Skies Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til vår Academy!

SKIES AVIATION ACADEMY ligger i Thessaloniki, og er den første godkjent opplæringsorganisasjon i henhold til EASA regelverk i Hellas, GR ATO-122, som guider enhver person fra null flygeerfaring til Airline Transport Pilot License (ATPL) gjennom våre personalets kunnskap, erfaring og kvalitet opplæring.

Visjon

Å bli betrodd leder i luftfarten i Europa ved å tilby maksimal kvalitet faglig opplæring av fremtidige piloter og andre luftfarts disipliner.

Formålsparagraf

For å levere den høyeste kvalitet på opplæringen ved å gi overlegen læringsmiljø og sikkerhet i flygetrening som gjør at hver av våre studenter til å oppnå sitt endelige mål.

Vi tilbyr profesjonell flight instruksjons og teoretiske kurs fra privatflygersertifikat (PPL) opp til Airline Transport Pilot Licence (ATPL) med alle tilhørende Vurderinger for lokale og utenlandske studenter. Uansett om du velger å fly for nytelse, eller bygge din karriere som profesjonell pilot, garanterer vi deg den beste treningsopplevelse!

Vi opererer mer enn 330 sold VFR flygeforhold fra Thessaloniki International Airport - den nest største flyplassen i Hellas, og ligger 10 minutter fra våre lokaler. Flyplassen har 2 rullebaner (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Radar tilnærming og NDB. Mens bli en pilot er det sterkt anbefalt å ha flygende opplevelse på mojor flyplasser!

Vårt team

Kvaliteten på utdanningen er dømt av kvaliteten på undervisnings instruktører så vel som av de tekniske fasiliteter tilgjengelig for trening. På Skies Aviation Academy begge kriteriene er oppfylt.

Våre profesjonelle flight instruktører er alle med mange timer med påvist instruere erfaring både i luften og på bakken. Til tross for kurset du er registrert, er vår instruktør team alltid klar til å hjelpe deg i å nå dine mål og utover.

Skies Aviation Academy er kjent for sin tradisjon for opplæring og for sin høyt kvalifiserte medarbeidere i Hellas, så vel som i utlandet. Vår Academy er den beste plassen for dem som drømmer om å bli en pilot med dyktighet og fullstendig kunnskap om sitt yrke.

Steder

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Hellas
Telefon
+30 2392 021100