Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til vår Academy!

SKIES AVIATION ACADEMY ligger i Thessaloniki, og er den første godkjent opplæringsorganisasjon i henhold til EASA regelverk i Hellas, GR ATO-122, som guider enhver person fra null flygeerfaring til Airline Transport Pilot License (ATPL) gjennom våre personalets kunnskap, erfaring og kvalitet opplæring.

Visjon

Å bli betrodd leder i luftfarten i Europa ved å tilby maksimal kvalitet faglig opplæring av fremtidige piloter og andre luftfarts disipliner.

Formålsparagraf

For å levere den høyeste kvalitet på opplæringen ved å gi overlegen læringsmiljø og sikkerhet i flygetrening som gjør at hver av våre studenter til å oppnå sitt endelige mål.

Vi tilbyr profesjonell flight instruksjons og teoretiske kurs fra privatflygersertifikat (PPL) opp til Airline Transport Pilot Licence (ATPL) med alle tilhørende Vurderinger for lokale og utenlandske studenter. Uansett om du velger å fly for nytelse, eller bygge din karriere som profesjonell pilot, garanterer vi deg den beste treningsopplevelse!

Vi opererer mer enn 330 sold VFR flygeforhold fra Thessaloniki International Airport - den nest største flyplassen i Hellas, og ligger 10 minutter fra våre lokaler. Flyplassen har 2 rullebaner (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Radar tilnærming og NDB. Mens bli en pilot er det sterkt anbefalt å ha flygende opplevelse på mojor flyplasser!

Vårt team

Kvaliteten på utdanningen er dømt av kvaliteten på undervisnings instruktører så vel som av de tekniske fasiliteter tilgjengelig for trening. På Skies Aviation Academy begge kriteriene er oppfylt.

Våre profesjonelle flight instruktører er alle med mange timer med påvist instruere erfaring både i luften og på bakken. Til tross for kurset du er registrert, er vår instruktør team alltid klar til å hjelpe deg i å nå dine mål og utover.

Skies Aviation Academy er kjent for sin tradisjon for opplæring og for sin høyt kvalifiserte medarbeidere i Hellas, så vel som i utlandet. Vår Academy er den beste plassen for dem som drømmer om å bli en pilot med dyktighet og fullstendig kunnskap om sitt yrke.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Gresk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / IR konvertering Course er designet for å konvertere noen ICAO profesjonell lisens og karakterer til EASA profesjonell lisens. ... [+]

ICAO CPL / ME / IR konverteringskurs er utformet for å konvertere alle ICAO profesjonell lisens og karakterer til EASA profesjonell lisens.

Pre-Opptakskrav: Minimum 18 år gammel Innehaver av et gyldig ICAO CPL ME / IR Licence EASA ATPL teori eksamen passere Aviation engelskkunnskaper (ELP) Stand til å passere klasse 1 luftfart medisinsk eksamen Gjennomføring

Flying Fase:

6 timer CPL / ME konverteringstrening på DA42. 15 Hours IR / ME opplæring som er 10 timer SIM ALSIM ALX trening og 5 timer ME opplæring på DA42. 2,5 timer Skill test for CPL / ME / IR med Examiner

Kurset omfatter: Approach & landingsavgifter Skill Test uniform Al... [-]
Hellas Thessaloniki
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 uker
Campus
Les mer på norsk
Skies Aviation Academy

EASA Integrert ATPL kurset er beregnet på studenter fra null flyr erfaring opp til en frossen ATPL i ca 12 til 14 måneder, etter fullført dette programmet vil du være kva ... [+]

Den EASA Integrert ATPL kurset er beregnet for studenter fra null flyr erfaring opp til en frossen ATPL i ca 12 til 14 måneder, etter fullført dette programmet vil du være kvalifisert til å jobbe som styrmann med et flyselskap. Etter endt utdanning skal studenten ha en EASA Commercial Pilot Licence (CPL) med Multi-Engine (ME), Instrument Rating (IR) og Multi Crew Cooperation (MCC) Kurs med 198,5 flytimer og 800 teori timer. Airline Transport Pilot Licence (ATPL) er trafikkflygersertifikat og er mest å foretrekke av flyselskapene.

Opptakskrav: Minimum 17 år gammel Videregående grad eller tilsvarende Aviation engelskkunnskaper (ELP) Evne til å passere Aviation Medical Class 1 eksamener kurset omfatter Innflyging og landing gebyrer Alle avgifter Uniform HCAA gebyrer (Teori eksamener, første forsøk) Ferdighetsprøven (fly utleie) Tilleggsinformasjon ... [-]
Hellas Thessaloniki
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy