Aviatec Training Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 2014, ble Aviatec etablert for å møte et stort behov for profesjonell opplæring i luftfart.

Målet satt av teamet vårt var å skape et moderne opplæringssenter for internasjonal studere, konsentrere seg om en enkelt og total løsning, hele spekteret av luftfarts vedlikehold og fly mekanisk treningsprogrammer - fra luftfart tekniker til full sivilingeniører - med tilpasset eller full tidsforløp og fortsetter med flere utdannings- muligheter for fagfolk.

Trening for fly mekanikk kan gis i våre anlegg som ligger i Athen, Hellas og snart på kundens anlegg.

Studenter fra hele verden er velkommen til å dra nytte av treningsaktiviteten dette senteret lanserer og krever EASA 147 sertifisering i følgende områder:

EASA Part 147 godkjent katt. A, B1.1, C grunnleggende kurs Type kurs på Boeing B737 NG, Boeing 737 CL, AS332 Super Puma Spesielle luftfart kurs for Crew og vedlikeholdspersonell Aviation Consulting EASA Videreføring Training Aircraft Ground Handling Training Airline Management and Commercial kurs

For detaljert informasjon ta kontakt med oss ​​på tm@aviatec.gr

Mission

Aviatec mål er å gi fremragende læring til eksisterende og potensielle Aviation fagfolk og gjengi dem kunnskapsrik og kompetent til å skikkelig utføre sine oppgaver. Vi skal også legge til verdien i deres ansette organisasjoner og bli en del av vårt svært krevende, med tanke på sikkerhet, kvalitet og produktivitet, Aviation Industry.

Visjon

Aviatec visjon er å bli respektert og verdsatt av myndigheter og våre kunder for fremragende kvalitet på våre tjenester og effektiviteten av våre læringsprogrammer.

Vårt mål er å gi fremragende læring til eksisterende og potensielle Aviation fagfolk og gjengi dem kunnskapsrik og kompetent til å skikkelig utføre sine oppgaver. Vi skal også legge til verdien i deres ansette organisasjoner og bli en del av vårt svært krevende, med tanke på sikkerhet, kvalitet og produktivitet, Aviation Industry.

Kvalitetspolitikk

Vi er forpliktet til høye standarder for kundetilfredshet, og vil arbeide for kontinuerlig forbedring i våre opplærings og eksamens prosesser for å sikre en bærekraftig og stabil kvalitet på våre tjenester.

Vi oppnår dette gjennom følgende løpet av handlingen:

På kunder: Vi lytter til våre kunder, forstår deres behov og forventninger, og forsøke å tilfredsstille disse behovene og forventningene på en måte som tilfredsstiller forventningene til våre andre interessenter.

På Leadership: Vi etablerer og kommunisere vår visjon for organisasjonen og gjennom vår ledelse eksemplifisere kjerneverdier for å veilede oppførselen til alle.

På People: Vi involverer våre folk i organisasjonens utvikling, kapitalisere på sin kunnskap og erfaring, anerkjenne deres innsats og gi et miljø der de er motivert for å realisere sitt fulle potensial.

På prosesser og systemer: Vi tar en prosess tilnærming til styring av arbeidet og styre våre prosesser som et enkelt system for å kommunisere prosesser som produserer resultater som tilfredsstiller alle våre interessenter.

På Kontinuerlig forbedring: Vi søker gjennom våre system og ytelse med den holdningen at de alltid kan bli bedre; vi vil se på feil som læringsmuligheter og ikke som finger peker (skylde personer) hendelser.

På Vedtak: Vi baserer våre avgjørelser på det logiske og intuitive analyse av data samlet inn fra våre overvåkingsaktiviteter.

På leverandørforhold: Vi utvikler allianser med våre leverandører og arbeide med dem for å i fellesskap forbedre ytelsen.

På miljø, helse og sikkerhet: Vi opererer på en måte som ivaretar miljøet og helsen og sikkerheten til våre traineer, våre ansatte og alle som kan bli påvirket av vår virksomhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EASA Part 66. Basic Lisens Kurs

Campus Heltidsstudier 2 år Åpen påmelding Hellas Athen

Å være en lisensiert Mechanic er en svært dyktig og ansvarsfull jobb, og det tar to år med teoretiske studier og to nye år med praktisk erfaring i en vedlikeholdsorganisasjon, for å være kvalifisert for å få lisensen. Selv dette er bare begynnelsen for de fleste Lisensiert Mechanics, som gjør mer forskning, får mer erfaring mot spesialisering i flytyper og derfor er mest sannsynlig til å jobbe på en slik posisjon. [+]

For en vellykket lisensiert mekaniker

DEL 66 grunnleggende opplæring

Å være en lisensiert Mechanic er en svært dyktig og ansvarsfull jobb, og det tar to år med teoretiske studier og to nye år med praktisk erfaring i en vedlikeholdsorganisasjon, for å være kvalifisert for å få lisensen. Selv dette er bare begynnelsen for de fleste Lisensiert Mechanics, som gjør mer forskning, får mer erfaring mot spesialisering i flytyper og derfor er mest sannsynlig til å jobbe på en slik posisjon.

Kurs kan starte når som helst, men kandidatene kan ikke søke om lisens til fylte 18 år. Opplæringen omfatter både teoretiske og praktiske deler, etterfulgt av undersøkelser og praktiske vurderinger.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
26 Doukissis Plakentias Street
Athens, 15234 GR