Georgian Institute Of Public Affairs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den georgiske Institute of Public Affairs (GIPA) ble opprettet i 1994. Instituttets fire individuelle skoler tilbyr BA og MA programmer samt kurs i sfærer av Public Affairs, Lokalt Governance, Journalist, International Affairs og jus sammen med et PhD-program i samfunnsvitenskap.

Den læreplaner, som er grunnlagt på prinsippene om liberalt demokrati, ytringsfrihet og innovasjon, tilby studentene teoretisk kunnskap, samt praktiske ferdigheter gjennom integrering av forskning og interaktiv undervisning. GIPA er et nasjonalt senter for utvikling av beste praksis i forvaltningsloven, jus, politikk og journalistikk i Georgia.

Fra begynnelsen av etableringen, har GIPA samlet vellykkede ledere fra næringsliv, media, sivilt samfunn og offentlige tjenester for å bidra til å utvikle effektiv styring på statlig, kommunalt og lokalt nivå samt uavhengige og levedyktige medier i Georgia gjennom interaktiv pedagogisk programmer, forskning og opplæring.

Bortsett fra høyere grad og sertifiserte opplæringsprogrammer, bærer GIPA ut mange vellykkede forsknings- og opplæringsprosjekter og forvalter den første engelskspråklige og student-run Radio GIPA.

GIPA har fire skoler og to avdelinger:

  • School of Government
  • Kaukasus School of Journalism og Media Management
  • School of Law and Politics
  • School of Social Sciences
  • forsknings~~POS=TRUNC
  • Georgian Rural Development Department

Mission

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) ser sitt oppdrag i å etablere de høyeste akademiske og profesjonelle standarder i Georgia. Universitetet har som mål å gi nivået på høyere og yrkesopplæring samt akademisk forskning som vil bidra til å styrke demokratiske verdier og etablering av yrkesetikk i landet og dermed skyve Georgia fremover på banen for europeisk integrasjon. Disse ambisjonene ta røtter i fagfelt der GIPA utfører sine pedagogiske og andre typer programmer, sine mange års erfaring, tradisjoner og innovative foretak. De er noen av de mest karakteristiske kjennetegn ved GIPA.

I løpet av sin 20 års eksistens, har universitetet i stor grad bidratt til utviklingen av det sivile samfunnet i landet gjennom sine interaktive pedagogiske programmer, forskning og opplæring.

Våre pedagogiske og sertifikat programmer fullt svare på de utfordringene som dagens Georgia står overfor i ulike aspekter av sin sosiale og politiske liv. Forskning og publisering mulighetene som skapes ved universitetet gir et tilstrekkelig grunnlag for å kommunisere ekspertuttalelser, holder offentlige diskusjoner og ha debatter på de mest gripende utgaver av samfunnet.

GIPA er:

En talsmann for fremgang, nye prestasjoner og innovasjoner - Det skiller seg ut ved sin nådeløse strever etter fremgang og nyheter hvorfor det stadig overgår tilnærminger og trender følges i landet.

Et senter for vestlig utdanning, kultur og verdier - Det spiller en viktig rolle i å fremme den vestlige utdanning, kultur og verdier som innebærer å videreutvikle kritisk tenkning ferdigheter, sikre topp kvalitet på undervisningen prosessen, utstyre studentene med en tilstrekkelig sett av ferdigheter og kunnskap som behørig gjenspeiler kravene til dagens arbeidsmarked.

En viktig alliert i staten utviklingsprosessen - a) det holder verdifull kompetanse og kompetanse, og spiller en viktig rolle i å forme opinionen. Derfor samarbeid med universitetet er gunstig for regjeringen, så vel som sivil sektor. B) University alumni finne arbeid på ledende posisjoner, og bidra til dannelsen av progressive ideer, tilnærminger og trender i landet.

Steder

Tbilisi

Georgian Institute of Public Affairs

Address
7B, Ietim Gurji str.
0105 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Telefon
+995 322 49 75 00