Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Sorbonne franske språk og sivilisasjon Kurs (CCFS), Organisert av Robert de Sorbon Foundation, er den . Siden 1919 har CCFS blitt innrømmet studenter fra hele verden, fra sanne nybegynnere til professorer i fransk som fremmedspråk. De Sorbonne franske språk og sivilisasjon Kurs gi Fransk språkkurs med fonetikk og fransk sivilisasjon leksjoner. De tilbyr også spesialmoduler og (TCF, DELF, DALF), som letter opptak til franske universiteter. Vår læringssenteret ligger i 214 Boulevard Raspail (Paris, 14. arrondissement), i hjertet av den prestisjetunge Montparnasse distrikt. Sekretariatet er klar til å ønske deg velkommen og svare på alle dine spørsmål.

Vi tilbyr også boliger assistanse, administrativ støtte, kirke, kultur, bibliotek, flere lesesaler, studenthjem, og datarom.

Alle klasserom er utstyrt med interaktive tavler (IWB) og vår fonetikk labs har cutting-edge IT-teknologi. Internett-tilgang tilbys av en Wi-Fi-nettverk som spenner over hele bygningen.

Eksamen Senter

Sorbonne franske språk og sivilisasjon Kurs har også en offisiell eksamen sentrum for å ta TCF, DELF og DALF franske nasjonale eksamener.

Vår eksamen sentrum består av to knutepunkter: TCF (fransk kunnskapstest) hub og DELF-DALF (Diploma i franske studier - Diplom i Advanced fransk) hub. Disse testene er utformet for å vurdere språk generell fransk nivå som definert av det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR). De er rettet mot alle som ønsker å vurdere og validere sin kunnskap om fransk-for profesjonelle, personlige eller faglige grunner-i en enkel, pålitelig og rask måte.

Steder

Paris

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss