Les den offisielle beskrivelsen

For nesten 50 år, GOBELINS, har L'Ecole de l'image vært et globalt referanse innen digital kommunikasjon, interaktiv design og underholdning. GOBELINS kjent som en av de beste skolene i verden, tilbyr kurs i Fotografi, Animert Filmmaking, 3D Animasjon, Motion Design og Video Gaming.

GOBELINS, har L'Ecole de l'image utviklet en rekke programmer og internasjonale tjenester for å imøtekomme behovene til internasjonale studenter, fagfolk, skoler, bedrifter, festivaler og til og med kulturelle tjenester av ambassader.

ANIMATED filmproduksjon

4 år heltid: Dette kurset gir studentene til å mestre både tradisjonelle og digitale animasjonsteknikker (2D og 3D) etter profesjonelle metoder i animasjon studio forhold, slik at elevene til å fange hvert trinn av film design og produksjon samt gradvis å utstyre dem med alle ferdigheter forventes å være i stand til å arbeide på en lang funksjon.

3D Animasjon

1 års fulltids: Avansert program i 3D Character Animation som har konferanser med internasjonale animasjon og videospill eksperter, produksjon av en individuell demo hjul og 3-måneders internship med en treningsrapport skal skrives. Dette kurset er en mulighet til å utvikle faglig nivå ferdigheter i regi, skuespill og bevegelse.

PHOTOGRAPHY

3 år på heltid: Aktivering av studentene tilegner høyt nivå kreative og tekniske ferdigheter, undervist i samarbeid med eksperter fra ulike praksiser slik at studentene får profesjonell kvalitet prestasjoner. Opplæring gjennomført i ulike formater: vanlige undervisning, konferanser, allmenne fag og workshops med tema rundt publisitet, mat fotografering, mote, skjønnhet og arkitektur.

MOTION DESIGN

1 år heltid: utvide elevenes ferdigheter i et område stadig mer ettertraktet av fagfolk: bevegelse design. Dette feltet gjør det mulig å designe og lage kommunikasjon tilpasset mobile støtter og nye kommunikasjons mellomrom, for å organisere meldinger ved å kombinere de tre vektorer av Motion Design: animerte bilder, typografi i bevegelse og lyddesign.

VIDEO SPILL

1 år Specialized Master-grad: "Interaktiv digitale opplevelser" program, unnfanget med CNam / ENJMIN, er den første av sitt slag i Frankrike. Styrken i dette programmet er at det forbereder høyt nivå ingeniører, grafiske designere og IT-spesialister til å bli eksperter på design og etablering av spill for mobiler, nettbrett, sosiale nettverk, terminaler og installasjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

GOBELINS - L'école de l'image

Tegning på sin erfaring og verdensomspennende rykte innen figuranimasjon, GOBELINS unnfanget en spesialisert profesjonell opplæring i 3D figuranimasjon wich profils er hø ... [+]

Tegning på sin erfaring og verdensomspennende rykte innen figuranimasjon, GOBELINS unnfanget en spesialisert faglig opplæring i 3D figuranimasjon som profiler er høyt etterspurt. Dette programmet har blitt bygget ved hjelp av instruktører som kommer fra de beste 3D-animasjon studioer og inkluderer hands-on øvelser for å mestre retning, bevegelser og skuespill ferdigheter.

Dette programmet omfatter også konferanser fra internasjonale animasjon og videospill eksperter, produksjon av en demo hjul, en profesjonell internship og en end-of-trening rapporten.

Dette programmet har et sterkt internasjonalt fokus med deltakere fra hele verden.

fag skuespill Bevegelse: tyngdekraften og vekt Animasjon stiler: fra realisme til tegneserie Character Animation: mennesker, dyr og toons LipSync 3D Layout De ulike 3D animasjon teknikker: metodikk og praksis Konferanser av internasjonale animasjonseksperter Produksjon av en person demo hjul utstillingsvindu studentens animasjon ferdigheter FERDIGHETER Ferdighet av 3D figuranimasjon (menneskelige figurer, dyr, realist stil, tegneserie, etc.) Kreativitet i form av animasjon eiendelene Spesialisering opplæring i 3D Character Animation. Internasjonalt fokus med deltakere fra hele verden Høyt nivå internasjonale instruktører Hands-on praktiske øvelser med høye nivåer av pedagogisk progresjon slik at deltakerne kan nå et profesjonelt nivå av 3D-animasjon og få nye karrieremuligheter. Deltakelse i FMX, en av de største europeiske konferanser for 3D-animasjon fagfolk 2-måneders internship med en treningsrapport skal skrives. Produksjon av en demo hjul, spesielt nyttig i den profesjonelle verden og for jobbsøking Målgruppe ... [-]
Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

GOBELINS - L'école de l'image

... [+]

[-]
Frankrike Paris
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS