Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Denne sommeren, lære fransk i Frankrike!

Siden 1930, de sommerkurs for utenlandske studenter velkommen Nancy hvert år i løpet av sommeren utlendinger fra alle samfunnslag for språkstudier fra én til fire uker.

En mulighet til å kombinere studier og glede i en universitetsby besøkt av over 45.000 studenter. Lær fransk mens oppdage Frankrike og sin kultur.

KURS

Kursene er undervist av universitetsprofessorer spesialisert i å undervise det franske språket til utlendinger. Innholdet i kurset er tilpasset ditt nivå, enten du er nybegynner eller fransk lærer i utlandet.

Delta, blant de mange alternativer som tilbys i ettermiddag, konferanser, workshops eller språk teaterverksted. Alle kommunikasjonsverktøy er tilgjengelig på stedet datarom og wifi-tilkoblinger).

AKTIVITETER

Utenfor klasserommet, er mange utflukter planlagt for ditt opphold, for eksempel en helg i Paris, hovedstaden i Frankrike, oppdagelsen av en typisk fransk område. 2016: Reims, Champagne vingård og Ardennene i fotsporene til Arthur Rimbaud.

Underholdning er tilgjengelig på kveldstid og i helgene. Du kan ta del i grilling, filmvisninger eller turer i vår vakre franske regionene.

THE CITY OF NANCY

Oppdag en by med en rik arkitektonisk arv av det attende århundre på listen over verdens kulturarv of Humanity av UNESCO.

Nancy er også en av hovedstedene i Art Nouveau, som kan sees eller et gatehjørne eller i en av de mange museene i byen.

Men det er fremfor alt en moderne by, kjent som en av de store franske kultursentre med sine festivaler, sin Opera og dens koreografisk Center.

Steder

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Frankrike
Telefon
+33 (0)6 03 76 42 68