AUC The American University in Cairo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The American University in Cairo (AUC) er en ledende engelskspråklig institusjon for høyere utdanning. Universitetet er forpliktet til undervisning og forskning av høyeste kaliber, og tilbyr eksepsjonelle liberal arts og faglig utdanning i et tverrkulturelt miljø. AUC bygger en kultur for ledelse, livslang læring, etterutdanning og service blant sine kandidater, og er opptatt av å gjøre betydelige bidrag til Egypt og det internasjonale samfunnet i ulike områder.

Chartered og akkreditert i USA og Egypt, er det en uavhengig, ikke-for-profit, like-muligheter institusjon. AUC opprettholder prinsippene om akademisk frihet, og er dedikert til fortreffelighet.

Grunnlagt nesten 100 år siden, er det fortsatt regionens fremste engelskspråklig universitet og en viktig bidragsyter til det sosiale, politiske og kulturelle liv i den arabiske verden.

Se kurs » Se MA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kurs: Den Arabiske Language Institute (ALI) Intensive Program

Campus Heltidsstudier September 2018 Egypt Cairo USA New York + 1 fler

AUC tilbyr internasjonale studenter muligheten til å fokusere sine studier på arabisk språk gjennom arabisk Language Institute (ALI) Intensive Program. [+]

Kurs: Den arabiske Language Institute (ALI) Intensive Program

AUC tilbyr internasjonale studenter muligheten til å fokusere sine studier på arabisk språk gjennom arabisk Language Institute (ALI) Intensive Program. Dette er et tydelig program, viet til studiet av arabisk språk og Egyptisk kultur.

Programmet tilbyr tre studienivåer; elementære, middels og avansert kurs. Bortsett fra kreditt kurs, ALIN tilbyr noncredit kurs i kalligrafi, musikk og drama. Programmet tilbyr også turer og dagsturer til ulike steder i og rundt Kairo.

Fordeler med å studere ved Institutt for arabisk språk instruksjon Lær moderne standard og dagligdags arabisk i et arabisktalende land Fullt akkreditert i Egypt og USA, med en 80-årig historie for forskning Støttende læringsmiljø Uslåelig sightseeing og reisemuligheter Fritidsaktiviteter gir en mulighet til å møte egyptiske studenter ... [-]

Videoer

Egypt's Global University