Les den offisielle beskrivelsen

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Presentasjon - Et engasjement

Paris Academy of Art er et kunstinstitutt dedikert til realistisk maleri og tegningsteknikker på høyt nivå.

Akademiet er åpent for alle som, uansett alder, nasjonalitet eller bakgrunn, ønsker å skaffe seg de ferdighetene som trengs for å bli realisert på realistisk maleri eller tegning.

Ved å registrere seg i Paris Academy of Art i Paris Academy of Art følger du med i de strålende fotsporene og fortsetter en streng og krevende, excellence-basert kunstnerisk tradisjon. På samme måte som i andre kunstneriske fagområder, krever tegning og maleri presis og streng opplæring, guidet av de beste kunstmesterne. Paris Academy of Art tilbyr et fokusert, toppkvalitets-orientert miljø som favoriserer denne opplæringen.

Det understreker også professor-student forholdet, og hjelper studenten å gjøre fremgang under de beste forholdene. Klassestørrelser ved Paris Academy of Art er små, og hver elev blir individuelt overvåket.

Ved slutten av sin tid på Paris Academy of Art , vil studentene ha de nødvendige ferdighetene til å jobbe på felt som variert som kino, animasjon, videospill og illustrasjon. De kan også velge å jobbe som frilansere. Uansett hva deres valg kan være, vil Paris Academy of Art gi dem de verktøyene de trenger for å nå sitt mål.

Historie - En renessanse

Gjennom det nittende århundre var den parisiske kunstskolen et must for lærlingskunstnere. De lærte bare å tegne der, men studentene ville også melde seg inn i private akademier hvor de ville øve tegning fra levende modeller og fullføre opplæringen i maleri og skulptur.

Begynnelsen av det tjuende århundre markerte fremveksten av moderne kunst og avvisningen av de strenge regler som læres i akademier. Facet med denne nye situasjonen, gikk akademiene ned. Heldigvis hadde mange studenter som trent i disse akademiene kommet fra utlandet, særlig fra USA. Noen av dem var i stand til å etablere studioer i hjemlandet, og dermed fortsette akademieteknikken.

I løpet av 1980-tallet vendte noen angelsaksiske artister tilbake til Europa og grunnla skoler, og dermed bringte undervisningen i akademisk-basert, realistisk tegning og maleri tilbake til Europa.

Men ingen av disse skolene var i Paris! Paris Academy of Art ønsker derfor å bringe en stor akademi tilbake til Paris og fortsette den undervisningen som representerer en hjørnestein i vår kunstneriske arv.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Metode - Excellence

Vår metode er både gradvis og intensiv og følger det som ble brukt i det nittende århundre parisiske studioer.

Det skyver elevene for å overgå seg selv, slik at de får den tilliten de trenger for å ha en karriere som kunstner på høyt nivå.

Den er støttet av fire grunnlag:

  • undervisningen i grunnlinjen til maleri og tegning ved å stole på mesterne i den italienske renessansen;
  • individuelt tilsyn: hver student drar nytte av personlig tilsyn, gjennom å observere og analysere andres arbeid er avgjørende;
  • kontrollert progresjon: hvert trinn i læringsprosessen, definert på forhånd med instruktører, må innhentes før du går videre til neste trinn;
  • kjøring og et ønske om å jobbe: Studier er heltid (mer enn seks timer per dag fem dager i uken), slik at studentene kan utvikle selvdisiplinen som vil være avgjørende for deres fremtidige faglige liv.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Paris Academy of Art

Class'Art er et ettårig tegneintensivt program designet for å gi et sterkt grunnlag for studenter som har til hensikt å forfølge videre studier i akademiske eller profesj ... [+]

Class'Art er et ettårig tegneintensivt program des igned for å gi et sterkt grunnlag for studenter som har til hensikt å forfølge videre studier i akademiske eller profesjonelle kunstskoler over hele verden eller for å hjelpe til med å raffinere observasjons tegning ferdigheter av kunstnere med en eksisterende praksis. Øvelser er utformet for å fremme en rasjonell prosess for å oversette visuelle fenomener med linje og verdi. Den strenge læreplanen er sentrert på den tradisjonelle studien av gipskasting og tegning fra den levende modellen.

Cast Hall Øvelser

1) Bargue plate cast kopier

Avhengig av kompleksitet, vil denne serien av kopier bli utført i grafitt for å hjelpe studenten å etablere en rasjonell blokkering, utvikle visuelle verktøy som komparativ måling, abstrakte former og fliser på bildeplanet.... [-]

Frankrike Bois-Colombes
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Frankrike