ISTEC

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

10 gode grunner til å velge ISTEC

  • Å effektivt forberede verden av virksomheten - Den internasjonale hendig med over 80 partner universiteter i alle verdensdeler - Forsikring personlig støtte - Blomstrende gjennom dynamiske foreninger - A modulbasert opplæring banen som du bygger i henhold til dine ønsker og prosjekter - Mange profesjonelle spesialiseringer - En ekspertise på over 50 år i høyere utdanning - En skole i hjertet av Paris nyter en plassering i en stor europeisk økonomisk område - Business Network partnere og kraftige Nyutdannede - Arbeidsevne garantert!

I hjertet av en stor europeisk økonomisk område

Den ISTEC ligger i hjertet av et historisk distrikt i Paris, i nærheten av Canal Saint-Martin og nær den kulturelle sentrum av Villette. Beliggenheten i en stor europeisk økonomisk hub: Paris og regionen, tillot ISTEC å utvikle et nettverk av partnerbedrifter og involvert i livet og utvikling av skolen. Studenter for sine praksisplasser og deres oppdrag i selskaper, direkte nytte av denne strategiske plassering.

Som en del av et samarbeid med IGS Group, er ISTEC ligger på campus, på 12 rue Alex Parodi i 10. arrondissement i Paris, og har et hyggelig arbeidsmiljø, moderne og hensiktsmessige krav til infrastruktur teknologi av XXI århundre. Tusenvis av studenter fra ulike programmer og nasjonaliteter gå dit for å også dele felles prosjekter og trenere.

Campus Jemmapes: Også har ISTEC en annen campus dedikert til det, som ligger langs Canal St Martin, 5 minutters gange fra den første Campus rue Alex Parodi. I tillegg til klasserom, forelesningssaler, seminarrom, møterom og avslapning, Campus inkluderer: - Senter for studier og forskning i ISTEC - CERI - service partnerskap og forretningsforbindelser, - den Alumni Association, - Kontorer av studentforeninger.

Dette campus, i en historisk industribygning, er fullt møblert i en ånd av "internasjonal reise".

Steder

Paris

Address
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 Paris, Île-de-France, Frankrike