Alpine French School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alpine fransk skole i de franske Alpene er en unik språkskole tilbyr kvalitet franske klasser kombinert med fantastiske aktiviteter! Kombinere læring fransk med ski / snowboard / Mountain Biking / Klatring / Andre spennende aktiviteter. Vi tilbyr også en rekke andre franske kurs. Se vår hjemmeside for mer info, videoer, bilder og priser.

Kvalitet franske klasser: morsomme interaktive franske klasser undervist av morsmål i et avslappet miljø. Etablert skole: siden 2003 vår dynamisk team har tilbudt kvalitet franskkurs med en forskjell!
Valget av overnatting: vertsfamilier, leiligheter, boliger og hotell tilgjengelig. Valg av aktiviteter: Ski, snowboard, terrengsykling, klatring, vannsport og mange flere spennende aktiviteter. Nedsenking i byen: med vår innovative partnerskap ordningen med lokalsamfunnet. Sosial / kulturell aktivitet program: å fullføre din erfaring!

Oppdage de franske Alpene og Lær fransk med Alpine fransk skole fra Alpine fransk skole på Vimeo.

Alpine fransk skole har et bredt utvalg av franske + aktivitet kurs.

Om vinteren liker ski og snowboard eller andre fjellaktiviteter som snowshoeing, langrenn, telemark utenfor franske leksjoner. Vi er basert i hjertet av en vakker tradisjonell Alpine skianlegg bare noen minutters gange fra skiheisene, slik at du kan være på fjellet i løpet av minutter til å forlate klasserommet!

Om sommeren er byen like livlig og vakker som i vinter. Skiheiser forvandle til heiser som brukes av terrengsyklister, turgåere og paraglidere å feie dem opp til fjelltoppene. Vi tilbyr et utvalg av franske kurs kombinert med sommeraktiviteter:

Terrengsykling (Downhill eller Cross Country, løypene her er i verdensklasse) Vandring (et stort utvalg av turer å velge mellom, tilbyr vi en 4-dagers oppdage pakke) Paragliding (kurs tilgjengelig for nybegynnere eller impro) Sykling (guidet veg- sykling på fjellet klatrer i Tour de France!) Klatring (kombinerer tradisjonelle klatre forskjellige ruter med Via Ferrata og Juving) Vannsport (prøve rafting, white-water svømming, juving, vindsurfing, kajakk ....) Multi-Activity (Hvis du bare vil ha en gå og prøve noen av de spennende aktiviteter i området har å tilby)

The School:

Alpine fransk skole er en etablert skole, tilbyr franskkurs siden 2003. Vi er stolte av kvaliteten på våre kurs:

Liten gruppe størrelser, maksimum 10 per klasse Moderne undervisningsmetoder som kombinerer det beste av fransk og engelsk-språklige undervisning forskning Kvalifiserte og erfarne fransktalende som gir en avslappet, men effektiv læringsmiljø Dynamisk team som kombinerer års flerkulturell erfaring Undervisningen fokuserer på å snakke og lytte ferdigheter og får du ved hjelp av fransk i virkelige situasjoner Liten skole med personlig preg og utmerket student tilsyn Online multimediasenter slik at studentene skal studere i skolen, i deres bolig eller i løpet av sin fritid i byen Vennlig og innbydende atmosfære

The Experience: Vi jobber veldig hardt for å gi en flott erfaring for våre studenter.

Under dine franske klasser: nyte en vennlig, innbydende miljø hvor du vil føle deg komfortabel med å snakke og forbedre din fransk med læreren din og andre studenter. I skolen: hele teamet er der for å sikre at du har en flott tid under ditt opphold hos oss. Vi arrangerer sosiale og kulturelle aktiviteter for å hjelpe deg å lære om fransk kultur og møte andre studenter.

Aktiviteter: aktivitetene vil bli undervist i fransk av instruktører som vet at du lærer språket og vil hjelpe deg på veien. Vi organiserer eventuelle utstyr, Liftpasses og transport trengs.

OVERNATTING: vertskapet enten i din vertsfamilie, vil din bolig, hotell eller leilighet være der for å svare på dine spørsmål, chatte med deg i fransk og hjelpe deg å bosette seg i til livet i Morzine.

Vennlig fransk Scheme: vårt samarbeid med lokale bedrifter sikrer deg en varm velkomst rundt i byen og du vil bli oppfordret til å snakke fransk når du er ute og farter.

Kort liste over programmer

French + Ski French + Snowboard Fransk + Mountain Biking French + Klatring French + Multi-aktivitet Fransk + Cultural Immersion Standard Intensivkurs Super Intensivkurs (med workshops / menige) En-til-en Course Forretnings fransk Franske Skills Workshops inkludert Samtale, Uttale French eksamenskurs (DELF, DALF TCF forberedelse) Teenage Summer Programme

Alle nivåer velkommen!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Fransk + Ski

Campus Heltidsstudier September 2018 Frankrike Morzine

Morzine er en del av Portes du Soleil ski-området spenner Frankrike og Sveits med 650km med løyper, en av de største skiområdene i Europa. [+]

Morzine er en del av Portes du Soleil ski-området spenner Frankrike og Sveits med 650km med løyper, en av de største skiområdene i Europa. Fra milde alleen bakker for nybegynnere, til utfordrende svarte løyper, off-piste, snø-parker og halve rør er det noe for enhver smak. Vi ordne alt for deg slik at du kan bare slå opp og nyt! Våre leksjoner blir undervist av erfarne franske morsmål lærere som vet hvordan å gjøre læring gøy, interaktiv og effektiv. Vi fokuserer på kommunikative ferdigheter, med masse å snakke og lytte praksis og interaktive aktiviteter.

Vår standard pakke inkluderer:

Standard fransk Intensivkurs (20 x 45-minutters leksjoner per uke) Morzine / Les Gets ski-pass Med halvpensjon i en vertsfamilie eller oppholds Gratis ubegrenset tilgang til vår online multimediasenter Tilgang til vår sosial / kulturell aktivitet program for en liten kostnad ... [-]

Standard Intensivkurs

Campus Heltidsstudier September 2018 Frankrike Morzine

Hovedformålet med våre Intensive franske kurs er for studentene til å forbedre sine muntlige og lytteferdigheter i en kort periode. [+]

Hovedformålet med våre Intensive franske kurs er for studentene til å forbedre sine muntlige og lytteferdigheter i en kort periode. Ved å ta et intensivt franskkurs, vil du se en reell forbedring i ditt nivå av fransk svært raskt som også er mest givende. Det er den perfekte boost å starte din språklæring eller å trappe opp ditt nivå i en begrenset tidsperiode.

Liten gruppe maks 10 studenter, ofte mindre Masse samtaleinteraktive aktiviteter Fokusere på å snakke og lytte ferdigheter Bruk av det franske språket i virkelige situasjoner Nyttige emner ofte valgt av våre studenter Gjennom kurset vil det bli arbeidet videre med relevant vokabular og uttale Tilgjengelig for alle nivåer fra nybegynner til Upper-Intermediate 20 x 45-minutters leksjoner fordelt på 5 dager hver uke [-]

Videoer

Discover the French Alps and Learn French with Alpine French School