Helsinki Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ønsker du å studere i utlandet? Helsinki Summer School tilbyr studenter og nyutdannede en virkelig internasjonal, sterkt faglig sommer session der forskningsbasert undervisning og talentfulle unge sinn møtes og blande for å skape noe nytt. Vi gir deg en August som vil skille seg ut i akademisk pensum!

FASILITETER

Helsinki Summer School studenter dra nytte av de gode tjenester og fasiliteter som tilbys av Universitetet i Helsinki.

Moodle Online Learning Environment

Helsinki Summer School bruker Moodle online læringsmiljø for distribusjon av læremateriell, kursprogrammer og generell informasjon. Noen av kursene bruker det også for gruppearbeid, læringsoppgaver etc. Studentene vil få sine akkreditiver til Moodle før du kommer til Finland.

Learning Centres og dataanlegg

Sommer skoleelever har tilgang til universitetets læringssentre og motta en datamaskin lisens som tillater dem å skrive ut svart-hvitt-dokumenter, for å ha ubegrenset tilgang til det omfattende datatjenester og til å bruke den trådløse Internett-tilkobling ved universitetet.

Biblioteker

På forespørsel, kan studentene bli utstedt et sertifikat for deltakelse som tillater dem å låne bøker fra Helsinki University Library.

Student Cafeterias

Helsinki Summer School studenter kan spise på Unicafe student kafeteriaer på noen av studiestedene.

Sport Centers

HSS elever har rett til å bruke treningsstudioet og delta i gruppe treningene som tilbys av Unisport treningssentre og idrettshaller ved Universitetet i Helsinki for en student vennlig pris.

Steder

Helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Finland