Les den offisielle beskrivelsen

10 gode grunner til å velge ISTEC

  • Å effektivt forberede verden av virksomheten - Den internasjonale hendig med over 80 partner universiteter i alle verdensdeler - Forsikring personlig støtte - Blomstrende gjennom dynamiske foreninger - A modulbasert opplæring banen som du bygger i henhold til dine ønsker og prosjekter - Mange profesjonelle spesialiseringer - En ekspertise på over 50 år i høyere utdanning - En skole i hjertet av Paris nyter en plassering i en stor europeisk økonomisk område - Business Network partnere og kraftige Nyutdannede - Arbeidsevne garantert!

I hjertet av en stor europeisk økonomisk område

Den ISTEC ligger i hjertet av et historisk distrikt i Paris, i nærheten av Canal Saint-Martin og nær den kulturelle sentrum av Villette. Beliggenheten i en stor europeisk økonomisk hub: Paris og regionen, tillot ISTEC å utvikle et nettverk av partnerbedrifter og involvert i livet og utvikling av skolen. Studenter for sine praksisplasser og deres oppdrag i selskaper, direkte nytte av denne strategiske plassering.

Som en del av et samarbeid med IGS Group, er ISTEC ligger på campus, på 12 rue Alex Parodi i 10. arrondissement i Paris, og har et hyggelig arbeidsmiljø, moderne og hensiktsmessige krav til infrastruktur teknologi av XXI århundre. Tusenvis av studenter fra ulike programmer og nasjonaliteter gå dit for å også dele felles prosjekter og trenere.

Campus Jemmapes: Også har ISTEC en annen campus dedikert til det, som ligger langs Canal St Martin, 5 minutters gange fra den første Campus rue Alex Parodi. I tillegg til klasserom, forelesningssaler, seminarrom, møterom og avslapning, Campus inkluderer: - Senter for studier og forskning i ISTEC - CERI - service partnerskap og forretningsforbindelser, - den Alumni Association, - Kontorer av studentforeninger.

Dette campus, i en historisk industribygning, er fullt møblert i en ånd av "internasjonal reise".

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

ISTEC

Tilbring tre uker i Paris for en utrolig akademisk og kulturell opplevelse ... [+]

Tilbring tre uker i Paris for en utrolig akademisk og kulturell opplevelse

MÅL

Å gi studentene en bedre kunnskap og erfaring av landet, kulturen, den franske og European Business miljø og det franske språket.

BESKRIVELSE

I løpet av tre uker i Paris, skal studentene delta på tre kurs undervist i engelsk (fransk og europeisk økonomi for to studiepoeng, fransk Luxury Industry for 2 studiepoeng og Doing Business i Europa: en interkulturell tilnærming for 2 studiepoeng) og en fransk samtale kurs, som står i 20 timer.

Pedagogikk

Vår tilnærming forbedrer diskusjon, utveksling med professor og blant studenter og inclass presentasjoner. Gruppen er begrenset til maksimum 20 studenter.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk