Sup’Biotech Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sup'Biotech elevene gjøre teknologi og realfag kurs inkludert forelesninger, laboratoriearbeid, og langsiktige kreative prosjekter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Summer courses » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommer Programmer: Matvitenskap Og Stamcelleingeniør

Campus Heltidsstudier 3 - 3 uker June 2019 Frankrike Villejuif

Sup'Biotech er en privat bioteknologi ingeniørskole i storbyområdet Paris. Vi er den eneste institusjonen i Frankrike tilbyr sommerkurs knyttet til bioteknologi, og vi gjør alt vi kan for å sikre at studentene får maksimal kulturell og faglig berikelse under våre tre-ukers sommerkurs i matvitenskap og stamcelle engineering. [+]

Summer Program ved Sup'Biotech

Sup'Biotech er en privat engineering skole som ligger i Paris hovedstadsområde, som er spesialisert på ulike nye bioteknologiske relaterte felt. Sup'Biotech er en del av IONIS Institute of Technology klynge.

Det er en av de beste biotekneskolene i Frankrike, og er en del av IONIS, Frankrikes ledende høyere private opplæringsgruppe. Studentene går på toppstillinger i en rekke bransjer, blant annet helse-, bioinformatikk-, farmasi- og kosmetikkindustrien, grønne næringer og agribusiness.

Sommerprogrammer 2018

Stem Cell Engineering

Dette programmet er ment å gi studentene en bred introduksjon til det spennende feltet for sykdomsmodellering ved hjelp av stamceller. Studentene vil utforske hva som gjør stamceller unike, med et spesielt fokus på deres karakterisering og deres funksjon. De vil utvide sin kunnskap for å inkludere en introduksjon til det mer spesialiserte området med genomredigering (CRISPR-Cas9). Dette kurset er en utmerket måte å dykke dypt inn i sykdomsmodellering for studenter som er interessert i medisinsk felt eller stamcelleforskning.... [-]


Videoer

Discover Sup'Biotech

Sup'Biotech fête ses 10 ans avec ses étudiants

Inside Sup’Biotech