Institut Europeen De Francais

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Klikk på bildet for å få et øyeblikkelig tilbud og bestill nå!

betingelser:
Gyldig for kurs til 31.12.2018

Institut Européen de Français er en fransk skole i Montpellier som har som mål å tilby de høyeste standardene for undervisning til sine studenter gjennom personlig oppmerksomhet, profesjonalitet, kvalitet, i en vennlig og hyggelig atmosfære. Fordi hver person er unik, arbeider vi for å gi hver med unike opplevelser i Sør-Frankrike som folk kan huske for alltid.


Vårt oppdrag

«For å favorisere møter, interkulturell utveksling og selvoppdagelse, takket være en språk- og kulturstudieferie i Montpellier.»


Våre verdier

Personlig oppmerksomhet

Fordi hver person er unik, fra den første kontakten, skal vi veilede og lede deg til oppholdet som er mest tilpasset dine behov og ønsker. Før, under, men også etter oppholdet legger vi særlig vekt på din tilfredshet. Uansett din forespørsel, gjør vi vårt ytterste for å svare så godt som mulig på dine forventninger.


En vennlig og familiær atmosfære

Ligger i to av de vakreste herskapshusene i byen, har vår franske skole romslige og lyse klasserom. Fordi vi vet hva som går "på en reise" betyr, garanterer vi deg, takket være vårt team av fagfolk, at du vil føle deg komfortabel. La magien i møtet gjøre sitt arbeid.

profesjonalitet

Våre lærere er alle høyt kvalifiserte spesialister i å lære fransk som fremmedspråk. Deres erfaringer i Frankrike og, for de fleste, i utlandet tillater dem å bedre forstå dine behov, mens hele tiden fremhever det beste av deg selv.


Kvaliteten på vår tjeneste

Erkjent av franskkvalitetsmerket for utenlandsspråk, regjeringsavdelinger for høyere utdanning og forskning, kultur og kommunikasjon og utenriksdepartementet, samt annen anerkjennelse i Frankrike og utlandet, er instituttet en av de beste franske skolene i Frankrike.

IEF er også en fransk skole med

  • Mer enn 1300 studenter og over 40 forskjellige nasjonaliteter i gjennomsnitt hvert år
  • Minst 5 nivåer hele året
  • 5 faste lærere og mer enn 10 deltidslærere
  • 13 fullt utstyrte, romslige og lyse klasserom
  • Et gjennomsnitt på 7 studenter og maksimalt 12 studenter per klasse

Steder

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrike