Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra den prisbelønte kulinarisk legende kommer Ducasse Utdanning, Den ledende globale organisasjonen av profesjonelle og pre-profesjonelle kulinariske og konditori kunstskoler, hvor lidenskap og hengivenhet for gjestfriheten understreker en rik historie med eksepsjonelle standarder smedet gjennom tiår med praksis og erfaring.


Opprettet i 1999, Ducasse Utdanning setter de høyeste kulinariske og konditori industristandarder med sine omfattende handson utdanningsprogrammer som vektlegger praktisk læring av teknikker med presisjon, innovasjon og streng skillsbased metodikk.


"Jeg har alltid forsøkt å formidle min visjon av kulinariske og bakverk kunst. Jeg dele min kunnskap til alle mennesker som er villige til å styrke sine ferdigheter med et enkelt motto i tankene: fortreffelighet i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To studiestedene er nå etablert i Frankrike: Centre de dannelsen d'Alain Ducasse (CFAD), spesialisert i kulinariske kunst og bakverk for restaurant og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har vært i over tretti år, referansen skoleI Frankrike og i utlandet, for fransk bakverk, bakeri, sjokolade, konfekt og iskrem fagfolk.


Våre bakverk programmer tilbys ved Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Fransk konditori
  • Fransk Chocolate & Confectionery Arts
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer økter
Ecole Nationale Supérieure de konditori, Château de Montbarnier

Steder

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, 125, Allée du Château de Montbarnier
43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike