Les den offisielle beskrivelsen

Denne sommeren, lære fransk i Frankrike!

Siden 1930, de sommerkurs for utenlandske studenter velkommen Nancy hvert år i løpet av sommeren utlendinger fra alle samfunnslag for språkstudier fra én til fire uker.

En mulighet til å kombinere studier og glede i en universitetsby besøkt av over 45.000 studenter. Lær fransk mens oppdage Frankrike og sin kultur.

KURS

Kursene er undervist av universitetsprofessorer spesialisert i å undervise det franske språket til utlendinger. Innholdet i kurset er tilpasset ditt nivå, enten du er nybegynner eller fransk lærer i utlandet.

Delta, blant de mange alternativer som tilbys i ettermiddag, konferanser, workshops eller språk teaterverksted. Alle kommunikasjonsverktøy er tilgjengelig på stedet datarom og wifi-tilkoblinger).

AKTIVITETER

Utenfor klasserommet, er mange utflukter planlagt for ditt opphold, for eksempel en helg i Paris, hovedstaden i Frankrike, oppdagelsen av en typisk fransk område. 2016: Reims, Champagne vingård og Ardennene i fotsporene til Arthur Rimbaud.

Underholdning er tilgjengelig på kveldstid og i helgene. Du kan ta del i grilling, filmvisninger eller turer i vår vakre franske regionene.

THE CITY OF NANCY

Oppdag en by med en rik arkitektonisk arv av det attende århundre på listen over verdens kulturarv of Humanity av UNESCO.

Nancy er også en av hovedstedene i Art Nouveau, som kan sees eller et gatehjørne eller i en av de mange museene i byen.

Men det er fremfor alt en moderne by, kjent som en av de store franske kultursentre med sine festivaler, sin Opera og dens koreografisk Center.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

De sommerkurs for utenlandske studenter tilbyr programmer tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til avansert, student, lærer eller andre profesjonelle. ... [+]

Organisering av kurs sommerkurs for utenlandske studenter tilbyr programmer tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til avansert, student, lærer eller andre profesjonelle.

Dette er grunnen til at en plassering test er organisert mandagen ankomst. Etter dette vil du bli tildelt en gruppenivå. Hver gruppe består av maksimalt 15 personer.

En avsluttende eksamen er organisert på slutten av den tredje og den fjerde uken (holder A og B bare). Resultatene kan valideres i læreplanene for universitetsstudenter som vi har en partnerskapsavtale. I dette tilfellet er en uttalelse av enkelttoner etablert på forespørsel i fransk og / eller engelsk. For alle deltakerne, utstedes vitnemål.... [-]

Frankrike Nancy
September 2020
Fransk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials