Les den offisielle beskrivelsen

ESME SUDRIA : Innovasjonsånden uten grenser

ESME SUDRIA ble grunnlagt i 1905, og er en privat, ideell skole under tilsyn av utdannings- og forskningsdepartementet. Skolen har en lang tradisjon for trening av ingeniører med et bredt, godt utviklet fundament som gjør at de kan bevege seg inn i noen fasetter av ingeniørarbeidsmarkedet uten vanskeligheter.

En anerkjent ingeniørskole

Medlem av konsortiet til de beste franske skolene i ingeniør- og næringslivet «Grandes Ecoles», er ESME SUDRIA også signatar til Erasmus-charteret for høyere utdanning 2014-2020 og et medlem av «ni» -nettverket, det internasjonale nettverket av ingeniørskoler.

ESME SUDRIA oppdrag er å trene ingeniører gjennom state-of-the-art forskning. Vi søker å bidra til videreføring av vitenskapelig kunnskap og utvide vår undervisning gjennom industrielle og internasjonale partnerskap.

Studentliv i Frankrike

Fritid spiller også sin rolle på ESME med mange studenter klubber som spenner fra sport til musikk og vin. De mange sosiale aktivitetene som er organisert i skolen, representerer gode anledninger for å oppleve den franske livsstilen og møte nye venner.

I tillegg øker skolens omfattende nettverk av alumner og kontakter i bransjen internasjonale muligheter for internships og karrierer i utlandet.

Grunnleggende forskning

ESME SUDRIA gir muligheter for alle studenter å være nært involvert i banebrytende forskning. Faktisk er det høyt nivå tverrfaglige fakultetets ansatte engasjert i anvendt forskning gjennom industrielle og grunnleggende kontakter, samt til akademisk forskning innenfor vår grunnleggende forskning. Forskningsområder omfatter for eksempel et stort spekter av emner fra energisystemer til medisinsk bildebehandling eller rettsmedisinske fag.

Samarbeidspartnere omfatter internasjonale grupper og oppstart, samt prestisjefylte nasjonale institusjoner som INSERM (Nasjonalt institutt for helse og medisinsk forskning) eller CNRS (Nasjonalt institutt for vitenskapelig forskning). Studentene er knyttet til disse forskningsaktivitetene gjennom praktik og prosjekter. De fleste mesterstudenter utfører en R

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

ESME SUDRIA

Er du nysgjerrig, kreativ og rask lærer? Er DIY og digital teknologi dine ting? Leter du etter en unik internasjonal læringsopplevelse? Bli med i Paris og Lille Digital M ... [+]

Bli en produsent: Bygg din egen robot og bring den hjem!

Er du nysgjerrig, kreativ og rask lærer? Er DIY og digital teknologi din ting? Leter du etter en unik internasjonal læringsopplevelse? Bli med i Paris og Lille Digital Manufacturing Labs og spill, hack, lag, design, tenk ut av boksen! Utvikle din egen robot og bli en del av Maker Movement!

NÅR?

Fra 1. juli til 20. juli 2019

HVOR?

Paris (uker 1

BESKRIVELSE AV PROGRAMMET

Vårt sommerprogram omfatter omfattende vitenskapelige kurs og seminarer, samt praktiske verksteder ledet av våre eksperter. Du vil kunne studere og jobbe i et kreativt og inspirerende miljø, ha fri tilgang til vår banebrytende teknologi (3D-skrivere, laserskjærer, CNC-fresemaskiner, etc.) og programvare.... [-]

Frankrike Paris Lille
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted