GOBELINS - L'école de l'image

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For nesten 50 år, GOBELINS, har L'Ecole de l'image vært et globalt referanse innen digital kommunikasjon, interaktiv design og underholdning. GOBELINS kjent som en av de beste skolene i verden, tilbyr kurs i Fotografi, Animert Filmmaking, 3D Animasjon, Motion Design og Video Gaming.

GOBELINS, har L'Ecole de l'image utviklet en rekke programmer og internasjonale tjenester for å imøtekomme behovene til internasjonale studenter, fagfolk, skoler, bedrifter, festivaler og til og med kulturelle tjenester av ambassader.

ANIMATED filmproduksjon

4 år heltid: Dette kurset gir studentene til å mestre både tradisjonelle og digitale animasjonsteknikker (2D og 3D) etter profesjonelle metoder i animasjon studio forhold, slik at elevene til å fange hvert trinn av film design og produksjon samt gradvis å utstyre dem med alle ferdigheter forventes å være i stand til å arbeide på en lang funksjon.

3D Animasjon

1 års fulltids: Avansert program i 3D Character Animation som har konferanser med internasjonale animasjon og videospill eksperter, produksjon av en individuell demo hjul og 3-måneders internship med en treningsrapport skal skrives. Dette kurset er en mulighet til å utvikle faglig nivå ferdigheter i regi, skuespill og bevegelse.

PHOTOGRAPHY

3 år på heltid: Aktivering av studentene tilegner høyt nivå kreative og tekniske ferdigheter, undervist i samarbeid med eksperter fra ulike praksiser slik at studentene får profesjonell kvalitet prestasjoner. Opplæring gjennomført i ulike formater: vanlige undervisning, konferanser, allmenne fag og workshops med tema rundt publisitet, mat fotografering, mote, skjønnhet og arkitektur.

MOTION DESIGN

1 år heltid: utvide elevenes ferdigheter i et område stadig mer ettertraktet av fagfolk: bevegelse design. Dette feltet gjør det mulig å designe og lage kommunikasjon tilpasset mobile støtter og nye kommunikasjons mellomrom, for å organisere meldinger ved å kombinere de tre vektorer av Motion Design: animerte bilder, typografi i bevegelse og lyddesign.

VIDEO SPILL

1 år Specialized Master-grad: "Interaktiv digitale opplevelser" program, unnfanget med CNam / ENJMIN, er den første av sitt slag i Frankrike. Styrken i dette programmet er at det forbereder høyt nivå ingeniører, grafiske designere og IT-spesialister til å bli eksperter på design og etablering av spill for mobiler, nettbrett, sosiale nettverk, terminaler og installasjoner.

Steder

Paris

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Paris, Île-de-France, Frankrike