Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra den prisbelønte kulinarisk legende kommer Ducasse Utdanning, Den ledende globale organisasjonen av profesjonelle og pre-profesjonelle kulinariske og konditori kunstskoler, hvor lidenskap og hengivenhet for gjestfriheten understreker en rik historie med eksepsjonelle standarder smedet gjennom tiår med praksis og erfaring.


Opprettet i 1999, Ducasse Utdanning setter de høyeste kulinariske og konditori industristandarder med sine omfattende handson utdanningsprogrammer som vektlegger praktisk læring av teknikker med presisjon, innovasjon og streng skillsbased metodikk.


"Jeg har alltid forsøkt å formidle min visjon av kulinariske og bakverk kunst. Jeg dele min kunnskap til alle mennesker som er villige til å styrke sine ferdigheter med et enkelt motto i tankene: fortreffelighet i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To studiestedene er nå etablert i Frankrike: Centre de dannelsen d'Alain Ducasse (CFAD), spesialisert i kulinariske kunst og bakverk for restaurant og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har vært i over tretti år, referansen skoleI Frankrike og i utlandet, for fransk bakverk, bakeri, sjokolade, konfekt og iskrem fagfolk.


Våre bakverk programmer tilbys ved Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Fransk konditori
  • Fransk Chocolate & Confectionery Arts
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer økter
Ecole Nationale Supérieure de konditori, Château de Montbarnier
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer - AcademicCourses » Se Diplomer - AcademicCourses » Se Sertifikater » Se kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

Fransk Bakverk Campus

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2018 Frankrike Yssingeaux

Har du alltid ønsket å lære hemmelighetene av fransk Pastry? Ducasse Education gir deg muligheten til å ta et intenst 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende teknikkene til fransk konditori. [+]

Oppdag og lær grunnleggende av tradisjonell fransk konditorivarer gjennom en 2 måneders intensiv profesjonell opplæring. Fra utarbeidelsen av grunndekter og kremer til opprettelsen av desserter, vil du lære profesjonelle essensielle teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

KLASSE TYPE • 90% hands-on • 10% teori

MODULER • Grunnleggende deigter, tårter og tartlets • Choux bakverk • Puffdeig • Leavened pastry deig • Brød og viennoiseries • Sjokolade • Moderne entremets • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


Diplom

Overlegen Fransk Pastry Arts Diploma

Campus Heltidsstudier 3 måneder May 2018 Frankrike Yssingeaux

Oppgrader dine faglige ferdigheter og skaff deg komplekse og moderne bakverksteknikker gjennom en intensiv 2 måneders avansert opplæring. Forbedre kunnskapen din ved å mestre den rette kombinasjonen av smaker, teksturer og former for å lage høykvalitets bakverk med utdypede teknikker. [+]

Har du alltid elsket å lage bakverk og bare begynt å lure på om dette er karriereendringen du leter etter?

Oppgrader dine faglige ferdigheter og skaff deg komplekse og moderne bakverksteknikker gjennom en intensiv 2 måneders avansert opplæring. Forbedre kunnskapen din ved å mestre den rette kombinasjonen av smaker, teksturer og former for å lage høykvalitets bakverk med utdypede teknikker. Fullfør opplæringen din med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et reallife-miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.... [-]


Kurs

Fransk Chocolate & Confectionery Arts

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2018 Frankrike Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende og utdypede teknikkene til sjokolade og konfektekunst. [+]

Behandle grunnleggende av sjokolade og konditorivirksomhet gjennom en 2 måneders intensiv profesjonell opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging. KLASS TYPE • 80% hands-on • 20% teori MODULER • Sjokolade • Konditori • Sjokoladebaserte bakverk • Kunstnerisk sjokolade og sukkerbiter • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


French Bakery Arts

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2018 Frankrike Yssingeaux

En intens to-måneders program for å lære alle de grunnleggende teknikker og hemmeligheter tradisjonell fransk brød og bakeverk. [+]

Behandle grunnleggende for tradisjonell fransk bakerkunst gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av vanlige, tradisjonelle eller spesielle brød til opprettelsen av syrnet eller bløt viennoiseries, vil du lære fagfolkens viktige teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

KLASSYPT • 85% praktisk • 15% teori

MODULER • Brød og viennoiseries (tradisjonelle, regionale, spesielle og garnerte brød og viennoiseries) • Regionale kaker og desserter • Snacking og catering produsere • Meilleur Ouvrier de France-stilbrød • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


Kontakt
Postadresse
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
Château de Montbarnier,
Allée de Montbarnier

Yssingeaux, 43200 FR
Besøksadresse
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
Château de Montbarnier,
Allée de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne, 43200 FR