CAFA Wine School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CAFA Formations - Frankrike cafa Wine International Sommelier lærer farskap, er et forskningsinstitutt vin og alkoholholdige drikkevarer profesjonell smaking, etablert i 1986, ligger i Bordeaux sentrum Century Riverside distriktet Chartrons (fra en siden, Frankrikes mest berømte Bordeaux vin kjøpmenn og flere nabolag ligger her). Vi tar imot studenter fra hele verden kommer hit for å lære favoritt vin profesjonelle vinsmaking teknikker, for å forstå vinproduksjon prosessen.

Ved å studere her, kan du også bli verdenseliten vinindustrien: vin service veileder, vin importører, vin distributører, restaurant operatører til fine vin, kjeller master, vin kultur og utdanning ekspert, profesjonell vin forsmak, etc. .

Vin er ikke bare en livskunst, men også en lidenskap. Høgskolelærere som er brygget og vinsmaking eksperter lidenskap, gi full spille på sine faglige ferdigheter. Ikke bare har de høyeste diplom i enology og vinsmaking skolen, også engasjert i aktivt arbeid innen vin industrien i verden.

De siste 30 årene har tusenvis av cafa studenter i en profesjonell brygging teknologi trening og praksisplasser i Frankrike vinprodusenter og vingårder, vinprodusenter, vinkjeller knyttet til handel. Praksis inkluderer: vinhøsten, vin gjæring, vin dyrking teknologier, profesjonell smaking, delta i profesjonell utstilling i vinindustrien, vinsmaking organisering, deltakelse i handel aktiviteter. Gjennomført et vell av praksis etter å ha lært kunnskap om vin regioner rundt om i verden, Implantologi, brygging vitenskap, profesjonelle smaker metoder, markedsføring og andre profesjonelle kurs. Skriv inn den profesjonelle verden i kontinuerlig læring og praksis, til å bli profesjonelle.

cafa har også fransk mat og desserter læring faglig læring, har han gjort en fremragende bidrag til spredning av fransk mat. Vin, fransk mat, er dessert essensen av fransk matkultur og livskunst, cafa er villig til å arbeide sammen med kolleger å hjelpe deg å lykkes!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Franske nasjonale Vinkelner og vin konsulent som spesialiserer seg

Campus Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Frankrike Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Yrke: BA i fransk og fransk vin profesjonell opplæring i fransk og fransk mat Fransk vin og brennevin profesjonelle BTS teknisk salg profesjonell internasjonal vin og brennevin markedet fagfolk franske nasjonale Vinkelner og vin konsulent som spesialiserer seg på ett års franske nasjonal State Vinkelner og vin konsulent Vinkelner og vin konsulent som spesialiserer seg på to års profesjonell engelsk trening lov år [+]

1. fransk mat og vin yrke eller spesial franskDet franske språket og profesjonelle kurs skal studentene få profesjonell opplæring i fransk, alle ressurser vil være tilgjengelig for studenter.Våre partnere fransk liga Bordeaux til cafa gi ulike nivåer av studenter i fransk kurs - "høy kvalitet fransk kurs"Alle lærerne er profesjonelle og har et diplom og har mange års undervisningserfaring av lærere, bruk av interaktive undervisningsmetoder, på skolens utstyr, klasserom utstyrt med air condition og multimedia, kursinnhold og CEFR (European Reference for Languages) konsekvent. Alle kursene er satt ved å foreslå "det felles europeiske rammeverket for språk" i og rundt dialogen, de fire grunnleggende elementer i leseforståelse, skriving og dialog i slike områder. Testing er nødvendig før opptak til plassering av dine prestasjoner, fra A1 til C2 vi var 6 nivåer av kurs.Den totale varigheten av 160 timer, for 8-ukers kurs- Tilleggsutstyr: fransk vinI tillegg til systematisk opplæring i fransk, men du kan også lære kunnskap om franske vindistrikter: Bordeaux, Burgund, Alsace, Provence, Champagne, etc.Tasting ferdigheter til å mestre, og legge grunnlaget for landet å gå inn i fransk Vinkelner og vin konsulent som spesialiserer seg på avansert trening.Valgfritt: Velg et fire ukers internship i selskapet i løpet av kurset: vingård, vinmonopol, vin og restaurant handel selskap og andre ledende sommelier.- Tilleggsutstyr: fransk matFor de studentene som er interessert i fransk mat, fransk mat vi tilbyr profesjonell opplæring for deg slik at du kan lære fransk måltid faglige kunnskaper og ferdigheter.Fransk mat kokken trenger for mat gevinster, men også kjente tilberedningsmetoder,... [-]

Videoer

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations