Aeropole Flight Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Aeropole

om Aeropole

Aeropole er en premium Flight Academy grunnlagt i 2010. Vi er spesialister på opplæring av piloter for teknisk avansert fly. Vi driver en flåte med moderne Diamanter med Helsinki-Malmi, Finland, som vår hovedbase. Våre godkjente organisasjonen med sine høyt kvalifiserte og erfarne instruktører er tilgjengelig og klar til meed dine spesifikke behov, enten du er ny på luftfart eller et flyselskap pilot.

Vårt mål

Vi i Aeropole er lidenskapelig om å gi deg utmerket flytrening. Vårt mål er å være nummer én flyskole i Finland når det gjelder kvalitet. Vårt løfte til deg er å gi overlegen kvalitet på kundeservice, opplæring, utstyr og personell.

1. Utmerket kundeservice

Vi vil bare gi løfter om at vi kan holde. Dette betyr to-the-point og rettferdige opplæringsavtaler, lett å forstå prising og åpen kommunikasjon når ting endres. Opplæringsplaner er individuelt tilpasset dine behov, det være seg i vanlig arbeidstid eller kvelder og helger.

2. Kvalitet i opplæringen

Vi har et sterkt pedagogisk tilnærming til trening. Vi er ikke her for å vise fram våre flyr ferdigheter eller erfaring, men for å trene våre studenter til å være sikker og trygg piloter, om sine flygende mål er profesjonell eller på ferie. Vi har tatt en frisk tilnærming med en trening og kvalitetssystem ikke sett i noen annen finsk flyskole før. Våre undervisningsmetoder er prøvd og testet verdensklasse systemer, som vi har tilpasset og videre forbedres for lokal nordisk miljø - og de fullt ut i samsvar og overgå europeiske luftfartsbestemmelser.

3. Moderne fly

Våre fly er state-of-the-art, perfekt for trening og har en svært god sikkerhetsstatistikk (faktisk den beste i bransjen.) Vi våger påstanden å drive de nyeste og mest moderne trenings flåte i Finland i vår priskategori . Alle våre studenter oppfordres til å trene på glass cockpit fly, og vi lærer også på tradisjonelle instrumenter, for å gi våre studenter alle de ferdighetene de trenger.

4. Profesjonelle og dyktige instruktører

Våre instruktører har hundrevis, om ikke tusenvis av timer med erfaring som instruktører og de fleste har flyselskapet eller charterfly opplevelse. De er med oss ​​fordi de synes å instruere givende og er lidenskapelig om kvalitet - ikke bare for å klokke opp flere flytimer. Når det er sagt, kvaliteten på instruere ikke hviler på enkelte instruktør skuldre, men er oppfostret av vår metodiske tilnærming til kvalitet i vår organisasjon og læring.

Vår oppfatning er at den eneste måten å holde seg på toppen er å anerkjenne det faktum at vi er alle på en endeløs reise for læring - fortreffelighet kommer gjennom utholdenhet og kontinuerlig forbedring. Ikke la dette besettelse av oss hindre deg fra å nyte det du er i ferd med å oppleve hos oss: spenning og moro er en uatskillelig del av å fly, enten du er en fremadstormende private pilot eller starte en ny og spennende karriere innen luftfart. La oss guide deg til de erfaringer trygt!

Hvem er vi?

Vi er luftfart og forretningsfolk med utfyller bakgrunn: fly- og charter piloter, karriere instruktører, fly ingeniører, bedriftsledere og gründere. Vi var frustrert over mangelen på en flyskole virkelig er interessert i elevenes læring og i kundeservice, så vi startet ett. Vi er kanskje ikke den billigste flyskole rundt, men vi er absolutt streber etter å bli den beste!

godkjenninger

  • EASA ATO Certificate FI.ATO.2016 - Finsk CAA godkjenning for alle kurs i henhold til en godkjent treningsorganisasjon (ATO) i henhold til European Aviation Safety Agency (EASA) reglene.

Steder

Helsinki

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Address
Helsinki-Malmi Airport Main terminal
00700 Helsinki, Finland
Telefon
+358 9 56274600