Les den offisielle beskrivelsen

OLYMPUS Aviation Academy er grunnlagt og drives av veteran flyvåpenet og sivil luftfart Flight instruktører, etter høyeste av EUROPEAN Luftfartstilsynet / EASA standarder. Olympus Aviation Academy gir profesjonell pilot trening, på alle nivåer, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot Licence). Akademiet har en høy grad av disiplin, er nødvendig for å bygge en fremtid Aviators ferdigheter og karakter.

Betal når du flyr - Ingen fare

Mens mange annonsere "pay as you fly" ideen, er at Olympus Aviation Academy det er helt sant!

Høy kvalitet Training

Alle treningsflyginger er personlig overvåket av skolesjefen for å sikre høy kvalitet opplæring.

E-læring

Hele studiemateriell tilgjengelig på nettet for både boliger og fjernundervisning studenter. Du kan studere hjemmefra, selv før din ankomst!

Internasjonal flyplass

Som student i Olympus Aviation Academy, er du trent i den nest største flyplassen i Hellas (ikke i små eller militære flyplasser, med mange restriksjoner, noe som kan resultere i forsinket opplæring).

Bli Professional Pilot i bare 12 måneder

Din tid er verdifull, så ikke kast bort det på flyskoler med treg trening.

International Hour Building

Avanserte trening student piloter og Hour Builders har mulighet til å besøke og bli trent i mer enn 50 flyplasser og flyplasser rundt det greske fastlandet og øyene (f.eks. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilini og i mange andre europeiske flyplasser, enten for VFR eller IFR tilnærminger.

Gratis Aerobatic Training

Den eneste sertifiserte Flight Academy for aerobatic trening i Sør-Europa. Under time bygningen, vil du bli opplært til å utføre akrobatiske manøvrer!

Erfarne medarbeidere

Du blir undervist av høyt kvalifiserte lærere med mange års flukt og trening erfaring, (flyvåpenet og flyselskapene) for å gjøre kurset morsomt og givende.

GARANTERT PRIS

I Olympus Aviation Academy forstår vi at pilot trening er dyrt. Skjulte avgifter vil føre til en student ut av sitt budsjett. Vi garanterer at det er ingen skjulte avgifter.

sertifisert Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range Tanks Seneca III / PA-34

Alle fly er sertifisert for IFR trening og selvfølgelig flåten er i vekst, for å møte elevenes behov.

Hvorfor OAA?

Å velge riktig Flight School:

Valget av riktig trening skolen er første skritt på vei til å bli en kompetent privat eller profesjonell pilot og den viktigste avgjørelsen du vil gjøre. Det er ingen uformell tilnærming på å lære å fly. En vellykket flygende karriere er bare mulig ved å skaffe den beste treningen i løpet av de formative timer luftfart trening. Kjernen Målet med OAA er å gi et best mulig grunnlag for student piloter fra dag én. Vi gjør ingen snarveier, og vi overlater ingenting til tilfeldighetene.

"Flying er en kunst, og kunsten av å fly som blir undervist og lært av den rette ansatte."

Great Instruksjons Experience:

Med over 34 års erfaring som en Air Force pilot, sivil pilot, Flight Instructor, Flight Instructor er instruktør, Flight sensor, med totalt 13300 timer flytid, som består av 3800 flyvåpenet timer, 9250 sivile timer og 250 sjøfly timer, er regnet som en av de beste Flight Instruktører i Hellas.

Eksemplifisert solid undervisning og pedagogiske evner i en svært krevende flyvåpenet og kommersielt miljø, gjennom utførelse av pensum design, ledelse og revisjon for entry level piloter, samtidig som det gir effektive kurs, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, veiledning og vurdering i fire Flight Training Organisasjoner (FTOS / ATO) i henhold til JAA / EASA regelverk. Vellykket trent mer enn 280 private og profesjonelle piloter.

Flight Safety:

OAA hovedmål er å gi profesjonell opplæring i henhold til Part FCL / EASA regelverk flysikkerhet og standarder for vedlikehold. OAA benytter bare fullt sertifisert av EASA og HCAA av Hellas, fly.

Training Experience:

Olympus Aviation Academy er en godkjent JAA / EASA treningsorganisasjon ATO GR 123, i Thessaloniki / Greece, etter autorisasjon av Hellenic Luftfartstilsynet (HCAA). Olympus Aviation Academy er etablert av profesjonelle piloter fra Luftforsvaret og Luftfarts industri med tusenvis flytimer og flott opplevelse i opplæringsprosessen. Bakke instruktører har vist spesielle ferdigheter og lang erfaring innen luftfart.

Utmerket Vær:

De gode værforhold i Thessaloniki gjør oss i stand til å levere uavbrutt trening hele året, uten å kaste bort dyrebar tid og penger. I sommer, høye temperaturer her er vanligvis mellom 27 og 33 grader Celsius, selv om de noen ganger klatre høyere. I høst og vinter månedene, nettene er betydelig kjøligere, og normal dagtid høye temperaturer er mellom 21 og 25 grader Celsius.

På bare 12 måneder:

I Olympus Aviation Academy den gjennomsnittlige tiden som kreves for å fullføre Zero til ATPL kurset er 12 - 14 måneder, inkludert all opplæring og eksamener.

Hospitality:

På OAA vil du bli personlig veiledet gjennom hvert trinn i treningsprogrammet ditt, i et gjestfritt miljø fra det første innledende fly til hele veien gjennom til den dagen du mottar gjennomføring av sertifikat på relativ lisens.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Olympus Aviation Academy

Gyldig ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Studentene for dette kurset må ha et pilotbrev.Forutsetninger:Gyldig ICAO CPL / IR / MEPEASA Medical (klasse 1) sertifikatMinst en X-country tur 300 NM

Teoretisk opplæring / e - Fjernundervisningsprogram for CPL / ATPL lisensiert:

Avansert e-læring online program via OAA nettsted13500 spørsmål til 14 fag i Oxford-bøker56 fremgangstester valgt av et automatisk program i henhold til HCAA eksamener14 Avsluttende testeren fremgangstest er lik 12 timers lesetid650 timer min lesetidPrivate økter med våre undervisere65 timers revisjon-fremgangstester i samsvar med OAA treningshåndbøkerOAA endelig sertifikatHCAA eksamener

Varighet / Kostnad for e-DL: i henhold til EASA er minimum avstand for fjernundervisning 3 måneder / 2500 € ... [-]

Hellas Thessaloniki
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy har utviklet en grundig integrert pilot treningsprogram for å bringe elevene opp til ferdigheter, slik at de fungerer som co-piloter på single og ... [+]

INTEGRERT '' Olympus 'null - TIL ATPL frosset

OLYMPUS Aviation Academy har utviklet en grundig integrert pilot treningsprogram for å bringe elevene opp til ferdigheter, slik at de fungerer som co-piloter på single og / eller flermotors passasjerfly i kommersiell lufttransport og fortsette sin karriere innen luftfart.

Den integrerte kurs er fulltids kurs fra null timers erfaring gjennom å skaffe en frossen EASA ATPL (fATPL) inkludert engelskkunnskaper (ICAO) og MCC sertifikat.

Når du velger å melde deg på et integrert kurs du har bestemt deg for å bli en profesjonell pilot deltar på en full tid selvfølgelig, inkludert dag-til-dag bakken og flygetrening.

Forhåndskrav: Nedre aldersgrense for å komme inn OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training er 18 år. Flytende engelsk. Innehaver av gyldig EASA Medical Certificate klasse 1. Kurs Varighet: ... [-]
Hellas Thessaloniki
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 - 14 måneder
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas
Nettsted
Telefon
+30 231 047 5111