Ecole Lenôtre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ved å etablere École Lenôtre i 1971, reagerte Gaston Lenôtre på treningsbehovene til både franske og utenlandske fagfolk. I dag kommer mer enn 3000 praktikanter, menn og kvinner som kommer fra hele Frankrike og mer enn 100 land, for å øke sin kunnskap og kompetanse i ekspertkulturen.
Hvert år etableres nye utviklingsnivåer for bedre å møte forventningene til fagfolk i næringsmiddelindustrien.


I nesten 20 år tilbyr Ecole Lenôtre lange oppholdsprogrammer som lar deg få intensiv trening i fransk mat, bakverk eller begge deler:

Grand Master Class - CuisineMaster Class - CuisineGrand Bachelor - Pastry - 20 ukerBachelor - Konditori - 12 ukerBachelor - kjøkken - 12 uker

Ved å bli med i disse formasjonene, får du muligheten til å være omgitt av mange fagfolk som er fra de beste kokker i verden.

Du lærer og trener i et klasserom med maksimalt 12 studenter . På Ecole Lenôtre mener vi at det å jobbe i små grupper er den beste måten å få mest mulig ut av våre kokker. Du vil øve på egen hånd og også i grupper.

Vår profesjonelle skole i Plaisir har 9 klasserom og svært profesjonelle utstyrspersoner. Vi jobber med leverandører av høy kvalitet i både mat og profesjonelle materialer som du også finner i de beste kokkens kjøkken.

På Ecole Lenôtre trener vi deg til å være profesjonell, og vi tror at vår kompetanse kan gjøre deg til en av de beste kokkene i morgen.

Ecole Lenôtre åpnet også en helt ny skole i sentrum av Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt fra Yachts de Paris med en vakker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av et 150 m² stort kjøkkenkursrom med alt nytt materiale og fasiliteter. På den andre siden finner du et salongrom for å organisere middager, presentasjoner, seremonier.

Under din formasjon på Ecole Lenôtre Plaisir, vil du også få muligheten til å få klasser på denne nye plasseringen.

Kom og følg oss på vår Facebook-side:

href = "https://www.facebook.com/EcoleProfessionnelleLenotre/

Eller på vår nye nettside:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Sertifikater » Se Summer courses » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Cooking Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uker

Campus Heltidsstudier 23 uker March 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

Kokkens trening er opprettet for folk som er villige til å trene eller gjenoppfinne seg selv i matlaging. For de som ønsker å lære fra grunnlaget til det høye nivået av fransk kjøkkenteknikk i 23 uker. [+]

EKOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelse og kvalitet. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " trening er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, om de ikke er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.

Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :

Å være 18 år eller eldreÅ ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset blir undervist (nivå A1)For å kunne lese og skriveÅ vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljøÅ ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)STRUKTUR AV EKOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]

Pastry Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 uker

Campus Heltidsstudier 23 uker January 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

Pastry Chef Training er opprettet for folk som er villige til å trene eller gjenoppfinne seg selv i bakverk, fra grunnlag til den høyeste teknikken til bakverk. [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelse og kvalitet. Opplæringen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, enten de er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.

Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :

Å være 18 år eller eldreÅ ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset er undervist (nivå A2)For å kunne lese og skriveÅ vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljøÅ ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)STRUKTUR AV EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]

Sertifikat

GRUNNLEGG AV FRANSK PASTRY - Sertifikat L'ESSENTIEL - 7 uker

Campus Heltidsstudier 5 måneder March 2019 Frankrike Plaisir Paris + 1 fler

GRUNNLEGG AV FRANSK PASTRY - Sertifikat L'ESSENTIEL - Ecole Lenôtre [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelsesstandard og ekspertise. Opplæringen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, enten de er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.

Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :

Å være 18 år eller eldreÅ ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset er undervist (nivå A2)For å kunne lese og skriveÅ vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljøÅ ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)... [-]

Sommerkurs

Grunnleggende om fransk matopplæring - 7 uker

Campus Heltidsstudier Deltid 7 uker June 2019 Frankrike Plaisir Paris + 2 fler

Grunnleggende om fransk mat er laget for folk som er villige til å trene eller gjenoppfinne seg selv i matlaging. For de som ønsker å lære fra det grunnleggende om 7 uker. [+]

L'ESSENTIEL: Grunnleggende om fransk mat

Målet med denne opplæringen er å la elevene lære grunnleggende om matlaging og å mestre etableringen av de grunnleggende elementene .

Praktiske leksjoner: 6 uker

Lag grunnleggende oppskrifter : sauser, vinaigrettes, mayonnaises, aksjer, etc.Lag grunnleggende forretter : supper, quiches, salater, etc.Lag fisk og sjømatretter : moules marinières, whiting à l'Anglaise, sole bonne-femme, etc.Lag kjøttretter: stekt fjærfe, sautéed kalvekjøtt, biffgryte, stews, grillet kjøtt, etc.Lag vegetabilske sidetall i samsvar med brennkjøttet eller fiskenLag klassiske desserter : fruktterter, fylte chouxboller, lagde desserter, moka, bavarois, etc.Vurdering av fremdrift... [-]

Videoer

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre backstage

Kontakt

Lenôtre Sa

Adresse, linje 1 40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
HJemmeside http://www.lenotre.com/cours-et-ecoles/les-ecoles-et-formations/les-ecoles/plaisir.html
Telefon +33 (0)1 30 81 46 34

Adresse, linje 1 Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Frankrike
HJemmeside https://www.ecole-lenotre.com/