Les den offisielle beskrivelsen

IFALPES - språkskole i franske Alpene på bredden av innsjøen Annecy mer enn 20 års erfaring i å undervise fransk som fremmedspråk. Vårt senter er liten. Du er ikke tapt, og våre lærere vil alltid være tilgjengelig for deg. IFALPES er en 15-minutters spasertur fra sentrum av byen. Skolen ligger i samme bygning som den IPAC School of Management. Fra 170-200 voksne studenter fra 50 land hver måned kommer til å lære fransk i IFALPES. I en hyggelig atmosfære, kan du kombinere studiet av det franske språket i Frankrike i Alpene og nyte kulturen og naturen av fjell og innsjøer.

Overnatting

Overnatting tjeneste IFALPES forplikter seg til å matche din type overnatting i samsvar med dine ønsker for hele perioden av oppholdet.

I familien: med frokost eller halvpensjon, en delt leilighet med andre studenter studio Student Residence Residens som ligger i sentrum av byen eller i nærheten av det. Fra skole til alle bosteder kan nås med buss, sykkel eller til fots.

Alle rom er bestilt fra søndag til lørdag.

Kostnaden av tjenester for valg og bestilling av overnatting Payments Agency er 40 € for hver student for et opphold på mindre enn én måned og 70 € for et opphold lenger enn én måned. Å reservere et bosted må foreta et forskudd på 200 €. Betaling tjenester rekrutteringsbyråer boliger trekkes fra forskuddsbetalte og forhåndsbetaling balanse (160 € eller 130 €) er trukket som betaling av første måneds husleie. Byrå tjenester for valg av bolig er betalt ved hver endring av bolig (40 €)

Hvordan er det ankomst?

Uansett hvor du bor - en fransk familie eller i en leilighet - det er godt å organisere din ankomst, informere på forhånd familien eller utleier / student bolig på dato og tidspunkt for ankomst.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Studentene arbeider med å forbedre sine grammatikk og ordforråd samt skriftlig og muntlig forståelse. En vekt er gjort på å kommunisere på fransk. ... [+]

Studentene arbeider med å forbedre sine grammatikk og ordforråd samt skriftlig og muntlig forståelse. En vekt er gjort på å kommunisere på fransk. De vil også studere fransk kultur og vil ta del i varierte aktiviteter i løpet av sine leksjoner: vin og ost smaker, besøk til lokale markeder osv ..

Den IFALPES overnatting tjenesten vil finne den mest passende type bolig som passer ditt valg. Opphold er delte leiligheter, studioer eller sovesaler ligger i sentrum eller i byen utkanten. Fra skolen, de er tilgjengelig med buss, sykkel eller til fots.

Enkelt soverom i vertsfamilie halvpensjon Enkelt soverom i hostfamily med frokost Student Residence Individuelle studioer eller leiligheter Delte leiligheter ... [-]
Frankrike Annecy
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk

IFALPES Summer in Annecy, France

IFALPES Winter in Annecy, France