University Of Avignon

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Avignon, grunnla det mer enn 700 år, og ønsker å date mer enn 7500 studenter i rom dedikert til utdanning og forskning blant de vakreste i Frankrike. Denne delen tilbyr deg å oppdage vårt universitet i en rask oversikt, for å identifisere sine nøkkeltall, sin historie og sin rike arkitektoniske arv.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensive kurs: DUEF

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2019 Frankrike Avignon

Dette universitetsgrad er åpen for alle som innehar et diplom av videregående opplæring. [+]

Offentlig:

Dette universitetsgrad er åpen for alle som innehar et diplom av videregående opplæring. Dette kurset kan gi tilgang til studentstatus.

Påmelding:

Hold et diplom av videregående opplæring. Påmelding er registrert ved mottak av utfylt og signert påmeldingsskjema med de ønskede opplysninger på side 6 i skjemaet. Endelig registrering er validert på stedet etter at du har fullført og signert mappen "Administrative Register" akkompagnert av alle de nødvendige elementene (inkludert et visum for langtidsopphold gyldig i hele opplæringsperioden for borgere fra land utenfor EØS-området). Alle disse formalitetene er ferdig så kan du få status og studentkort.

Forslag nivåer: ... [-]

Sommerkurs

Sommerkurs Fra mandag 3. til torsdag 20. juli 2017

Campus Heltidsstudier 3 - 20  June 2019 Frankrike Avignon

Utvikling av franskspråkkunnskaper, i forbindelse med teaterfestivalen i Avignon. [+]

Sommerkurs "Fransk og Teater" fra Fra juli 2019.

Utvikling av franskspråkkunnskaper, i forbindelse med teaterfestivalen i Avignon.

Program

Minimumskrav: Elementær (A2). Kurset er ikke egnet for nybegynnere. Et spesifikt program kan tilbys til en gruppe nybegynnere, vennligst kontakt oss. Fransk språkkurs: 30 timer Studenter testes og plasseres i grupper avhengig av nivå. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er dekket, etter en behovsanalyse basert på oppstartstestene. En rekke kommunikative aktiviteter knyttet til teaterfestivalen gjennomføres (vox pops, intervjuer, kreativ skriving), samt en introduksjon til teaterspillene som er planlagt i kulturprogrammet. Teaterverksted: 15 timer Stemme og bevegelse, improvisasjon, deretter arbeid fra tekster. Verkstedet vil føre til en forestilling, som avsluttes. Fransk teaterhistorie : 5 timer I forbindelse med forestillinger planlagt i teaterprogrammet.... [-]