Le Cordon Bleu Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i Paris i 1895, har Le Cordon Bleu blitt en av de mest fremtredende institusjoner. Le Cordon Bleu tilbyr programmer som spenner fra kulinariske trening til universitet læreplaner i mat og drikke, gjestfrihet og turisme.

Le Cordon Bleu gir håper kulinariske fagfolk muligheten til å slå sine ambisjoner til virkelighet. Fokuset på å mestre teknikkene gir studentene trygghet og kunnskap til å bruke det de har lært til enhver stil mat. Kandidater får et diplom som er anerkjent over hele verden, et pass for livet å åpne dørene til en vellykket karriere.

Paris er det ideelle stedet valget for å studere kunst og kulinariske teknikker, noe som garanterer en uforglemmelig kulturopplevelse i verdenshovedstaden for gastronomi, mote og luksus. Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacré Coeur alle sammen i å fremheve de rike og unike arkitektoniske arv av denne City of Light. Teateroppsetninger, konserter, kunstsamlinger, fotografi og skulptur utstillinger og hyppige lokale festivaler og festlig alle satt den parisiske scene, med den ekstra romantisk tiltrekning av å utforske lokale markeder, bokhandlere, kafé terrasser, og stjerne restauranter.

Cordon Bleu School, som ligger på venstre bredd av Seinen i det anerkjente 15. arrondissement, er en 4-etasjers bygning med 2 demonstrasjons rom og 3 praktiske rom.

Gode ​​grunner til å velge Le Cordon Bleu Paris

Byen Paris, fødestedet til Le Cordon Bleu, er en av de gastronomiske hovedsteder i verden. Sine utendørs markeder, bistroer og boulangeries gjør det til et perfekt sted for å lære om kulinariske kunst og til å absorbere Frankrikes kultur. Grunnlagt i 1895, har Le Cordon Bleu Paris over 100 års erfaring i kulinariske kunster trening. Chef instruktører kommer fra en rekke ulike bakgrunner: noen har blitt tildelt Michelin-stjerner, mens andre har fått prestisjetunge priser. Alle er opptatt av å undervise sine båter. Vår undervisning metodikk "watch, gjøre, lære" formidles på demonstrasjoner, etterfulgt av praktiske økter overvåket av våre kokker. Demonstrasjons klasser blir undervist i fransk og oversatt til engelsk. De beste studentene kan skaffe praksisplasser i parisiske etablissementer, en uvurderlig arbeidserfaring som vil legge til rette for fremtidige faglige sysler. Studerer ved Le Cordon Bleu Paris vil gjøre deg i stand til å møte mennesker fra hele verden; der mer enn 55 nasjonaliteter er representert hvert semester. Siden lanseringen har vår gruppe vokst til en verdensomspennende organisasjon med over 50 skoler i 23 land, undervisning mer enn 20 000 studenter årlig. Le Cordon Bleu International tilbyr kurs i gastronomi, gjestfrihet og turisme fra initiering til MBA-nivå.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Diplomer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Bakverk Diplom

Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Frankrike Paris

Den Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu gir studentene den mest strenge og omfattende program i klassisk fransk Pastry teknikker tilgjengelig i dag. [+]

Pastry Diplom - bakverk Basic, Intermediate og Superior Kvalifikasjoner

Den Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu gir studentene den mest strenge og omfattende program i klassisk French Pastry teknikker tilgjengelig i dag.

Den Diplôme de Pâtisserie tildeles når studenten har fullført Basic, Intermediate og Superior nivåer. Studentene kan kun registrere for ett nivå (f.eks: Basic) og kan fortsette til et annet nivå senere (i en begrenset tidsramme). Selv med tidligere yrkeserfaring, må studentene begynne med det grunnleggende nivået før tilgang til neste nivå.

Studenten vil motta et sertifikat for hvert nivå fullført. Etter vellykket gjennomføring av Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie Le Grand Diplôme er tildelt. ... [-]


Boulangerie Diplom

Campus Heltidsstudier 1 - 6 måneder September 2018 Frankrike Paris

Utviklet av Le Cordon Bleu Paris, trener Boulangerie Diploma fremtidige fagfolk og gründere i viktige boulangerie teknikker, samt nye trender [+]

Utviklet av Le Cordon Bleu Paris, trener Boulangerie Diploma fremtidige fagfolk og gründere i viktige boulangerie teknikker, samt nye trender innen feltet.

PROGRAM MÅL

Dette programmet vil gi studentene de nødvendige ferdigheter for å jobbe i en tradisjonell boulangerie eller i en produksjonsvirksomhet i Frankrike eller i utlandet. I løpet av studiet:

Tilegne prinsippet teknikker som brukes i artisanal boulangerie Lær produksjonsprosessen og hvordan å jobbe i et team Tilegne seg et repertoar av tradisjonelle og moderne boulangerie oppskrifter

WHO er dette programmet for? Alle som ønsker å tilegne seg de grunnleggende teoretiske og praktiske kunnskaper i boulangerie For fagfolk på jakt etter en karriere endring Alle som ønsker å jobbe i boulangerie yrket som en håndverker eller ansatt i et breadbaking selskap DIPLOM ... [-]

Grand Diplôme - Mat Og Bakverk Diplom

Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Frankrike Paris

Kurset kombinerer opplæring i både mat og kaker disipliner. Ingen andre kulinariske institusjon gir så mange praktiske kurs i henhold kokk tilsyn. [+]

Le Grand Diplôme - Cuisine og Pastry KVALIFISERING

Le Grand Diplôme® er den mest omfattende programmet i Fransk kulinarisk utdanning tilbys av Le Cordon Bleu. Kurset kombinerer opplæring i både Cuisine og Pastry disipliner. Ingen andre kulinariske institusjon gir så mange praktiske kurs i henhold kokk tilsyn. Le Cordon Bleu er forpliktet til å gi studentene en hel rekke kulinariske teknikker og til å utvikle sin egen kreativitet og kunstneriske uttrykk. Disse kursene gir en mulighet til å mestre Fransk mat og bakverk teknikker som deretter kan anvendes på annen kjøkken av verden.

Klassene er gitt i fransk og oversatt til engelsk.

LE GRAND Diplôme PROGRAM ... [-]

Mat Diplom

Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Frankrike Paris

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu gir studentene den mest strenge og omfattende program i klassisk fransk kulinarisk teknikker tilgjengelig i dag. [+]

Cuisine Diplom - En unik Cuisine KVALIFISERING

Den Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu gir studentene den mest strenge og omfattende program i klassisk Fransk kulinarisk teknikker tilgjengelig i dag. Den Diplôme de Cuisine tildeles når studenten har fullført Basic, Intermediate og Superior nivåer. Studentene kan kun registrere for ett nivå (f.eks: Basic) og kan fortsette til et annet nivå senere (i en begrenset tidsramme). Selv med forrige yrkeserfaringMå studentene begynne med det grunnleggende nivået før tilgang til neste nivå.

Studenten vil motta et sertifikat for hvert nivå fullført. Etter vellykket gjennomføring av Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie Le Grand Diplôme er tildelt. ... [-]


Vin Og Lederprogram

Campus Heltidsstudier 10 måneder September 2018 Frankrike Paris

Denne omfattende kurset gir deg ferdigheter til å bli en vin ekspert og kunnskap til å forstå hvordan vin virksomheten fungerer, åpne dørene til en karriere i både vin og gastronomi. [+]

Vin og Management Program

Programmet finner sted i Paris, den franske hovedstaden av kultur, gastronomi, og kunsten fine levende. Franske vingårder forbli en referanse over hele verden, noe som gjør det til et ideelt land for grundige vin studier.

Denne omfattende kurset gir deg ferdigheter til å bli en vin ekspert og kunnskap til å forstå hvordan vin virksomheten fungerer, åpne dørene til en karriere i både vin og gastronomi.

Dette kurset er også ideelt for de som vurderer en karriere i restaurantbransjen eller for de som ønsker å bli en gründer i en vin-relatert virksomhet som en vinbar, vinbutikk eller vin import / eksport.

MÅL

Studentene tilegne seg kunnskaper og ferdigheter gjennom både teori og praktisk trening til: Vurdere kvaliteten på en vin av organoleptisk analyse og kunne analysere viner på verdensnivå; ... [-]


Videoer

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Kontakt

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Ile-de-France, Frankrike
HJemmeside http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefon +33 1 85 65 15 00