Akatem Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Real World Learning for en bedre fremtid

Akatem Learning gir læring for fremtidige designere som ønsker å forandre sin verden og vet at design kan være en kraftig kraft for godt.

Vi tror på å lære ved å gjøre; I motsetning til andre skoler ber vi deg ikke om å sitte i et lærerom i klasserommet i 10 uker; å bli dyktig tar mer enn bare lærerom i klasserommet.

I løpet av kursene våre bruker du ferdighetene du lærer til virkelige prosjekter, slik at du får praktisk erfaring med å løse problemer som er viktige for folk. Når du lærer med oss, gir vi ikke bare deg en solid utdanning i design, men også innsikt i hvordan kundene dine tenker.


Lære i hjertet av design. Finland.

Finland er kjent for sin designarv og omsorg for samfunnet, så det er et fantastisk sted å starte din strålende karriere i design og begynne å gjøre en forskjell for din verden! Alle våre kurs er presentert på engelsk for å sikre maksimal tilgjengelighet for studenter fra hele verden.

Utøvere, ikke bare lærere

Våre instruktører lærer ikke bare teori; hver og alle har lang erfaring i sitt yrke både i Finland og i utlandet, og er aktive utøvere i stedet for bare heltidslærere. Vårt fokus er alltid på praktisk evne i stedet for teori, slik at du fullfører kurset med evnen til å jobbe i den virkelige verden.

The Business of Design

Design skjer aldri i vakuum; Å gi deg en praktisk designutdanning betyr at du lærer hvordan designvirksomheten fungerer. Når du har fullført kurset, vil du forstå hvordan designere samhandler med utviklere, ledere og andre organisasjonspersonell og hvordan design påvirker prosess og risiko.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Mer enn et kurs

Når du går på Akatem Learning kurs, får du mer enn et sete i et klasserom; arbeider med virkelige prosjekter betyr at du har muligheten til å bygge din portefølje fra dag ett og arbeide med å løse problemer både i lag og på egen hånd. Du lærer også hvordan du kommuniserer designbeslutninger til forretningsfolk og ikke-designere


Bygg din karriere

Et faglig læringsforløb skal bidra til å fremme din karriere. Nettverk med folk i bransjen under våre ekstra-kurrikulære arrangementer og workshops og få tilgang til gratis karrierebyggingsrådgivning for å hjelpe deg med å posisjonere porteføljen din, bygge et fantastisk CV, bygge ditt profesjonelle merke og blitz intervjuet! Og når du jobber, vær del av Akatem-samfunnet ved å invitere gratis til våre løpende workshops og nettverkskvelder.


En rekke læringsalternativer

Du bør ikke gå til universitetet for å få en god utdannelse. Akatem Learning tilbyr en rekke Akatem Learning for studenter som ønsker å lære på heltid, deltid, om kveldene eller til og med i helgene. Hvorfor bør ikke din læring passe rundt livet ditt?

Tilgjengelig læring

Dine drømmer om å gjøre en forskjell bør ikke avskrekke kostnadene ved høyere utdanning. Vi tilbyr utvalgte studenter tilgang til Akatem Foundation-programmet; Et initiativ for å gi dårlige kandidater tilgang til våre kurs for reduserte kostnader eller fulle stipendier. Forhør nå for mer informasjon.

Steder

Helsinki

Address
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: