Les den offisielle beskrivelsen

CAVILAM - Alliance Française er et privat universitet i Vichy (Auvergne), en by i det sentrale Frankrike, og er dermed mindre enn tre timer fra Paris og 2 timer fra Lyon. Instituttet er åpent hele året.

Vichy er kjent som "Queen of spa-byene", et populært reisemål for turister og spa-gjester Thermal. Villaer, de lange veier for parken fra Napoleonstiden, med sine eldgamle trær, de medisinske kilder som er inspirert av Art Nouveau Opera og elven Allier Vichy låne en enestående sjarm og teft for ekte fransk art de vivre. Sportsfans har Vichy infrastrukturer av høyeste klasse i et veldig grønt, naturlandskap.

Vårt institutt ligger i sentrum av byen ved foten av Parc des Célestins.

Fra vår campus fra alt er tilgjengelig til fots eller med sykkel: togstasjonen samt kinoer, banker, butikker, restauranter og overnatting.

Et språk institutt for alle

CAVILAM - Alliance Française er et knutepunkt for internasjonal kultur i Frankrike, tar år mer enn 5000 studenter fra over 120 land og er involvert i pedagogisk innovasjon i språkopplæringen med.

Våre lærere har alle en universitetsgrad som lærer i fransk som fremmedspråk (FLE) eller for moderne fremmedspråk (LVE). Deres opplæring omfatter de nyeste undervisningsmetoder. Disse metodene gir en effektiv språklæring (muntlig uttrykk, skriftlig uttrykk, lytteforståelse, tekstforståelse). De jobber med ekte dokumenter og autentiske kommunikasjonssituasjoner, fremme interaktivitet og kreativitet i klasserommet, gå oppgave foran for oppgaven og sette en ny teknologi som er tilpasset språkopplæring.

Institutt for fransk som fremmedspråk

Institutt for fransk som fremmedspråk har følgende tilbud for deg:

Franskkurs etter nedsenking prinsippet for voksne på alle ferdighetsnivåer Opplæringsseminarer for lærere / inne, fransk som fremmedspråk undervisning (i Frankrike: FLE) Forberedelse til offisielle franske kvalifikasjoner (DELF / DALF, TCF etc.) Språkkurs for skoleklasser Summer School "Sport og språk" for 12- til 16-åringen Kurset "fransk språk og Gastronomi", som bringer deg det franske kjøkken med en kombinasjon av workshops, foredrag, turer og smaksprøver nærmere.

Institutt for fremmedspråk

Institutt for fremmedspråk ønsker å ta et nasjonalt og internasjonalt publikum. Tar imot over 1700 studenter per år. Denne avdelingen tilbyr følgende kurs:

Intensive kurs for engelsk, tysk, spansk og italiensk Faglig (kveld eller ettermiddag) Språkkurs med faglig orientering (for bruk i et bestemt arbeidsmiljø) Individuelle leksjoner Spesialkurs for ungdom (10 til 17 år) Summer School "Sport og språk" for ungdom "Spesielle Kids" -Englischkurse for våre minste (6-9 år) Muligheten for sine engelskkunnskaper gjennom en test (TOEIC - TOEIC) å bli offisielt bekreftet og en internasjonalt anerkjent sertifikat.

Et kompetansesenter

CAVILAM, den "Centre d'Linjer Vivantes des Langues et des Medias" (Center for levende språk og mediekonsepter) ble grunnlagt i 1964. Pulse var universitetene i Clermont-Ferrand og byen Vichy. 2012 sluttet seg til instituttet i det internasjonale nettverket av Alliance Française.

Som et institutt i verdensklasse av vår institusjon over hele verden for sin pedagogiske innovasjon evne er kjent. Den mottar hvert år mer enn 5000 utenlandske studenter og utenlandske studenter (INN) s fra mer enn 120 nasjoner i den gjestfrie atmosfæren i en ekstraordinær byen.

Spesielt gunstig beliggenhet ved foten av den vakre Parc des Célestins elven Allier: CAVILAM - Alliance française tilbyr kvalitets seminarer i en komfortabel og elegant atmosfære og moderne fasiliteter til 9000 m² med en ekstraordinær teknisk utstyr.

Vårt institutt arbeider jevnlig med det franske utenriksdepartementet, Institut Français, International Organisation of Francophonie (OIF), den franske kulturtjenester i utlandet og en rekke medier - ledet av TV5 Monde, Radio France Internationale og Canal Académie - sammen.

Kvalitetsmerke "fransk som fremmedspråk"

2008-2012 instituttet ble gitt den offisielle godkjenningsstempel "Label Qualité FLE" fransk som fremmedspråk de franske skolestyrer, og scoret toppkarakter i alle reviderte områder (mottak, lokaler, utdanning og administrasjon).

Hva kvalitet betyr for oss ...

Vi vil svare på alle forespørsler for informasjon eller for å melde seg innen 48 timer. Vi gjør alt for å gi deltakerne fornøyd på alle måter. Dette gjelder spesielt for mottak, den pedagogiske kvaliteten på undervisning og organisering av kulturelle og fritidsprogram, hvor vi gir deg den franske levemåten nærmere. Vi håndterer eventuelle klager og finne egnede løsninger. Vi forfølge alle kurs i sin daglige rutine. Vi forblir permanent i kontakt med deltakerne. Vi forvalter institusjonen, slik at det hele føler deg komfortabel og ansatte blir behandlet rettferdig. Vi tilbyr våre ansatte muligheter for personlig og faglig utvikling.

Våre verdier

I CAVILAM - Alliance Française er utvekslet, et sted fullt av liv, lærte av språkene og oppleve forskjellige kulturer, ønsker vi å gi deg følgende verdier:

Dyktighet, pedagogisk innovasjon, omgjengelighet

Boligen i vertsfamilier og de mange besøk og kveldsarrangementer du binder seg raskt inn i den franske livsstilen og sikre at du gjør raske fremskritt.

Vår styrke

Spesielt med høy kvalitet undervisning FLE kvalitetsmerke En helårs Institute Kurs starter hver mandag Fri og gratis tilgang til inter-universitetsbiblioteket Varierte overnattingsalternativer: vertsfamilier, sovesaler, studioer, Leilighet Hotell, Hotels. Franske livsstilen slik at du kan komme veldig språklig i vertslandet. Individuell overføring og mottak (jernbanestasjonen, flyplassen) Kulturarrangementer Gjestfrie, kosmopolitisk atmosfære En middels stor by med høy livskvalitet Et lag som alltid har tid og et åpent øre for sine gjester. Individuell tilnærming Arbeidet for kvalitet

Vår metodikk

Lær fransk og forstå det franske samfunnet - dette er målene for våre arrangementer. Vår pedagogikk er basert på de siste nyvinningene i undervisningsmetoder og er avhengig av en kommunikasjon og handlingsorientert tilnærming.

Intensiv læring gjennom en rekke aktiviteter Tilnærminger som fremmer oppkjøpet av kommunikasjonsferdigheter Berikende interkulturell utveksling

Ved ankomst, deltakerne gjennomføre en språktest. Deretter kan du legge de kursene som svarer til ditt nivå og læringsmål mest sannsynlig. Nivåer og læring innhold er i samsvar med kravene i Common European Framework of Reference (CEFR) for språkopplæring.

Lærerne tar hensyn til læring tempoet i hver elev og gi fremdriften for hver deltaker i en ukentlig inventar fast. Universitetet i Clermont-Ferrand sikrer pedagogisk kontroll av våre kurs. På slutten av oppholdet, vil alle elever få to offisielle dokumenter:

et sertifikat med karakterer for ytelse og flid et sertifikat fra CAVILAM - signert i fellesskap Alliance française og University Blaise Pascal i Clermont-Ferrand

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

CAVILAM

En-til-en undervisning tilbyr spesialdesignede klasser for å imøtekomme til hele spekteret av elevenes behov. ... [+]

Mål og program

En-til-en undervisning tilbyr spesialdesignede klasser for å imøtekomme til hele spekteret av elevenes behov. Konkrete mål og undervisnings målene utarbeides basert på individuelle nivåer og krav, som dekker alt fra generelle fransk og næringsliv fransk til forberedelse for tester og leksjoner laget for å tilfredsstille spesielle behov. En-til-en-klasser kan kombineres med et program for flere aktiviteter, som for eksempel lunsj med en veileder, møter med økonomiske, kulturelle eller politiske figurer, turer og mer.

Deltakere som har oppfylt oppmøte krav vil motta et sertifikat på slutten av kurset sitt, signert av CAVILAM - Alliance française og Blaise Pascal universitet i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljert ferdigheter evaluering.... [-]

Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

Dette programmet er rettet mot studenter som ønsker å ta høyere utdanning i Frankrike ved universiteter eller Grandes Ecoles med fokus på business eller ingeniørfag. ... [+]

Mål og program

29 juni til 24 juli 2015 27 juli til 21 august 2015 Dette programmet er rettet mot studenter som ønsker å ta høyere utdanning i Frankrike ved universiteter eller Grandes Ecoles med fokus på business eller ingeniørfag. Den kombinerer generell fransk språk forbedring i morgen med forberedende klasser for høgskoleutdanning på ettermiddagene. Kurset familiarises studenter med de ulike studie tilnærminger som kreves for å forfølge et universitet-nivå kurs i Frankrike så effektivt som mulig. Nødvendig minimumsnivå i fransk: B1

26 språktimer per uke

18 generelle franske klasser verksteds klasser på forberedelse til studier på universitetsnivå ... [-]
Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

En mulighet for yngre elever i alderen 12 og 16 for å få mest mulig ut av deres sommer med en morsom tilnærming til å lære fransk og sjansen til å prøve ut forskjellige i ... [+]

Mål og program

En mulighet for yngre elever i alderen 12 og 16 for å få mest mulig ut av deres sommer med en morsom tilnærming til å lære fransk og sjansen til å prøve ut forskjellige idretter! Et samarbeid mellom CAVILAM - Alliance française og sommer-camp arrangør Vichy Stages (godkjent Youth & Sports organisasjon). Alle deltakere får et sertifikat på å fullføre kurset.

Mornings:

Franske leksjoner på CAVILAM - Alliance française med kvalifiserte lærere med erfaring i å jobbe med barn og ungdom (ikke mer enn 15 elever per klasse). Utenlandske studenter ta franske klasser mens franske studenter kan velge mellom engelsk, spansk og tysk. Alle studenter ta del i de samme aktivitetene i ettermiddag.... [-]

Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

Dette kurset er utformet for å sikre systematisk forbedringsarbeid i alle aspekter av skriftlig og muntlig fransk. ... [+]

Mål og program

Dette kurset er utformet for å sikre systematisk forbedringsarbeid i alle aspekter av skriftlig og muntlig fransk. Temabaserte språk workshops fremme raskere fremgang i et bestemt felt, med alternativer som muntlig og skriftlig kommunikasjon, ordforråd, grammatikk, kultur, fonetikk og forberedelse til DELF / DALF / TCF tester, samt sang og teater i juli og august.

26 undervisningstimer per uke:

18 gruppetimer tilsvarende studentens nivå 8 tema språk workshops Deltakere som har oppfylt oppmøte krav vil motta et sertifikat på slutten av kurset sitt, signert av CAVILAM - Alliance française og Blaise Pascal universitet i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljert ferdigheter evaluering. ... [-]
Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

Den kombinerte programmet lar deltakerne til å forbedre sine franskkunnskaper i grupper i forhold til sitt nivå, mens også drar nytte av en-til-en undervisning. ... [+]

Mål og program

Den kombinerte programmet lar deltakerne til å forbedre sine franskkunnskaper i grupper i forhold til sitt nivå, mens også drar nytte av en-til-en undervisning. Kurset gir en mer skreddersydd tilnærming som tillater elevene å forbedre sine ferdigheter gjennom samhandling som en del av en gruppe mens fokus på individuelle mål med en privatlærer.

24 undervisningstimer per uke:

18 gruppetimer tilsvarende studentens nivå 6 en-til-en undervisning Deltakere som har oppfylt oppmøte krav vil motta et sertifikat på slutten av kurset sitt, signert av CAVILAM - Alliance française og Blaise Pascal universitet i Clermont-Ferrand, sammen med en detaljert ferdigheter evaluering ... [-]
Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

Dette er den mest intensive programmet tilgjengelig, designet for folk som trenger å oppnå et funksjonelt nivå i fransk raskt for profesjonelle grunner. ... [+]

Mål og program

Dette er den mest intensive programmet tilgjengelig, designet for folk som trenger å oppnå et funksjonelt nivå i fransk raskt for profesjonelle grunner. Studenter bli med i en gruppe fra intensivt program som tilsvarer deres nivå, samt deltar på 14 en-til-en undervisning per uke (mål, varighet og tidsplan utarbeidet med hodet av den franske språk Department). Temabaserte språk workshops fremme raskere fremgang i et bestemt felt, med alternativer som muntlig og skriftlig kommunikasjon, ordforråd, grammatikk, kultur, fonetikk og forberedelse til DELF / DALF / TCF tester, samt sang og teater i juli og august.

40 undervisningstimer per uke:

18 gruppetimer tilsvarende studentens nivå 8 tema språk workshops 14 en-til-en undervisning ... [-]
Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
CAVILAM

En veldig intensivt program for dem som liker å forbedre sine språkkunnskaper svært raskt. ... [+]

Mål og program

En veldig intensivt program for dem som liker å forbedre sine språkkunnskaper svært raskt. Studenter delta en intensiv klasse som tilsvarer deres nivå, samt delta seks én-til-én undervisningstimer per uke (mål, varighet og tidsplan utarbeidet med hodet av den franske språk Department). Temabaserte språk workshops fremme raskere fremgang i et bestemt felt, med alternativer som muntlig og skriftlig kommunikasjon, ordforråd, grammatikk, kultur, fonetikk og forberedelse til DELF / DALF / TCF tester, samt sang og teater i juli og august.

32 undervisningstimer per uke:

18 gruppetimer tilsvarende studentens nivå 8 tema språk workshops 6 en-til-en undervisning ... [-]
Frankrike Vichy
September 2020
Engelsk,Tysk,Spansk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk