Les den offisielle beskrivelsen

Université Jean Moulin Lyon 3, et universitet åpne for verden

I hjertet av Lyon og Bourg-en-Bresse, Jean Moulin Universitet tilbyr en læringsplass og forskning fokusert på menneskelige og samfunnsfag. Med 7 doktorgrads skoler og 19 forskningsenheter, utvikler det tverrfaglig forskning i forbindelse med de store spørsmål i samfunnet.

Medlem av Universitetet i Lyon, vert det mer enn 28 000 studenter og tilbyr et bredt spekter av yrkesrettet opplæring i god utdanning rammeverk, som bidrar til den intellektuelle og personlig utvikling.

Med over 5 000 internasjonale studenter hvert år, mange partnerskap i verden og vitenskapelige samarbeidsprosjekter med utenlandske universiteter, University Jean Moulin merkevare vil sin internasjonalisering ved å fremme student- og lærermobilitet.

Basere adgang til høyere utdanning på likestilling er en konstant bekymring for Universitetet Jean Moulin Lyon 3 som bekrefter sin overbevisning om at mangfoldet og spesifisitet er rike, og at hver enkelt av oss er også definert av sine forskjeller.

Fullt ut forpliktet til de sosioøkonomiske partnere, arbeider Jean Moulin Universitet å bidra til suksess for elevene og deres arbeidsevne, særlig ved å oppmuntre praksisplasser, vekslende og entreprenørskap.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Jean Moulin Lyon 3 University

Studenter som er innskrevet i DEUF har også fordel av en pedagogisk veiledning (avhengig av fagene som studeres) der de møtes med pedagogiske veiledere som hjelper dem me ... [+]

Studienivå: Alle nivåer av studier

Valgfag: Kurser som skal velges i alle fakulteter. For ytterligere informasjon om tilgjengelige kurs, se kurskatalogen.

Ankomstdato:

Høstsemester: Tidlig september for alle studiefelt Vårsemester: Tidlig januar [-]
Frankrike Lyon
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

SELF-programmet er utformet for å oppmuntre til betydelig forbedring av studentens ferdighetsnivå på fransk språk, mulig oppfyllelse av krav til hjemmehøyskurs pensum og etterfølgende kredittoverføring.

Spesifikke funksjoner

SELF-programmet er et semesterprogram eller et årlig program.

Den starter vanligvis i slutten av august / i begynnelsen av januar og slutter i midten av desember / slutten av april.

Inntakskriteriene:

SELF-programmet er åpent for studenter (bytte / ikke-bytte) som oppfyller følgende krav:

... [-]
Frankrike Lyon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk

Campus