Les den offisielle beskrivelsen

Den georgiske Institute of Public Affairs (GIPA) ble opprettet i 1994. Instituttets fire individuelle skoler tilbyr BA og MA programmer samt kurs i sfærer av Public Affairs, Lokalt Governance, Journalist, International Affairs og jus sammen med et PhD-program i samfunnsvitenskap.

Den læreplaner, som er grunnlagt på prinsippene om liberalt demokrati, ytringsfrihet og innovasjon, tilby studentene teoretisk kunnskap, samt praktiske ferdigheter gjennom integrering av forskning og interaktiv undervisning. GIPA er et nasjonalt senter for utvikling av beste praksis i forvaltningsloven, jus, politikk og journalistikk i Georgia.

Fra begynnelsen av etableringen, har GIPA samlet vellykkede ledere fra næringsliv, media, sivilt samfunn og offentlige tjenester for å bidra til å utvikle effektiv styring på statlig, kommunalt og lokalt nivå samt uavhengige og levedyktige medier i Georgia gjennom interaktiv pedagogisk programmer, forskning og opplæring.

Bortsett fra høyere grad og sertifiserte opplæringsprogrammer, bærer GIPA ut mange vellykkede forsknings- og opplæringsprosjekter og forvalter den første engelskspråklige og student-run Radio GIPA.

GIPA har fire skoler og to avdelinger:

  • School of Government
  • Kaukasus School of Journalism og Media Management
  • School of Law and Politics
  • School of Social Sciences
  • forsknings~~POS=TRUNC
  • Georgian Rural Development Department

Mission

Georgian Institute of Public Affairs (GIPA) ser sitt oppdrag i å etablere de høyeste akademiske og profesjonelle standarder i Georgia. Universitetet har som mål å gi nivået på høyere og yrkesopplæring samt akademisk forskning som vil bidra til å styrke demokratiske verdier og etablering av yrkesetikk i landet og dermed skyve Georgia fremover på banen for europeisk integrasjon. Disse ambisjonene ta røtter i fagfelt der GIPA utfører sine pedagogiske og andre typer programmer, sine mange års erfaring, tradisjoner og innovative foretak. De er noen av de mest karakteristiske kjennetegn ved GIPA.

I løpet av sin 20 års eksistens, har universitetet i stor grad bidratt til utviklingen av det sivile samfunnet i landet gjennom sine interaktive pedagogiske programmer, forskning og opplæring.

Våre pedagogiske og sertifikat programmer fullt svare på de utfordringene som dagens Georgia står overfor i ulike aspekter av sin sosiale og politiske liv. Forskning og publisering mulighetene som skapes ved universitetet gir et tilstrekkelig grunnlag for å kommunisere ekspertuttalelser, holder offentlige diskusjoner og ha debatter på de mest gripende utgaver av samfunnet.

GIPA er:

En talsmann for fremgang, nye prestasjoner og innovasjoner - Det skiller seg ut ved sin nådeløse strever etter fremgang og nyheter hvorfor det stadig overgår tilnærminger og trender følges i landet.

Et senter for vestlig utdanning, kultur og verdier - Det spiller en viktig rolle i å fremme den vestlige utdanning, kultur og verdier som innebærer å videreutvikle kritisk tenkning ferdigheter, sikre topp kvalitet på undervisningen prosessen, utstyre studentene med en tilstrekkelig sett av ferdigheter og kunnskap som behørig gjenspeiler kravene til dagens arbeidsmarked.

En viktig alliert i staten utviklingsprosessen - a) det holder verdifull kompetanse og kompetanse, og spiller en viktig rolle i å forme opinionen. Derfor samarbeid med universitetet er gunstig for regjeringen, så vel som sivil sektor. B) University alumni finne arbeid på ledende posisjoner, og bidra til dannelsen av progressive ideer, tilnærminger og trender i landet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Georgian Institute Of Public Affairs

Dette kurset er utformet for å gi hovedfags og senior lavere nivå studenter med en bred kunnskap og forståelse av Svartehavet-kaspiske regionen. Kurset vil gi med strateg ... [+]

Sertifisert Credit Summer Program

Geopolitikk og sikkerhet - Case Black Sea-Caspian Region

Dette programmet er støttet av sjenerøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kurset er utformet for å gi hovedfags og senior lavere nivå studenter med en bred kunnskap og forståelse av Svartehavet-kaspiske regionen. Kurset vil gi med strategisk overblikk over historiske og den siste utviklingen, samt med ulike scenarier for den langsiktige utviklingen i regionen gjennom undersøkelse av empiriske eksempler og dagens sikkerhetsmiljø i regionen. Fokus for kurset vil være på sentrale statene for stabilitet og vekst i regionen: Ukraina, Georgia, Armenia, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under klassen diskusjonen vi vil male strategisk kart over Kaukasus og Sentral-Asia ved å se på flere interne og eksterne faktorer av stabilitet, inkludert: interessene til stormaktene og motstridende utenrikspolitiske prioriteringer de regionale land; status for styring, effektivitet av statene, og problemet med korrupsjon; sterk makro vekst i enkelte land på grunn av naturressurser, ledsaget av begrenset tilgang til økonomiske og pedagogiske muligheter; sysselsetting som et sikkerhetsspørsmål og sentrale mål for staten legitimitet; misallocation av naturlige, menneskelige og økonomiske ressurser; status av det sivile samfunn; muligheter for tilrettelegging innbyggernes engasjement i den nasjonale utviklingen av multietniske samfunn og øke deres følelse av empowerment.... [-]

Georgia Tbilisi
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

GIPA - The Place to Go!