Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Europe ble grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, lar ESCP Europas virkelig europeiske identitet den tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsfeltet og et globalt syn i International Management-spørsmål. Hvert år ønsker ESCP Europe velkommen til over 6000 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Europe er inkludert blant bare 1% av handelshøyskolene i verden som har Triple Crown Accreditation (AACSB, AMBA og EQUIS). www.escpeurope.eu - Følg oss på Twitter @ESCPeurope

Selv om ESCP Europe-merket utviklet seg i løpet av nesten 200 års historie, var det alltid lojalt med sine tre første bokstaver. Startet i 1819 under navnet Ecole Spécial de Commerce et d'Industrie, og kort etter omdøpt til Ecole Supérieure de Commerce, utviklet den til ESCP femti år senere i 1869. Etter å ha slått sammen med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. Endelig ble skolens navn i 2009 til ESCP Europe, noe som tydelig refererte til sin europeiske arv og posisjonering.

Det internasjonale omfanget av ESCP Europe har vært synlig siden tidlig alder. Allerede 1824 klassen telt 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant annet syv spanske, fem brasilianere, fem nederlandske, fire tyskere og to amerikanere. Språkopplæring var en viktig del av sin første læreplan som inneholdt, i tillegg til fransk grammatikk, også kurs i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP Europe, og studentene måtte studere minst tre av dem.

Omkring et og et halvt århundre senere var ESCP Europe igjen en pioner gjennom opprettelsen av en universitets handelsskole. For å svare på skolens europeiske oppringning ble det åpnet campus i Tyskland og i Storbritannia i 1973, etterfulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden er ambisjonen av ESCP Europe i dag er å trene ekte europeiske ledere ved å fremme sammenhengen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP Europe blir en virkelig europeisk skole åpen for verden.

Misjon og verdier

ESCP Europe forbinder og former forretningsverdenen ved å fremme kultorkulturell kunnskap og praksis.

Læringsledelse fra et tverrfaglig perspektiv på høyeste nivå av faglig fortreffelighet, utvikler vi kulturelt intelligente, flerspråklige ledere, som er åpne, tilpassbare og ansvarlige.

Som ledere og gründere er ESCP Europas kandidater rustet til å lede og inspirere i en globalisert verden.

Nøkkelord

 • 6 ESCP Europe-campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa
 • Tredje akkreditert: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Verdens første handelsskole (est 1819)
 • Over 150 forskningsaktive professorer som representerer over 20 nasjonaliteter på tvers av våre 6 universiteter
 • 90 tilknyttede professorer, 40 besøkerprofessorer, over 800 utøvere og eksperter
 • Over 130 akademiske allianser i Europa og Verden
 • En full portefølje: Bachelor, Mastergrad, MBA, PhD og Executive Education
 • 5000 studenter i utdanningsprogrammer som representerer 100 forskjellige nasjonaliteter
 • 5.000 høytidsdeltakere i tilpasset opplæring og lederutdanning
 • 55.000 aktive alumner i over 150 land i verden
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelshøyskoler

studie~~POS=TRUNC

ESCP Europas særegne modell for en grenseoverskridende multikampus handelsskole legemliggjør hjertet av vår europeiske identitet. Med sine seks urbane campus i store europeiske byer, bidrar ESCP Europe aktivt til utviklingen av en europeisk lederkultur og gir skolen muligheten til å tilby en unik type tverrkulturell forretningsutdanning:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSAW
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:


ESCP Europe Business School

Tegning fra ESCP Europas høyt rangerte MSc i Markedsføring og Kreativitet, vil dette omsluttende to ukers kurset gi deg nyskapende og nyskapende titt på hvordan merkevare ... [+]

London: Din kreative destinasjonI århundrer har London vært et toppdestinasjon for kreative sinn i alle bransjer. Den kreative næringen er fortsatt den nest viktigste sektoren i byen, og dette gjør muligheten for nedsenkende studier i London avgjørende for de som søker ferdigheter i merkebygging og kreativ markedsføring.

Tegning fra ESCP Europas høyt rangerte MSc i Markedsføring og Kreativitet , vil dette omsluttende to ukers kurset gi deg nyskapende og nyskapende titt på hvordan merkevarer er opprettet og markedsført. Med ESCP Europas tydelige praktiske tilnærming lærer du fra en rekke industri- og akademiske eksperter, og utforsker en rekke ledende kreative forretningssteder i London. Dette enestående kurset kulminerer i en merkevarebyggingsoppgave som vil sette dine nyoppdagede ferdigheter til å teste.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
ESCP Europe Business School

ESCP Europas Sports Management Summer Course er en spennende mulighet til å delta i et spennende, tre ukers program basert i Torino. Kurset tar sikte på å gi grunnlaget o ... [+]

ESCP Europas Sports Management Summer Course er en spennende mulighet til å delta i et spennende, tre ukers program basert i Torino.

Kurset tar sikte på å gi grunnlaget og et samlet bilde av sportsmarkedsføring, nyttig for å forstå hvordan det fungerer for de som ønsker å operere i idrettsledelsessektoren.

Den leveres av verdensklasse fakultet for en ledende internasjonal handelshøyskole, som er høyt rangert i den innflytelsesrike Financial Times-undersøkelsen, pluss ledende eksperthøyttalere fra sportsmarkedsføring og ledelsesområder, takket være samarbeidet med AWE Sports International.

Neste utgave av dette programmet vil finne sted fra 28. juni til 19. juli 2019. Avgifter er satt til 2.500 € per person (EU og ikke-EU). Alle sesjoner leveres på engelsk.... [-]

Italia Torino
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk

ESCP Europe Business School

ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 1 49 23 20 00
ESCP Europe - London Campus
Address
ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
false
ESCP Europe
Address
ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Tyskland
Nettsted
Telefon
+49 30 320070
ESCP-EUROPE Torino
Address
ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Torino, Piemonte, Italia
Nettsted
Telefon
+39 011 670 5894
Address
ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen
Telefon
false
Address
Beijing, Beijing, Kina
Telefon
false
Address
Delhi, India
Telefon
false