Les den offisielle beskrivelsen

Fra den prisbelønte kulinarisk legende kommer Ducasse Utdanning, Den ledende globale organisasjonen av profesjonelle og pre-profesjonelle kulinariske og konditori kunstskoler, hvor lidenskap og hengivenhet for gjestfriheten understreker en rik historie med eksepsjonelle standarder smedet gjennom tiår med praksis og erfaring.


Opprettet i 1999, Ducasse Utdanning setter de høyeste kulinariske og konditori industristandarder med sine omfattende handson utdanningsprogrammer som vektlegger praktisk læring av teknikker med presisjon, innovasjon og streng skillsbased metodikk.


"Jeg har alltid forsøkt å formidle min visjon av kulinariske og bakverk kunst. Jeg dele min kunnskap til alle mennesker som er villige til å styrke sine ferdigheter med et enkelt motto i tankene: fortreffelighet i praksis "Alain Ducasse.

Excellence i praksis


To studiestedene er nå etablert i Frankrike: Centre de dannelsen d'Alain Ducasse (CFAD), spesialisert i kulinariske kunst og bakverk for restaurant og Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har vært i over tretti år, referansen skoleI Frankrike og i utlandet, for fransk bakverk, bakeri, sjokolade, konfekt og iskrem fagfolk.


Våre bakverk programmer tilbys ved Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor i fransk konditori
  • Fransk konditori
  • Fransk Chocolate & Confectionery Arts
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer økter
Ecole Nationale Supérieure de konditori, Château de Montbarnier
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du alltid elsket å lage bakverk og lurte på om dette er karriereendringen du leter etter? Ducasse Education gir deg muligheten til å ta et intensivt 7,5-måneders prog ... [+]

Behandle grunnleggende for tradisjonell fransk konditorivarer med en 5,5 måneders intensiv faglig opplæring. Fra mottak av råvarer til produksjon, bevaring og emballasje av bakverk og viennoiseries, vil du lære og mestre fagfolkens viktige teknikker. Et 2 måneders obligatorisk internship i en fransk etablering vil fullføre trening for å bruke kunnskapen i et virkelighets miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

Klassetype80% hands-on20% teorimodulerGrunnleggende konditori deig, tårter og tartletsChoux bakverkPuff bakverkLeavened bakverk deigSvamper og kjeksTeknisk forsterkningPetits-fours og kakerentremetsViennoiseries og bakeriPlated desserterTema og bryllupskakerSjokoladeRevisjon, avsluttende eksamen og buffet forberedelse Programmet inkluderer... [-]
Frankrike Yssingeaux
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
7 måneder
Campus
Les mer på norsk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Oppgrader dine faglige ferdigheter og skaff deg komplekse og moderne bakverksteknikker gjennom en intensiv 2 måneders avansert opplæring. Forbedre kunnskapen din ved å me ... [+]

Har du alltid elsket å lage bakverk og bare begynt å lure på om dette er karriereendringen du leter etter?

Oppgrader dine faglige ferdigheter og skaff deg komplekse og moderne bakverksteknikker gjennom en intensiv, 2 måneders avansert opplæring. Forbedre kunnskapen din ved å mestre den rette kombinasjonen av smaker, teksturer og former for å lage høykvalitets bakverk med utdypede teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.... [-]

Frankrike Yssingeaux
Mai 2020
Engelsk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Et intenst 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende teknikkene og hemmelighetene til tradisjonelt fransk brød og viennoiseries. ... [+]

Behandle grunnleggende for tradisjonell fransk bakerkunst gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av vanlige, tradisjonelle eller spesielle brød til opprettelsen av syrnet eller bløt viennoiseries, vil du lære fagfolkens viktige teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

Klassetype85% hands-on15% teorimodulerBrød og viennoiseries (tradisjonelle, regionale, spesielle og garnerte brød og viennoiseries)Regionale kaker og desserterSnacking og catering produsereMeilleur Ouvrier de France-stilbrødBuffet forberedelse og avsluttende eksamenVarighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
Mai 2020
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Har du alltid ønsket å lære hemmelighetene til fransk bakverk? Ducasse Education gir deg muligheten til å ta et intenst 2-måneders program for å lære alle de grunnleggend ... [+]

Oppdag og lær grunnleggende av tradisjonell fransk konditorivarer gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av grunndekter og kremer til opprettelsen av desserter, vil du lære profesjonelle essensielle teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

Klassetype90% på hands10% teorimodulerGrunnleggende konditori deig, tårter og tartlets Choux bakverkPuff bakverkLeavened bakverk deigBrød og viennoiseriesSjokoladeModerne entremetsBuffet forberedelse og avsluttende eksamenVarighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Et intensivt 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende og utdypede teknikkene til sjokolade og konfektekunst. ... [+]

Master grunnleggende av sjokolade og konditori kunst gjennom en 2-måneders intensiv faglig opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

Klassetype80% hands-on20% teorimodulerSjokoladeGodterierSjokoladebaserte bakverkKunstnerisk sjokolade og sukkerbiterBuffet forberedelse og avsluttende eksamenVarighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
Mai 2020
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR