Les den offisielle beskrivelsen

Bedre verden gjennom bedre ledelse

Vi tilbyr en unik og ledende ramme for læring, og en inspirerende plattform for utveksling av ideer og erfaringer. Vi aktiverer meningsfylt karriere og oppadgående mobilitet for erfarne eksperter, erfarne ledere og fremtidige ledere.

Vi tar sikte på å overgå forventningene ved å legge til rette for organisasjonsforandringer og utnytte konkurransefortrinn, og er forpliktet til å måle effekten av våre tjenester og løsninger både på kort og lang sikt.

- Dr. Pekka Mattila, konsernsjef, Aalto University Executive Education Ltd

Vår innvirkning

Vårt oppdrag er å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse. Vi er først og fremst drevet av virkningen vi kan få gjennom våre programmer - på deltakere, deres organisasjoner, det akademiske samfunnet og samfunnet som helhet.

Du vil dra nytte av våre programmer, som har innvirkning på arbeidet ditt, deg selv som leder, tenkning, og organisasjonen du er en del av. Vi nærmer og utvikler kunnskap og ferdigheter til enkeltpersoner og fremmer selvtillit. Du lærer å gjenkjenne ditt eget potensial og få verktøy for å oppnå det.

Du vil dra nytte av Aalto Universitets styrker

Aalto University Executive Education tar utgangspunkt i Aalto University Executive Education unike styrker og disipliner: entreprenørskap og intrapreneurship, innovasjonsledelse, design business management og management innovasjoner aktivert av teknologiske fremskritt.

Gjennom samarbeidet med Aalto Universitet tar vi en tverrfaglig tilnærming, ny kunnskap og nye, innovative læringsmetoder til utvikling av eksperter og ledere, og gir Aalto-fakultetet nettverk og utviklingsmuligheter.

Aalto University Executive Education Ltds virksomhet gir en betydelig inntekt til universitetssamfunnet i ulike former som utbytte, forelesningsavgifter og leieavtaler. I 2017 utgjorde det finansielle utslaget av Aalto University Executive Education i Aalto-samfunnet ca. 3,1 millioner euro (2,6 millioner euro i 2016).

Rangering og Akkrediteringer Garantikvalitet

Overvåking av ulike akkrediteringer og rangeringer vil hjelpe deg med å velge et program og en institusjon som har bestått tøff kontroll og blitt bekreftet som en av verdens førsteklasses institusjoner.

Som en del av Aalto Universitet holder vi den "Triple Crown" av akkrediteringer, de tre mest respekterte universitetsakkrediteringer, tildelt kun 0,5% av verdens handelshøyskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

I 2018 ble Aalto EE rangert 39 i Financial Times 'verdensrangeringen av handelshøyskoler som gir lederutdanning. Vi er derfor i de øverste ett prosent av verdens leverandører av lederopplæring. Dette tjener som en garanti for høy kvalitet for din organisasjon.

Aalto EE og Aalto University er inkludert i en rekke universitetsrangeringer hvert år. De viktigste av disse er ulike oppføringer av Financial Times; European Business School Ranking, Executive Education Ranking og Executive MBA Ranking.

Fakultet og Partner Universiteter

Vi knytter dagligdagse operasjoner og tverrfaglig forskning ved hjelp av over 800 professorer og eksperter over hele verden. I Aalto EE vil du bli inspirert av eksepsjonelle professorer fra Aalto Universitet, vårt eget personell og besøksfakultet. I tillegg til faglige kvalifikasjoner er de begge utmerkede lærere og har betydelig erfaring med toppledere i internasjonale organisasjoner og bringer den nyeste forskningen om til innsiktsfulle modeller og rammer som deltakerne kan bruke.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Diplom

Aalto University Executive Education

Graduate Diploma in Technology utnytter senior beslutningstakere med de ferdigheter og kompetanser som trengs for å bruke ny teknologi, for eksempel kunstig intelligens, ... [+]

Ta tak i verdien av nye teknologier

Graduate Diploma in Technology utnytter senior beslutningstakere med de ferdigheter og kompetanser som trengs for å bruke ny teknologi, for eksempel kunstig intelligens, blockchain og robotikk, for å drive organisatorisk vekst.

Programmet gir deg muligheten til å dykke dykk inn i ny teknologi gjennom virkelige applikasjoner, og få en bedre forståelse av praksis, muligheter og implikasjoner ved bruk av disse teknologiene som forandrer forretningsmiljøet.

Ved å delta i programmet, vil du også være bedre rustet til ledende lag som arbeider med teknologier, og kunne bedre lede innovasjon i din bedrift nå og i fremtiden.

Gjør ny teknologi til virkelige forretningsfordeler - Din forbedrede kompetanse gjør det mulig for deg å finne handlingsmuligheter for å effektivisere og øke organisasjonen.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Kurs

Aalto University Executive Education

Design Thinking for Business Innovation er et intensivt program som gir deg ferdighetene til å designe nye løsninger som skaper verdi for kunden og bedriften din. Dette 7 ... [+]

Fra idé til marked - Ta innovasjonen til neste nivå med designtanking

Design Thinking for Business Innovation er et intensivt program som gir deg ferdighetene til å designe nye løsninger som skaper verdi for kunden og bedriften din. Dette 7-dagers programmet dekker alle kritiske stadier av innovasjon fra idé til markedsinngang.

Du vil utforske og forstå rammen av Design Thinking, se den i aksjon og lære å praktisere det til forretningsmodeller i organisasjonen.

Design Thinking for Business Innovation er et felles executive program opprettet av Aalto EE og ESADE Business School.

NøkkelordStart: 22. mai 2019Innmelding: 22. april 2019Programplan: 22. mai, 2019Sted: Helsingfors, Finland og Barcelona, ​​SpaniaAvgift: 7.200 (mva)Vi tilbyr et Early Bird-gebyr på € 6.500 (MVA), gyldig til 28. februar 2019. Fra 1. mars 2019, er gebyret € 7.200 (mva).Programavgift for Aalto EE og ESADE alumni er € 6 500 (MVA).fordeler... [-]
Finland Helsinki Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 dager
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Aalto University Executive Education

I et høyt konkurransedyktig forretningsmiljø vil din evne til å skape de beste resultatene i en forhandlingsinnstilling avgjøre suksessen til bedriften din. ... [+]

Lag vellykkede resultater i kommersielle forhandlinger

I et høyt konkurransedyktig forretningsmiljø vil din evne til å skape de beste resultatene i en forhandlingsinnstilling avgjøre suksessen til bedriften din. Uavhengig av din nåværende rolle, kan de beste forhandlerne strategisk påvirke de andre spillerne, forstå alle vinkler samtidig som det sikres robuste avtaler og bygge faglige relasjoner i prosessen.

Dette forhandlingsprogrammet er et praktisk, praktisk og effektivt to-dagers program som gir deg grundig erfaring støttet av de nyeste forretningspraksis og live case studies for å bringe forhandlinger og overtalelsesevner til neste nivå.

Du vil gå ut av dette programmet trygt utstyrt med en psykologisk fordel i forståelse av makt, samspilldynamikk og forhandlingsstrategier og taktikk, og klar til å påvirke beslutningstaking.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 dager
Campus
Les mer på norsk
Aalto University Executive Education

Game Executive utforsker spilluniversetet og forbereder deg til å håndtere de globale utfordringene for å administrere og bygge en vellykket bedrift. Programmet gir deg m ... [+]

Hvor spill universet møter globale helter - John Romero som VIP-gjest.

Game Executive utforsker spilluniversetet og forbereder deg til å håndtere de globale utfordringene for å administrere og bygge en vellykket bedrift. Programmet gir deg mulighet til å skape meningsfulle forbindelser med eksperter, jevnaldrende og potensielle partnere i spillbransjen. Det er en unik 6-dagers boot camp, superintensiv men svært gunstig for enkeltpersoner og bedrifter - store eller små - som søker høy vekst og utviklingsmuligheter.

Deltakere lærer fra førsteklasses høyttalere, topp akademiske professorer og inspirerende bedriftsbesøk. Vi samarbeider med de beste menneskene - lokalt og globalt - for å levere en uforglemmelig lærerfaring. Og vi gir et trygt, spennende og multikulturelt læringsmiljø for å imøtekomme dine utviklingsbehov og karrieremål.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 dager
Campus
Les mer på norsk
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finland