University Of Avignon

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Avignon, grunnla det mer enn 700 år, og ønsker å date mer enn 7500 studenter i rom dedikert til utdanning og forskning blant de vakreste i Frankrike. Denne delen tilbyr deg å oppdage vårt universitet i en rask oversikt, for å identifisere sine nøkkeltall, sin historie og sin rike arkitektoniske arv.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensive Kurs: DUEF

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Frankrike Avignon

Dette universitetsgrad er åpen for alle som innehar et diplom av videregående opplæring. [+]

Offentlig:

Dette universitetsgrad er åpen for alle som innehar et diplom av videregående opplæring. Dette kurset kan gi tilgang til studentstatus.

Påmelding:

Hold et diplom av videregående opplæring. Påmelding er registrert ved mottak av utfylt og signert påmeldingsskjema med de ønskede opplysninger på side 6 i skjemaet. Endelig registrering er validert på stedet etter at du har fullført og signert mappen "Administrative Register" akkompagnert av alle de nødvendige elementene (inkludert et visum for langtidsopphold gyldig i hele opplæringsperioden for borgere fra land utenfor EØS-området). Alle disse formalitetene er ferdig så kan du få status og studentkort.

Forslag nivåer: ... [-]

Sommerkurs

Franskkurs I Forbindelse Med Avignon Teaterfestivalen Fra Mandag 03.07 Torsdag 20 Juli, 2017

Campus Heltidsstudier 3 - 20  June 2018 Frankrike Avignon

Deltakerne er klar over de dokumenter som er nevnt i programmet: arbeidet med teksten, presentasjon av forfattere, regissører og skuespillere. [+]

Offentlig:

Minimumsnivået som kreves: A2 For å hjelpe deg med å definere ditt nivå, du kan se de enkelte nivåer i henhold til den europeiske rammeverket for språk (CEFR). Nybegynnere godtas ikke. Et annet program kan bli tilbudt for en gruppe av nybegynnere.

Innhold

Fransk Kurs : 30 timer Ved ankomst, vil en plassering test dele elevene inn evne grupper. Den muntlige og skriftlige blir etterforsket like, basert på behovene diagnostisert i testen. Mange aktiviteter er foreslått i forbindelse med Festival: vox dukker, intervjuer, skriving workshop ... Deltakerne er klar over de dokumenter som er nevnt i programmet: arbeidet med teksten, presentasjon av forfattere, regissører og skuespillere.... [-]


Kontakt

Université d'Avignon

Adresse, linje 1 74 Rue Louis Pasteur, 84000 Avignon
Avignon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Frankrike
HJemmeside http://www.univ-avignon.fr/
Telefon +33 4 90 16 25 00