Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi?

En akselerator Creative Karriere

The Open Design School ble født fra møtet mellom engasjerte mennesker og pedagogiske fagpersoner engasjert design. Med Icademie, fjernundervisning gruppen som har utviklet en solid kompetanse i blandet fjernundervisning og startet skolen av design i 2014, har vi samme DNA: innovasjon og visjon nye utgaver av utdanning på tidspunktet for den digitale revolusjonen.

våre Oppdrag

The Open Design School lærer deg de ferdighetene du trenger for å forbedre din bedrift, møte din karriere ambisjoner, du åpner nye muligheter, delta i eller opprette en oppstarts ... Vår misjon utover tog deg, er å følge deg til suksess for prosjektering gjennom:

Et nytt online undervisning modell, som kombinerer e-læring og spesielle øyeblikkene ansikt (design skoler i workshops partnere). En modulbasert løsning, en kompetansebasert tilnærming, fremme interoperabilitet og tverrfaglig i de ulike feltene i design. Programmer rettet mot innovasjon, lovende nisjer og nye forretningsbehov. Medfølgende designere eksperter på sitt felt og aktivitet, noe som vil veilede og gi råd eleven i læringsprosessen.

Våre verdier: Innovasjon, Åpning, Internasjonalisering

I en teknologisk verden i bevegelse, velger vi å posisjonere oss i vekst bruker til å formidle til alle våre fremtidige elever kunnskap som vil hjelpe dem å ta et skritt foran de utfordringene den digitale etableringen av morgendagens .

Med et felles ønske om å avsløre for hvert sitt eget potensial, for å transformere og kanalisere de kreative mulighetene; med en pedagogisk tur til forsoning (mellom mentorer, bedrifter og elever, samtidig som vi respekterer mangfoldet av profiler), gjør vi disse frihetene, som utgjør vår åpning, i hjertet av vår utdanningsprosjekt. Dette engasjementet førte til nytenkning organiseringen av undervisningen i lys av nye digitale muligheter.

Våre strategiske allianser for forskning, særlig gjennom Pearson Education nettverk gjør oss i stand til å arbeide i en logikk internasjonalisering, foreslår anglo-saksiske diplomer anerkjent i internasjonale markeder, som fører til rettsforfølgelse av studier nivå II (Bac 3) i høyskoler / universiteter i nesten 100 land (inkludert Frankrike).

Reality og Employablité

Med en repository av påviste programmer og undervist i de mest prestisjetunge universiteter / internasjonale skoler under ansvar Pearson Education og Ofqual (den engelske tilsvarer den franske RNCP), The Open Design School garanterer kvaliteten på opplæringen utstedt total faglig nedsenking (kreative truser, "design utfordringer" rundt anbud, business coaching ...). Dermed er vårt ønske om å gi til dem som stoler på oss, til nøkkelen forvandle sine karrierer og kanskje deres liv, i dag og i morgen.

Din Learning Environment

innhold

Under videoer: eksklusive video kurs, designet av eksperter og designere. Online Kurs: Kurs i strukturert linje og rike multimedieressurser, som inkluderer interaktive oppgaver og filer for praktisk arbeid og evaluering emner. E-bøker: Den e-bok sammendrag for hver modul, som inkluderer de viktige begreper som du kan kommentere og en samling av utdrag fra oppslagsverk. Guider: Guider fordelt nøye blant de mest effektive og profesjonelle markedet. Engelsk online: Engelsk: en komplett kurs for oppgradering og læring på nettet referanse, kan du følge hele reisen.

RICH MEDIA selvfølgelig, interaktiv og åpen. Du står fritt til å berike og dele.

Dine kurs er artikulert rundt forskjellige ressurser og pedagogiske aktiviteter på nettet som du kan følge til enhver tid på smarttelefon, nettbrett eller laptop.

aktiviteter

Virtual Class: Din leve virtuelt klasserom for læreplanen din, dine behov og din timeplan. Masterclass: Kvartals online masterclasses: en profesjonell har et virtuelt klasserom for et par uker, og deler sin erfaring og kompetanse av sin kunst. Lev Konferanse: En live konferanse hver måned: en profesjonell eller en bedrift kommer om et prosjekt, demonstrere sin kompetanse på nettet i 60 eller 90 minutter, og gir deg mulighet til å samhandle. Disse konferansene er da tilgjengelig i reprise. Works og praktiske elementer: Den selvkorrigerende og selv adaptive øvelser. Arbeidspraksis og prosjekter deg i form av tegninger, datafiler, bilder, skannede bilder eller skjermbilder, og du sparer på plattformen i din "reise board" for sine pedagogiske korrigere peer eller lærerne. Workshops: Den "fysiske" workshops eller "digital" med jevne mellomrom i kursen, disse refleksjons verksteder og produksjon overvåket av fagfolk tillate deg å jobbe i fysisk samarbeidsmodus (workshop organisert med designpartnerskoler) eller fashion "samarbeids 3,0" gjennom en innovativ enhet.

Du fremgang ved å praktisere alene eller sammen med andre.

Du bor spesielle øyeblikkene benyttet i individuell eller kollektiv praksis, men også online workshops i design skoler partnere.

en fellesskaps

Communautez: Samhandle og communautez med enkle og brukervennlige verktøy slik at du kan hele tiden bytte mellom jevnaldrende, med dine veiledere og lærere. Nettverk: Bygg ditt nettverk rundt utveksling og privilegerte forbindelser med selskaper i løpet av utdanningssamarbeid, prosjekter, konkurranser, jobb eller møter i regi av skolen. Collaborative: En teambygging uten grenser. Språket i skapelsen tvers av landegrensene og kobler verden. Bli med i et team (klasse), arbeide og ta med prosjekter samarbeide gjennom hele reisen. Bygge opp et nettverk nyter Pleiad internasjonale profiler av elever, interessenter og bedrifter.

Du lærer av andre og med andre.

Dine kurs er artikulert rundt forskjellige ressurser og pedagogiske aktiviteter på nettet som du kan følge til enhver tid på smarttelefon, nettbrett eller laptop.

Personlig og faglig akkompagnement

Guider og Trenere: En pedagogisk team og lærere møter dine spørsmål, gi deg råd, du coachent og samhandle i sanntid med deg på din forespørsel. Designere Eksperter: En pedagogisk team av designere og topp eksperter, all faglig aktivitet, er på din side å forklare, lære deg, og gi deg med lidenskap og tilgjengelighet sine båter. Internship: Et internship i henhold til avtalen rundt konfirmasjonen prosjektet, som er sponset av et selskap eller ikke. Det resulterer i et minne og forsvaret sitt før juryen grad. Utfordringer selskaper: Business Utfordringer: regelmessig gjennom hele reisen, partner selskaper tillater deg å tenke i sanntid til en kort og bygge et team forslag "samarbeids 3,0" modus. Development Council: En utvikling styret består av uavhengige personligheter fra verden av design og digital kreasjon med et oppdrag for å hjelpe skolen i sin pedagogiske gjennomføringen og strategiske retninger.

Et profesjonelt team er på din side, med nærhet.

Dine kurs er artikulert rundt forskjellige ressurser og pedagogiske aktiviteter på nettet som du kan følge til enhver tid på smarttelefon, nettbrett eller laptop.

Programmer gitt i:
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

The Open Design School

Denne kunstneriske forberedelser som mål å gjøre deg i stand til å utvikle din kreativitet og en grunnleggende kunstnerisk kultur, som vil dreie seg om de andre fagene du ... [+]

MÅL

Denne kunstneriske forberedelser som mål å gjøre deg i stand til å utvikle din kreativitet og en grunnleggende kunstnerisk kultur, som vil dreie seg om de andre fagene du har valgt blant National Diploma av spesialiserte enheter i kunst og design. En rekke kunstneriske studier med en helhetlig og tverrfaglig tilnærming, som så mange funn til å utvikle nysgjerrighet og refleksjon, og henvise deg og mot aksen kompetansesenter for deg.

praktisk informasjon Format: mix læring Workshops oppmøte-2 Entre: pot, linjevedlikehold og arbeid rekord Tentativ varighet: 12 måneder Påmelding: til enhver tid av året Internship: bedriftens internship på 3 til 6 måneder i Frankrike eller i utlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

All kommunikasjon, nå 360, bruker bildet 2D / 3D. Ikke en reklame på TV eller på Internett som ikke er ledsaget av spesialeffekter, animert grafikk i 3D. ... [+]

MÅL

All kommunikasjon, nå 360, bruker bildet 2D / 3D. Ikke en reklame på TV eller på Internett som ikke er ledsaget av spesialeffekter, animert grafikk i 3D.

Denne nye yrke dyktige designere digitale verktøy gir muligheter med stort potensial innen industriell design og arkitektur og interiørdesign. Utformingen av gjenstander eller kjøretøy, og arkitektonisk utforming ved hjelp av disse kreasjoner laget og satt i 3d scene til prototype deres konsept eller uttrykke innovasjon og potensialet av deres produkt ved å presentere den fra forskjellige vinkler, så sublime realistiske detaljer, dets innhold, og effekten av lys.

Sterk etterspørsel utøves i dag på disse ferdighetene i ro eller bevegelse digital modellering, som strekker seg til det internasjonale markedet av mange selskaper som har et stort behov for å bruke disse nye teknologiene til deres kommunikasjon eller av sine innovasjoner.... [-]

Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

Interaktive medier er en del av vårt daglige liv og spredning i stor fart. Gjennom denne graden, får du de grunnleggende kunnskap om avansert digital teknologi, og vil st ... [+]

MÅL

Interaktive medier er en del av vårt daglige liv og spredning i stor fart. Gjennom denne graden, får du de grunnleggende kunnskap om avansert digital teknologi, og vil studere datagrafikk verktøy og web miljø. Målet er å få en solid praksis og ferdigheter som trengs for å lykkes i dette voksende industri. Skape opplevelser og bruker nye brukere gjennom nettsider, applikasjoner eller grensesnitt; oppfinne nye former for samhandling og oppslukende grensesnitt LSE hovedmålene for denne opplæringen.

praktisk informasjon Format: mix læring Workshops oppmøte-4 Entre: pot, linjevedlikehold og arbeid rekord Tentativ varighet: 24 måneder Påmelding: til enhver tid av året Internship: bedriftens internship på 3 til 6 måneder i Frankrike eller i utlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

Anerkjennelse og interesse for interiørdesign har endret seg betydelig det siste tiåret, og dekorasjon industrien er booming. Praksis av bærekraftig design og energiytels ... [+]

MÅL

Anerkjennelse og interesse for interiørdesign har endret seg betydelig det siste tiåret, og dekorasjon industrien er booming. Praksis av bærekraftig design og energiytelse er i stor grad integrert i dag. Utviklingen av teknologi og materialer, sosiale og demografiske endringer avdekke nye behov hos kunder som forventer konkrete løsninger Professional: forbedring av plass, organisering av strømningsretningen, optimalisere små områder, fange en kunde , forbedring av arbeidsmiljø ... Alle ferdigheter utvikles innenfor denne diplom i interiørdesign.

praktisk informasjon Format: mix læring Workshops oppmøte-4 Entre: pot, linjevedlikehold og arbeid rekord Tentativ varighet: 24 måneder Påmelding: til enhver tid av året Internship: bedriftens internship på 3 til 6 måneder i Frankrike eller i utlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

Spillindustrien er nå dominerende underholdningsmarkedet, men også at av Serious spill og mobile spill, sosiale nettverk, og Smart TV cloud gaming. Den raske utviklingen ... [+]

MÅL

Spillindustrien er nå dominerende underholdningsmarkedet, men også at av Serious spill og mobile spill, sosiale nettverk, og Smart TV cloud gaming. Den raske utviklingen av sine teknologier, dens produksjonslinje mer strukturert, og dens økonomiske modeller, kommer nye kompetansekrav (konseptuelle, kunstneriske og tekniske). Hensikten med denne graden er å trene fremtidige dyktige fagfolk i stand til å skape en morsom og spennende innlevelse hjelp mekanismene for interaktivitet.

praktisk informasjon Format: mix læring Workshops oppmøte-4 Entre: pot, linjevedlikehold og arbeid rekord Tentativ varighet: 24 måneder Påmelding: til enhver tid av året Internship: bedriftens internship på 3 til 6 måneder i Frankrike eller i utlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

Ut av innesperring av en informert offentlig, videospillet i dag har en fremtredende plass, og er åpent for alle. Han ble den store kulturindustrien i Frankrike og i verd ... [+]

MÅL

Ut av innesperring av en informert offentlig, videospillet i dag har en fremtredende plass, og er åpent for alle. Han ble den store kulturindustrien i Frankrike og i verden, med flere scopes gjennom mobilspillet, seriøse spill eller "annonse game", som tilbyr en rekke ønskede aktiviteter: 3d animatør, effekter spesielle, matt maler, game artist, etc.

"Spillet animator" skapt en visuell verden som tillater spillere å fordype seg i spillet. Dens oppgave krever høyt spesialiserte tekniske ferdigheter og en sterk kunstnerisk kultur.

Med denne opplæringen, vil du oppdage alle faser av design og animasjon av et dataspill, enten modellering av figurer, rekvisitter, iscenesettelse og spesialeffekter. Det legges særlig vekt på undervisning den mest avanserte programvaren og kunstnerisk fundamental for å få en helhetlig forståelse av virksomheten og du smi en operativ kompetanse.... [-]

Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
The Open Design School

En verden av luksus, mote og design, drevet av dynamikken i fremvoksende markeder, er nå faste transformasjoner. Ny teknologi, nye trender, nye markedsføring og kommunika ... [+]

MÅL

En verden av luksus, mote og design, drevet av dynamikken i fremvoksende markeder, er nå faste transformasjoner. Ny teknologi, nye trender, nye markedsføring og kommunikasjon metoder og nye muligheter. Dette programmet er utviklet for å oppdage nye trender og moteindustrien generelt, mens utvikle grunnleggende ferdigheter i klesdesign og tilbehør design. I tema og hovedmål, å oppnå hver læring fra sin egen samling, som vil bli hans diplomoppgaven og vil bli presentert for en valgt profesjonell jury.

praktisk informasjon Format: mix læring Workshops oppmøte-4 Entre: pot, linjevedlikehold og arbeid rekord Tentativ varighet: 24 måneder Påmelding: til enhver tid av året Internship: bedriftens internship på 3 til 6 måneder i Frankrike eller i utlandet (ikke obligatorisk) Diplom ... [-]
Frankrike Paris
Åpen påmelding
Fransk
Deltid
24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?