Georgian Aviation University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Georgia har store tradisjoner i flyindustrien. Sterk luftfart er en forutsetning lands styrke og utvikling. Akkurat dette forholdet ble grunnleggende årsaken til stiftelsen av luftfart utdanningsvitenskapelig institutt i 1992. Dette instituttet ble utviklet i strukturen Georgian Technical University.

I 2005, basert på statlig avgjørelse, luftfart instituttet skilt fra georgisk Technical University og fått akkreditering fra departementet for utdanning og vitenskap i Georgia. Det ble uavhengig Georgian Aviation universitetet. I løpet av disse årene universitetet har trent mange piloter og luftfart fagfolk. De fleste av dem er ansatt i sivile og militære luftfartssektoren.

I dag har universitetet sterkt materiale-teknisk base, behagelige treningssko laboratorier, Telavi Airport, som er godt utstyrt for flytrening, fly Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 og FNPT II MCC flysimulator , som er relevant for EASA standarder.

Georgian Aviation universitetet er en partner organisasjon under Erasmus Mundus-prosjektet AKTIV. Ifølge dette prosjektet universitetets studenter kan delta i utvekslingsprogrammer med universitetene i europeiske land. Studenter fra utlandet kommer også til å studere her. Det er svært viktig at nyutdannede vellykket arbeid på ulike selskaper og de fleste av dem fungerer på ledende stillinger. De jobber på flyplasser, luft selskaper, militære styrker og på mange andre strukturer.

Universitetet har erfarne medarbeidere og professorer. Det er akkurat deres bidrag, at vårt universitet har fått akkreditering fra departementet for utdanning og vitenskap i Georgia som gir rett til tog luftfart ekspert på alle nivåer:

Flight Utnyttelse av Aircraft (Commercial Pilot) Teknisk utnyttelse av fly Teknisk utnyttelse av fly avionikk og elektriske systemer Air Transport Management etc

Verdigrunnlag

Georgian Aviation universitetet innrømmer de grunnleggende prinsippene i Bologna-prosessen og utfører sine aktiviteter i henhold til lovgivningen i høyere utdanning av Georgia. Universitetet tar ansvar for å gi nødvendig opplæring og pedagogiske standarder som er relevante for nasjonale interesser. Basert på disse standardene, er oppdraget av georgisk Aviation University for å gi moderne pedagogisk og vitenskapelig-forskning i høyere utdanning området, som vil bli orientert på etterspørselen av samfunn og land utvikling. Aktiviteter vil bli uttrykt i å forberede kvalifiserte medarbeidere innen luftfart i flere retninger: flight utnyttelse, ingeniørfag og bedriftsøkonomi.

Hovedformålet med universitetet er å gjennomføre høyere utdanningsaktiviteter og vitenskapelige undersøkelser. Universitetet gjennomfører alle nivåer av utdanninger i akademisk høyere utdanning.

Oppgavene og målene for universitetet er å utvikle og tilby samfunnet, slik prosess for høyere utdanning, som gir:

Realisering av personens potensial på alle måter. Opplæring av høyt kvalifiserte og konkurransedyktige personell, som vil være tilstrekkelig for arbeidsmarkedet, erkjenner universelle idealer, respektere demokratiske verdier og gi beskyttelse av menneskerettigheter og frihet. Akademisk frihet for professorer og lærere, og gir riktige forhold for vitenskapelige undersøkelser og støtte stigende kvalifisering. Utvikling av en strategi for internasjonalt samarbeid, for å gjennomføre utvekslingsprogrammer for studenter, professorer og lærere.

Steder

Tbilisi

Address
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbilisi, Tbilisi, Georgia