Ecole Lenôtre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ved å etablere École Lenôtre i 1971, reagerte Gaston Lenôtre på treningsbehovene til både franske og utenlandske fagfolk. I dag kommer mer enn 3000 praktikanter, menn og kvinner som kommer fra hele Frankrike og mer enn 100 land, for å øke sin kunnskap og kompetanse i ekspertkulturen.
Hvert år etableres nye utviklingsnivåer for bedre å møte forventningene til fagfolk i næringsmiddelindustrien.I nesten 20 år tilbyr Ecole Lenôtre lange oppholdsprogrammer som lar deg få intensiv trening i fransk mat, bakverk:
Konditorbevis: 7 månederCooking Chef Diploma: 7 månederGrunnleggende om fransk kringle: 6 ukerGrunnleggende om fransk mat: 6 uker

Ved å bli med i disse formasjonene, får du muligheten til å være omgitt av mange fagfolk som er fra de beste kokker i verden.

Du lærer og trener i et klasserom med maksimalt 12 studenter . På Ecole Lenôtre mener vi at det å jobbe i små grupper er den beste måten å få mest mulig ut av våre kokker. Du vil øve på egen hånd og også i grupper.

Vår profesjonelle skole i Plaisir har 10 klasserom og høyt profesjonelle utstyrspersoner. Vi jobber med leverandører av høy kvalitet i både mat og profesjonelle materialer som du også finner i de beste kokkens kjøkken.

På Ecole Lenôtre trener vi deg til å være profesjonell, og vi tror at vår kompetanse kan gjøre deg til en av de beste kokkene i morgen.

Ecole Lenôtre åpnet også en helt ny skole i sentrum av Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt fra Yachts de Paris med en vakker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av et 150 m² stort kjøkkenkursrom med alt nytt materiale og fasiliteter. På den andre siden finner du et salongrom for å organisere middager, presentasjoner, seremonier.

Under din formasjon på Ecole Lenôtre Plaisir, vil du også få muligheten til å få klasser på denne nye plasseringen.

Kom og følg oss på vår Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nye nettside:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Steder

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 (0)1 30 81 46 34

Paris

Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss