Les den offisielle beskrivelsen

OM SKOLEN

Opprettet i 1996 og anerkjent av det franske kulturministeriet, er CEEAs oppgave å trene manusforfattere og forberede dem på sitt faglige miljø.

Forfattere lærer å lage og utvikle skript for kortfilmer, tv-serier, animerte serier og spillefilmer (alle disse formatene behandles med like høye krav).

CEEA tilbyr et selektivt toårig opplæringsprogram som er sertifisert av et profesjonelt screenwriter-diplom.

Det tilbyr også praktikplasser og korte faglige fag på høyt nivå, skriftlig for TV og film.

Den CEEA er støttet av den franske National Film Commission (CNC) og alle de franske audiovisuelle nettverk, inkludert SACD og kringkastere som Frankrike TV, TF1, Canal + og Arte.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Hvis du elsker filmer og TV-serier og vil skrive skript (eller allerede gjøre); Hvis du ønsker å øve dine ferdigheter i en vennlig, men likevel krevende atmosfære, i hjer ... [+]

CEEA International Summer Class

Program

Hvis du elsker filmer og TV-serier og vil skrive skript (eller allerede gjøre); Hvis du ønsker å øve dine ferdigheter i en vennlig, men likevel krevende atmosfære, i hjertet av en av verdens mest inspirerende og vakre byer ... Dette kurset er for deg!

Vår sommerklasse er en intensiv 3-ukers workshop i en av de mest prestisjefylte og selektive skriverkskolene i Frankrike: Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, European Writing School).

Denne sommeren verksted tilbyr en høy kvalitet, hands-on tilnærming til kunsten tekstskriving ... i et unikt læringsmiljø.

Skolen ligger i det fantastiske 18. århundre Hôtel de Massa, i det 14. arrondissement. Det er rett ved siden av observatoriet og bare noen få gater unna den ikoniske Luxembourg-hagen, det livlige Montparnasse-området og Latinerkvarteret hvor så mange forfattere, filmskapere og kunstnere har bodd, arbeidet og studert.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk