Paris Academy of Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Presentasjon - Et engasjement

Paris Academy of Art er et kunstinstitutt dedikert til realistisk maleri og tegningsteknikker på høyt nivå.

Akademiet er åpent for alle som, uansett alder, nasjonalitet eller bakgrunn, ønsker å skaffe seg de ferdighetene som trengs for å bli realisert på realistisk maleri eller tegning.

Ved å registrere seg i Paris Academy of Art i Paris Academy of Art følger du med i de strålende fotsporene og fortsetter en streng og krevende, excellence-basert kunstnerisk tradisjon. På samme måte som i andre kunstneriske fagområder, krever tegning og maleri presis og streng opplæring, guidet av de beste kunstmesterne. Paris Academy of Art tilbyr et fokusert, toppkvalitets-orientert miljø som favoriserer denne opplæringen.

Det understreker også professor-student forholdet, og hjelper studenten å gjøre fremgang under de beste forholdene. Klassestørrelser ved Paris Academy of Art er små, og hver elev blir individuelt overvåket.

Ved slutten av sin tid på Paris Academy of Art , vil studentene ha de nødvendige ferdighetene til å jobbe på felt som variert som kino, animasjon, videospill og illustrasjon. De kan også velge å jobbe som frilansere. Uansett hva deres valg kan være, vil Paris Academy of Art gi dem de verktøyene de trenger for å nå sitt mål.

Historie - En renessanse

Gjennom det nittende århundre var den parisiske kunstskolen et must for lærlingskunstnere. De lærte bare å tegne der, men studentene ville også melde seg inn i private akademier hvor de ville øve tegning fra levende modeller og fullføre opplæringen i maleri og skulptur.

Begynnelsen av det tjuende århundre markerte fremveksten av moderne kunst og avvisningen av de strenge regler som læres i akademier. Facet med denne nye situasjonen, gikk akademiene ned. Heldigvis hadde mange studenter som trent i disse akademiene kommet fra utlandet, særlig fra USA. Noen av dem var i stand til å etablere studioer i hjemlandet, og dermed fortsette akademieteknikken.

I løpet av 1980-tallet vendte noen angelsaksiske artister tilbake til Europa og grunnla skoler, og dermed bringte undervisningen i akademisk-basert, realistisk tegning og maleri tilbake til Europa.

Men ingen av disse skolene var i Paris! Paris Academy of Art ønsker derfor å bringe en stor akademi tilbake til Paris og fortsette den undervisningen som representerer en hjørnestein i vår kunstneriske arv.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Metode - Excellence

Vår metode er både gradvis og intensiv og følger det som ble brukt i det nittende århundre parisiske studioer.

Det skyver elevene for å overgå seg selv, slik at de får den tilliten de trenger for å ha en karriere som kunstner på høyt nivå.

Den er støttet av fire grunnlag:

  • undervisningen i grunnlinjen til maleri og tegning ved å stole på mesterne i den italienske renessansen;
  • individuelt tilsyn: hver student drar nytte av personlig tilsyn, gjennom å observere og analysere andres arbeid er avgjørende;
  • kontrollert progresjon: hvert trinn i læringsprosessen, definert på forhånd med instruktører, må innhentes før du går videre til neste trinn;
  • kjøring og et ønske om å jobbe: Studier er heltid (mer enn seks timer per dag fem dager i uken), slik at studentene kan utvikle selvdisiplinen som vil være avgjørende for deres fremtidige faglige liv.

Steder

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Frankrike