SupBiotech Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sup'Biotech er en privat bioteknologisk ingeniørskole som ligger i Paris-hovedstadsområdet. Sup'Biotech-studenter jobber med ingeniørfag og naturfag, inkludert forelesninger, laboratoriearbeid og langsiktige kreative prosjekter. I motsetning til på mange andre STEM-orienterte skoler, legger Sup'Biotech også vekt på bransjekunnskap og tilbyr en virkelig preprofesjonell læreplan. Sup'Biotechs nyutdannede blir rekruttert av toppfirmaer innen bioteknisk sektor som L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé og utallige andre. Så godt som alle Sup'Biotech-kandidater finner arbeid eller går videre til høyere studier, og Sup'Biotechs unike blanding av vitenskap og lederegenskaper er ekstremt verdifull for arbeidsgivere av alle slag.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Vi tilbyr studenter, hovedfagsstudier, studier i utlandet og sommerprogram for internasjonale studenter. Studentene kan begynne på år 1, 2, 3, 4 eller 5; første og andre årskurs undervises enten på engelsk eller på fransk, mens tredje, fjerde og femte år gjennomføres på engelsk. Nyutdannede får rask tilgang til ledende stillinger både i Frankrike og i utlandet innen områder som helse og farmasi, innovasjon av matforedling, kosmetikk, bioinformatikk eller miljø. Programmet er konstruert rundt modellen til French Schools of Engineering akkreditert av CTI: Foundation-syklusen (2 år), etterfulgt av Engineering-syklusen (3 år).

120321_PhotoSummer.jpg

Sup'Biotechs læreplan er en tverrfaglig balanse mellom naturfag- og ingeniørfag (forelesninger, praktisk laboratoriearbeid og prosjekter), lederegenskaper, industriell kunnskap. Studentene våre lærer også om det innenlandske og internasjonale bioteknologimarkedet. Sup'Biotechs professorer kommer fra mangfoldig opplærings- og utdanningsbakgrunn, som universiteter, forskningssentre og industri. Engelsk brukes i hele vårt program; hovedfagene våre blir undervist på engelsk, og klasser er utelukkende tilgjengelig på engelsk fra tredje år og fremover. Studene til Sup'Biotech er forberedt på et bredt spekter av ansvarsområder i forskjellige bioteknologiske og internasjonale selskaper, og jobber innen felt som helse, kosmetikk, miljø, legemidler og agribusiness.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Som nevnt ovenfor inkluderer Sup'Biotechs femårige program to gradsstudier som tilsvarer de nye europeiske standardene. Det tre-årige studiet vårt fører til en bachelorgrad fra Sup'Biotech. I studiet vårt velger studentene et alternativ som forskning og utvikling, produksjon eller salg og markedsføring. Etter gjennomføring av vårt toårige doktorgradsprogram tildeles studentene et ingeniørdiplom i bioteknologi, tilsvarende en mastergrad.

MERKNAD:

Sup'Biotech har ikke stipend tilgjengelig.

Vi støtter imidlertid alle søknader om offentlige stipend som studentene våre ønsker å sende inn til den franske regjeringen eller veldedige institusjoner.

Steder

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss