Olympus Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Olympus Aviation Academy er grunnlagt og operert av veteranflyvåpen og flygelærer for sivil luftfart, og følger de høyeste av EUROPA-CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA-standardene. Olympus Aviation Academy tilbyr profesjonell pilotopplæring, på alle nivåer, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License). Akademiet opprettholder en høy grad av disiplin, nødvendig for å bygge fremtidige flygeres ferdigheter og karakter. 23324_photo.jpg

Betal mens du flyr - Ingen risiko Mens mange reklamerer for "betale mens du flyr" -ideen, er det helt sikkert på Olympus Aviation Academy !

Trening av høy kvalitet Alle treningsflyginger blir personlig overvåket av treningssjefen for å sikre opplæring av høy kvalitet.

E-læring Hele studiematerialet som er tilgjengelig på nettet for både bolig- og fjernundervisningsstudenter. Du kan studere hjemmefra, selv før ankomst!

Internasjonal flyplass Som student ved Olympus Aviation Academy blir du trent på den nest største flyplassen i Hellas (ikke i små eller militære flyplasser, med mange begrensninger, noe som kan føre til forsinket trening).

Bli profesjonell pilot på bare 12 måneder. Tiden din er verdifull, så ikke kast bort den på flyskoler med treg trening.

International Hour Building Avanserte treningsstudentpiloter og Hour Builders har muligheten til å besøke og få opplæring i mer enn 50 flyplasser og flyplasser rundt det greske fastlandet og øyene (f.eks. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene og i mange andre europeiske flyplasser, enten for VFR eller IFR tilnærminger.

Gratis aerobatic training Det eneste sertifiserte flyakademiet for aerobatic training i Sør-Europa. I løpet av timebyggingen din blir du trent til å utføre aerobatiske manøvrer!

Erfarne medarbeidere Du blir undervist av høyt kvalifiserte veiledere med mange års fly- og treningserfaring (luftvåpen og flyselskaper) for å gjøre kurset ditt morsomt og givende.

GARANTERT PRIS I Olympus Aviation Academy forstår vi at pilotopplæring er dyrt. Skjulte avgifter vil resultere i at en student kommer utenfor budsjettet. Vi garanterer at det ikke er noen skjulte avgifter.

Sertifisert flåte

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 Long Range Tanks
  • Seneca III / PA-34

Alle flyene er sertifisert for IFR-opplæring og selvfølgelig utvider flåten for å imøtekomme studentenes behov.

23326_photo_3.jpg

Hvorfor OAA ?

Velge riktig flyskole: Valget av riktig treningskole er det første trinnet på vei til å bli en kompetent privat eller profesjonell pilot og den viktigste avgjørelsen du vil ta. Det er ingen tilfeldig tilnærming til å lære å fly. En vellykket flygekarriere er bare mulig ved å oppnå den beste treningen i løpet av de formative timene med luftfart. Hovedmålet med OAA er å gi et best mulig grunnlag for studentpiloter fra første dag. Vi foretar ingen snarveier, og vi overlater ingenting til tilfeldighetene. "Å fly er en kunst, og kunsten å fly blir lært og lært av det rette personalet."

Stor instruksjonserfaring: Med over 34 års erfaring som flyvåpenpilot, sivilpilot, flyinstruktør, flyinstruktørinstruktør, flygransker, med totalt 13300 timers flytid, bestående av 3800 flyvåpenstimer, 9250 sivile timer og 250 sjøflytimer, regnes som en av de beste flyinstruktørene i Hellas. Eksempler på solide undervisnings- og instruksjonsevner i et svært krevende luftvåpen og kommersielt miljø, gjennomføring av pensumdesign, ledelse og revisjon for piloter på inngangsnivå, samtidig som de gir effektive opplæringskurs, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License) , MCC, tilsyn og vurdering i fire Flight Training Organisations (FTOs / ATOs) i henhold til JAA / EASA forskrifter. Trenet mer enn 280 private og profesjonelle piloter.

Flysikkerhet: OAA hovedmål er å gi profesjonell opplæring i henhold til del FCL / EASA forskrifter for flysikkerhet og standarder for vedlikehold. OAA bruker bare fullsertifisert av EASA og HCAA fra Hellas, fly.

Treningserfaring: Olympus Aviation Academy er en godkjent JAA / EASA treningsorganisasjon ATO GR 123, i Thessaloniki / Hellas, under godkjenning av Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy er etablert av profesjonelle piloter fra flyvåpen og luftfartsindustri med tusenvis av flytimer og god erfaring i treningsprosess. Ground Instruktører har bevist spesialiserte ferdigheter og mange års erfaring innen luftfart.

Utmerket vær: De utmerkede værforholdene i Thessaloniki gjør det mulig for oss å levere uavbrutt trening hele året, uten å kaste bort dyrebar tid og penger. Om sommeren er høye temperaturer vanligvis mellom 27 og 33 grader, selv om de noen ganger klatrer høyere. Om høsten og vintermånedene er nettene betydelig kjøligere, og normale dagtemperaturer er mellom 21 og 25 grader.

Om bare 12 måneder: I Olympus Aviation Academy er gjennomsnittlig tid som kreves for å fullføre Zero to ATPL-kurset 12 - 14 måneder, inkludert all trening og eksamener.

Gjestfrihet: På OAA blir du personlig guidet gjennom hvert trinn i treningsprogrammet ditt, i et gjestfritt miljø fra den første introduksjonsflyvningen til hele dagen til den dagen du mottar ferdigstillelsen av et sertifikat på den relative lisensen.

Steder

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Hellas
Telefon
+30 231 047 5111