Accord Language Schools

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Accord Language School på Grands Boulevards i Paris

Grunnlagt i 1988, ACCORD Language School, som ligger på den berømte Grands Boulevards i Paris, bare noen få minutters gange fra Louvre, Opéra, Georges Pompidou-senteret (Beaubourg) og den berømte Grands Magasins.

Enten du delta på et Intensiv franskkurs eller en Executive Program ved ACCORD Language School, er du sikker på å få best mulig vilkår for å lære fransk og bedre forstå den franske kulturen og levemåten:

Ligger i en vakker, typisk parisisk bygning i hjertet av Paris 20 lyse og romslige klasserom fullt utstyrt med audiovisuelle utstyr En moderne og dynamisk pedagogisk metode integrere moderne kultur Kurs tilgjengelig hele året 6 språknivåer fra nybegynnere til avanserte 4 klasserom dedikert til fagfolk og en-til-en opplæring En variert blanding av studenter: fra studenter til fagfolk og ledere. Over 50 forskjellige nasjonaliteter En selskapelig fransk atmosfære

En skole tildelt av den offisielle franske kvalitetsmerke og tilknyttet profesjonelle organisasjoner som SOUFFLE og CAMPUSFRANCE.

Om ACCORD Manchester

Vi fokuserer på å tilby Generelt engelskkurs og Business engelsk språkkurs for å gi deg de beste verktøy for å kommunisere effektivt. Vår British Council akkreditert skole er en liten språkskole der du kan lære og forbedre dine engelskkunnskaper raskt i et vennlig miljø. Våre engelskkurs og studieprogrammer er rettet mot voksne studenter som alle er motiverte, opptatt av å forbedre sine språkkunnskaper, lære om britisk kultur og finne ut om hverandre. ACCORD Manchester imot mange forskjellige nasjonaliteter, hovedsakelig europeisk. Vi sørge for at vi aldri har en dominerende nasjonalitet å garantere at våre studenter har tilgang til en rekke kulturer og lære om å studere og arbeide i et flerkulturelt miljø.

Våre lærere er kvalifiserte og erfarne i å undervise generell engelsk og Business engelsk. De fleste har lært engelsk i utlandet og / eller har jobbet i næringslivet. ACCORD Manchester ligger i hjertet av Manchesters pulserende virksomhet kvartal og gir den perfekte miljø for å studere generell engelsk og Business engelsk. ACCORD Manchesters spesialist engelsk kurs foregår på Brook House i Manchester. Brook House er en vakker, tradisjonell engelsk bygning som ligger i det pulserende og kosmopolitisk sentrum med alle dets fasiliteter.

British Council akkreditert, ACCORD Manchester er en liten, vennlig og profesjonell engelsk skole. Klasse størrelsen er liten, noe som gir våre studenter enhver anledning til å delta og utvikle sine ferdigheter. Våre Business engelsk språkkurs er skreddersydd for å møte våre studenters behov. Hvis du trenger å forbedre dine forhandlingsteknikk, vil våre Business engelsk lærere innlemme dette emnet inn i leksjon plan. Hvis du trenger å jobbe på en bestemt ferdighet, vil våre engelske lærere løse dette emnet i løpet av kurset. La oss få vite hva du trenger før din Business English kurs begynner og vi vil sørge for at den tilpassede kurs oppfyller dine krav nøyaktig. Enten det er en generell engelsk språkkurs eller et Business English språkkurs, våre engelske lærere fokusere på våre studenters spesifikke krav, enten det er å passere IELTS eksamen for å delta på et britisk universitet, fremme sine internasjonale karrierer, eller utvikle sine språkkunnskaper for å imøtekomme deres jobb, etc. Våre ansatte er alltid tilgjengelig for å hjelpe våre studenter med spørsmål de måtte ha, enten det er å finne den beste pub i Manchester eller gi detaljer om hvordan man best kan komme til historiske York. I friminuttene, kan elevene besøke "Student Corner" for å sjekke e-posten på datamaskinen eller ser på hva som skjer i Manchester. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig for alle våre studenter i hele skolen. Vi gjør vårt beste for at elevene føler seg komfortabel med oss ​​på ACCORD Manchester og hele sitt opphold i byen. Manchester er et flott sted å besøke, og det er mange aktiviteter, fra kunstgallerier, museer og teatre til jazzklubber, festivaler og sport.

Manchester kjøpesenter, bare et par minutter unna ACCORD Manchester, er eksepsjonell, som tilbyr alt fra luksus kjøpesentre og designerbutikker til de typisk engelske butikker. Hver stil av mat er tilgjengelig i Manchester fra Thai til italiensk, men la oss ikke glemme de tradisjonelle engelske puber som vil gi deg muligheten til å fortsette å praktisere dine språkkunnskaper mens du prøver en av Manchesters lokale øl og den stadig berømte "fish and chips". Og hvis du er en fan av fotball, kan du ikke unngå våre to berømte fotballag: Manchester United og Manchester Citys!

Steder

Paris

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland