Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Adel Provence tilbyr ulike priser og måter å motivere unge mennesker til å snakke fransk og gi dem selvtillit og midler til å gjøre det. Ved å bruke metoder for kunnskap i Frankrike (muntlig uttrykk, vokabular, grammatikk og forståelse).

Oppslukende og oppdagelse - hele året for 17-60 år gammel

Undervisningsopplegget fokuserer på fire grunnleggende ferdigheter: muntlig forståelse skrevet forståelse, muntlig uttrykk og skriftlig uttrykk. Standardkurs dekke fagene muntlig kommunikasjon, grammatikk, kultur fag og fransk sivilisasjon. For korte opphold kan vi tilby individuelle eller gruppe klasser for både nybegynnere og viderekomne studenter. På den første dagen av kurset vil du sitte en evalueringstest i fransk, noe som vil gjøre oss i stand til å plassere deg i henhold til din evne.

Velger å lære fransk i Marseilles, Sør-Frankrike! Vår franske språkskole kan ta imot deg fra en uke til flere måneder. Vi tar imot studenter i alle aldre og nivåer hele året. Hvis du studerer fransk i Frankrike med Adel Provence, vil du definitivt finne de rette franske språkkurs tilpasset dine behov!

Steder

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Telefon
+33 (0)4 91 47 96 79