Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Aalto University Executive Education Ltd tilbyr lederutdanning, profesjonell utviklingstjenester og opplæring med tre merker som har sterke bånd til Aalto Community. Det er vårt oppdrag å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse.

Hvert år drar rundt 6000 mennesker fra 1000 organisasjoner nytte av vår effektive, målorienterte og omfattende læringserfaring. Vi pleier og utvikler kunnskap og ferdigheter hos individer og fremmer selvtillit. Vi bygger individuelle læringsveier og meningsfulle karrierer, samt arkitekturer for å utvikle kompetanse i hele organisasjoner. Du vil også lage de beste forretningsnettverkene hos oss.

Aalto University Executive Education Ltd er heleid av Aalto University. Gjennom samarbeidet med Aalto University bringer Aalto University Executive Education Ltd en tverrfaglig tilnærming og nye, innovative læringsmetoder til utvikling av eksperter og ledere.

Aalto University Executive Education har to festninger: Helsingfors-kontoret koordinerer vår virksomhet i Europa, mens Asia-Pacific-virksomheten ledes fra Singapore. I tillegg til Finland og Singapore tilbyr vi utdanningsprogrammene våre flere steder over hele verden.

Visjon og strategi

Vi har som mål å være den mest etterspurte nordiske partneren for å støtte transformasjon i både private og offentlige organisasjoner, spesielt i forhold til vekst og digitalisering. Vi bygger en posisjon som en etablert tankeleder innen utvalgte Aalto University fokusområder i utvalgte markeder. Aalto University er en globalt unik flerfaglig institusjon, der kunst og vitenskap møter teknologi og næringsliv. Videre vil vi befeste vår posisjon som den enestående lederutviklingsinstitusjonen i Norden når det gjelder omdømme, omfang og omfang.

Vårt oppdrag er å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse. Vi ønsker å være kjent for våre gjennomslagskraftige, målorienterte og omfattende læringsopplevelser gjennom individets karriere, ved å være deres foretrukne plattform for livslang læring. Vi guider enkeltpersoner på deres personlige utviklingsreiser gjennom kuratert innhold, identifisering av nye emneområder, og ved å gi en kontekst for utvikling av profesjonell identitet. I sammenheng med livslang læring fokuserer vi på to hovedstrategiske områder: digitalisering av læring og læring av digitalisering. I tillegg er en sentral del av visjonen vår å gjøre en solid og bærekraftig samfunnseffekt gjennom organisasjonene og individene vi jobber med.

Finansielle indikatorer

Virksomheten til Aalto University Executive Education Ltd gir en betydelig inntekt til universitetssamfunnet i forskjellige former som utbytte, skolepenger og husleie. I 2018 utgjorde det økonomiske fotavtrykket til Aalto University Executive Education i Aalto-samfunnet cirka 3,7 millioner euro (3,1 millioner euro i 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Akkrediteringer og nettverk

Aalto University Executive Education Ltd er en internasjonalt anerkjent organisasjon for utdannelse og lederutvikling. Som en del av Aalto University har vi 'Triple Crown' av akkrediteringer, de tre mest respekterte bedriftsuniversitetsakkrediteringene, gitt til bare 0,5% av verdens handelshøyskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

En av Aalto EEs styrker er et mangfoldig internasjonalt nettverk som vi holder oss oppdatert om den siste internasjonale kunnskapen og trender: UNICON (The International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development), og PIM ( Partnership in International Management). Aalto University School of Business er også medlem av CEMS, et nettverk forent av de ledende europeiske universitetene og større selskaper.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangerte 38. globalt i Financial Times Executive Education-generelle rangering i 2019 og er derfor innenfor den øverste prosent av leverandørene av lederutdanning i verden. Financial Times-rangeringen inkluderer bare de 50 beste leverandørene av lederutdanninger. Globalt tilbys lederutdanning og MBA-programmer av rundt 4000 institutter.

I 2018 var Aalto Executive MBA igjen det eneste finske programmet som holdt fast på sin plass blant de 100 beste i Financial Times 'årlige globale rangering. Aalto EEs EMBA-program rangerer 46. plass i Europa og 93. sammenlagt . Over 3000 EMBA-programmer tilbys for tiden rundt om i verden, og bare de 100 beste gjør det til Financial Times 'rangering.

Rangeringen forsikrer kundene våre i verdensklasse kvalitet på programmets innhold, metoder og fakultet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Aalto University Executive Education

Diplom i kunstig intelligens gir deg en dyptgående forståelse av emnet og hjelper deg å forstå og anvende moderne AI-teknologier. Programmet bruker ekspertene på området, ... [+]

Diplom i kunstig intelligensUtnytt potensialet for kunstig intelligens

Kunstig intelligens bringer raske endringer i alle sektorer i samfunnet som åpner muligheter og behov for nye løsninger. For å lykkes i konkurransen trenger organisasjoner og enkeltpersoner nye teknologiske ferdigheter samt en klar forståelse av det store bildet av AI. Hva er AI, hva er de nåværende AI-teknologiene og hvordan kan de utvikles og distribueres?

Diplom i kunstig intelligens gir deg en dyptgående forståelse av emnet og hjelper deg å forstå og anvende moderne AI-teknologier.

Programmet bruker ekspertene på området, og det er en felles innsats av Aalto PRO, University of Helsinki HY og Finsk senter for kunstig intelligens FCAI.... [-]

Finland Helsinki
Desember 2019
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

Aalto University Executive Education

Programmet gir deg sjansen til å dypdykk i nye teknologier gjennom applikasjoner i det virkelige liv, og få en bedre forståelse av praksis, muligheter og implikasjoner ve ... [+]

Graduate Diploma in TechnologyTa tak i verdien av nye teknologier

Graduate Diploma in Technology utstyrer senior beslutningstakere med ferdighetene og kompetansene som trengs for å bruke nye teknologier, som kunstig intelligens, robotikk og cybersecurity, for å drive organisatorisk vekst.

Programmet gir deg muligheten til å dykke dykk inn i ny teknologi gjennom virkelige applikasjoner, og få en bedre forståelse av praksis, muligheter og implikasjoner ved bruk av disse teknologiene som forandrer forretningsmiljøet.

Ved å delta i programmet, vil du også være bedre rustet til ledende lag som arbeider med teknologier, og kunne bedre lede innovasjon i din bedrift nå og i fremtiden.... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Kurs

Aalto University Executive Education

For bedriftsledere og ledere vil Design Thinking for Business Innovation-programmet fra Aalto University Executive Education og ESADE Business School ta deg med på et syv ... [+]

Design Thinking for Business InnovationKom med et problem - la være med en løsningØk forretningspotensialet ditt med designtenking

Design Thinking er en tilnærming til innovasjon som drives av dyp brukerforståelse, tidlig prototyping og iterativ testing av potensielle løsninger. Det er en praktisk metodikk og prosess som guider utviklingen av nye, innovative produkter og tjenester, prosesser, forretningsmodeller og strategier.

For bedriftsledere og ledere vil Design Thinking for Business Innovation-programmet fra Aalto University Executive Education og ESADE Business School ta deg med på et syv dager dypt dykk i den praktiske og handlingsrike metodikken og vise deg hvordan du får det til å fungere.... [-]

Finland Helsinki Spania Barcelona
Mai 2020
Engelsk
Heltid studier
7 dager
Campus
Les mer på norsk
Aalto University Executive Education

Game Executive er et kjent program, utelukkende designet for spillselskaper som søker eksponentiell vekst. Den gjør deltakerne kjent med de grunnleggende og strategiene s ... [+]

Game ExecutiveKom og lær fra det ledende spillknutepunktet i verden!

Game Executive er et kjent program, utelukkende designet for spillselskaper som søker eksponentiell vekst. Den gjør deltakerne kjent med de grunnleggende og strategiene som ligger bak å styre og bygge en vellykket virksomhet, slik at de kan skyte raketten sin forretningsutvikling. Game Executive har kjørt med suksess i seks år, og har samlet deltakere fra hele verden og tilbyr globale nettverksmuligheter. Programmet leveres i samarbeid mellom Finlands øverste universitet og industri, inkludert eksperter, investorer, samarbeidspartnere, og viktigst av alt, det finske spillsamfunnet.

Gjennom et langvarig partnerskap med lokale og globale spillselskaper, inspirerer vi deg til å knytte meningsfulle forbindelser med veteraner i bransjen, risikokapitalister og andre potensielle partnere. Og vi gir et trygt, spennende og flerkulturelt læringsmiljø for å imøtekomme dine utviklingsbehov og karrieremål.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
6 dager
Campus
Les mer på norsk

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland