Les den offisielle beskrivelsen

Ved å etablere École Lenôtre i 1971, reagerte Gaston Lenôtre på treningsbehovene til både franske og utenlandske fagfolk. I dag kommer mer enn 3000 praktikanter, menn og kvinner som kommer fra hele Frankrike og mer enn 100 land, for å øke sin kunnskap og kompetanse i ekspertkulturen.
Hvert år etableres nye utviklingsnivåer for bedre å møte forventningene til fagfolk i næringsmiddelindustrien.


I nesten 20 år tilbyr Ecole Lenôtre lange oppholdsprogrammer som lar deg få intensiv trening i fransk mat, bakverk:

Pastry Chef Diploma: 23 uker
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Cooking Chef Diploma: 23 uker

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

Ved å bli med i disse formasjonene, får du muligheten til å være omgitt av mange fagfolk som er fra de beste kokker i verden.

Du lærer og trener i et klasserom med maksimalt 12 studenter . På Ecole Lenôtre mener vi at det å jobbe i små grupper er den beste måten å få mest mulig ut av våre kokker. Du vil øve på egen hånd og også i grupper.

Vår profesjonelle skole i Plaisir har 10 klasserom og høyt profesjonelle utstyrspersoner. Vi jobber med leverandører av høy kvalitet i både mat og profesjonelle materialer som du også finner i de beste kokkens kjøkken.

På Ecole Lenôtre trener vi deg til å være profesjonell, og vi tror at vår kompetanse kan gjøre deg til en av de beste kokkene i morgen.

Ecole Lenôtre åpnet også en helt ny skole i sentrum av Paris, Quai Henri IV. Det ligger i en båt fra Yachts de Paris med en vakker utsikt på Cathedrale Notre Dame de Paris.

Den består av et 150 m² stort kjøkkenkursrom med alt nytt materiale og fasiliteter. På den andre siden finner du et salongrom for å organisere middager, presentasjoner, seremonier.

Under din formasjon på Ecole Lenôtre Plaisir, vil du også få muligheten til å få klasser på denne nye plasseringen.

Kom og følg oss på vår Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vår nye nettside:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Ecole Lenôtre

Kokkens trening er opprettet for folk som er villige til å trene eller gjenoppfinne seg selv i Cooking. For de som ønsker å lære fra grunnlaget til det høye nivået av fra ... [+]

EKOLE LENÔTRE COOKING CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelse og kvalitet. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " trening er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, om de ikke er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.

Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :

Å være 18 år eller eldreÅ ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset er undervist (nivå B1)For å kunne lese og skriveÅ vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljøÅ ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)STRUKTUR AV EKOLE LENÔTRE CHEF TRAINING... [-]
Frankrike Plaisir Paris
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
25 uker
Campus
Les mer på norsk
Ecole Lenôtre

Pastry Chef Training er opprettet for folk som er villige til å trene eller gjenoppfinne seg selv i bakverk, fra grunnlag til den høyeste teknikken til bakverk. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING

Ecole Lenôtre tilbyr sine studenter og partnere med banebrytende opplæring for å lette, oppmuntre, kommunisere og opprettholde høy ytelse og kvalitet. Opplæringen "Pastry Chef Ecole Lenôtre " er rettet mot voksne som er lidenskapelige om matlaging, enten de er på et kurs, og for fagfolk som ønsker å øke sitt fagfelt.

Kvalifisering for dette kurset har følgende forutsetninger :

Å være 18 år eller eldreÅ ha grunnleggende kunnskaper om språket der kurset er undervist (nivå B1)For å kunne lese og skriveÅ vite det grunnleggende om hygiene og sikkerhet i et matmiljøÅ ha grunnleggende kunnskaper om grunnleggende resonnement (beregninger og logikk)STRUKTUR AV EKOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]
Frankrike Plaisir Paris
Mars 2020
Engelsk,Fransk
Heltid studier
25 uker
Campus
Les mer på norsk

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 (0)1 30 81 46 34
Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted