IFALPES - Institut Francais des Alpes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

IFALPES - språkskole i franske Alpene på bredden av innsjøen Annecy mer enn 20 års erfaring i å undervise fransk som fremmedspråk. Vårt senter er liten. Du er ikke tapt, og våre lærere vil alltid være tilgjengelig for deg. IFALPES er en 15-minutters spasertur fra sentrum av byen. Skolen ligger i samme bygning som den IPAC School of Management. Fra 170-200 voksne studenter fra 50 land hver måned kommer til å lære fransk i IFALPES. I en hyggelig atmosfære, kan du kombinere studiet av det franske språket i Frankrike i Alpene og nyte kulturen og naturen av fjell og innsjøer.

Overnatting

Overnatting tjeneste IFALPES forplikter seg til å matche din type overnatting i samsvar med dine ønsker for hele perioden av oppholdet.

I familien: med frokost eller halvpensjon, en delt leilighet med andre studenter studio Student Residence Residens som ligger i sentrum av byen eller i nærheten av det. Fra skole til alle bosteder kan nås med buss, sykkel eller til fots.

Alle rom er bestilt fra søndag til lørdag.

Kostnaden av tjenester for valg og bestilling av overnatting Payments Agency er 40 € for hver student for et opphold på mindre enn én måned og 70 € for et opphold lenger enn én måned. Å reservere et bosted må foreta et forskudd på 200 €. Betaling tjenester rekrutteringsbyråer boliger trekkes fra forskuddsbetalte og forhåndsbetaling balanse (160 € eller 130 €) er trukket som betaling av første måneds husleie. Byrå tjenester for valg av bolig er betalt ved hver endring av bolig (40 €)

Hvordan er det ankomst?

Uansett hvor du bor - en fransk familie eller i en leilighet - det er godt å organisere din ankomst, informere på forhånd familien eller utleier / student bolig på dato og tidspunkt for ankomst.

Steder

Annecy

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Telefon
+33 4 50 45 38 37