Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Superior Air.

Vårt firma har spesialisert seg på fly og helikoptre overføringer, og har et godt rykte som en flyskole for faste og roterende vinge også. Superior Air driver sin egen del 145 vedlikeholdsorganisasjon og er autorisert forhandler av Robinson helikoptre. Superior Air er også en autorisert Aerial Work operatør med betydelig erfaring i ulike prosjekter som Flyfotografering, filming og lasteoperasjoner eksterne.

Vår Flight Operations Manager og eier av selskapet Mr. Elias Sofianos har en 35 år bakgrunn i Aviation som jagerpilot, flyinstruktør og flight sensor. Han har også 22.500 ulykkesfritt flytimer og har satt en høy standard flytur organisasjon med høy respekt i sikkerhet.

En kontinuerlig opplæring av våre ansatte for å møte de høyeste europeiske standarder er et "must" for oss. Alle piloter ofte evaluert av vår kvalitet ansatte og også den hellenske Luftfartstilsynet.

Vår utmerkede sikkerhetsstatistikk er en betydelig faktor i å velge Superior Air.

Så, hvorfor bør du velge Superior Air?

 • Vi er sertifisert og fly i henhold til de nyeste strenge europeiske forskriften.
 • Vi er eiere, piloter og mekanikere, slik at vi har en absolutt kontroll av vårt selskap.
 • Vi driver vår egen vedlikeholdsanlegg i henhold til europeisk EASA 145 standarder.
 • Vi driver vår egen CAMO (Kontinuerlig luftdyktighet Organization).
 • Vi kontinuerlig trene og evaluere våre piloter til de strengeste europeiske standarder.
 • Du vil få om bord en meget godt vedlikeholdt helikopter i utmerket stand.
 • Våre piloter har en dyp kunnskap om denne jobben.
 • Vi har lidenskap for luftfart.
 • Vi vet alt som er skjult hjørne av dette landet.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Selskapsverdier

Å drive en flygende maskin er en komplisert prosess.

Et selskap må bruke mye penger til personellopplæring, investering i reservedeler og vedlikehold for å holde flåten luftverdig. Den eneste måten å redusere kostnadene på er å kutte hjørner, en metode som har vist seg å være mot SIKKERHET. Vi vil aldri følge disse metodene i Superior Air, men noen ganger gjør det oss "ikke konkurransedyktige" i et åpent marked. Vi foretrekker å håndtere kunder som forstår hva de betaler for og hvorfor. Alle våre fly er opprettholdt i henhold til produsentens spesifikasjoner og kontrollert i henhold til de siste strenge europeiske forskriftene. Selvfølgelig er det ikke enkelt for alle passasjerene å kontrollere statusen til en flygende maskin, spesielt når det er hundrevis eller tusen miles unna. Men kundekommentarer, sikkerhetsrekord, flådestatus og effektivitet i personalet er noen av de første indikasjonene på et selskaps nivå og verdier. Når du søker for å bestille fly, må du være sikker på noen ting ... Er dette et ekte selskap med et aktivt og ekte luftoperatørsertifikat eller bare et fint nettsted? Hvor er ansatte bak dette selskapet?

Vi oppfordrer deg til å ta en tur på nettstedet vårt, og det bør da være lett å innse hva du betaler for.

Superior Air er det raskest voksende General Aviation Company i Hellas, som driver den største flyflåten og blant noen få selskaper i verden som har infrastruktur, personale og anlegg for å være en lisensiert flyoperatør (AOC), et flytrafikkakademi ATO), en del 145 vedlikeholdsorganisasjon og CAMO (Continuous Airworthiness Management Organization), en flyoperatør samt et servicesenter og forhandler for ulike store produsenter som Robinson Helicopters og Piaggio Aerospace.

Vår erfaring på luftfartsmarkedet gjennom disse årene har ført oss til en viktig konklusjon. '' Du får det du betaler for, og det er ingen pris du kan sette på sikkerhet ''.

Kristopher-allison-249993

Fasiliteter

Våre fasiliteter er beleilig plassert på Megara General Aviation Airport. Superior Air tilbyr et utmerket miljø for alle våre studenter, partnere og venner:

 • Nybygde kontorer og klasserom
 • Flight Simulator
 • Romslig stue og spisestue med alle bekvemmeligheter
 • Klasserom utstyrt med PCer, whiteboards, projektorer, videospillere, vegg- og bordkart, Air-condition.
 • Vedlikeholdsareal
 • Reservedelsbutikker
 • Operations Office
 • Planleggingsområde
 • Administrasjonskontor
 • Briefing rom
 • Toalett Dusjer
 • Gratis Wi-Fi i hele hangar og kontorer
 • Gratis parkeringsplass
asaf-r-93851
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Superior Air

Vår ATPL integrert Course er designet for å tilby høyt nivå opplæring for studenter som ønsker å bli profesjonelle piloter i bare ett år. Ingen tidligere erfaring er nødv ... [+]

Vår ATPL integrert kurs Er designet for å tilby høyt opplæring til studenter som ønsker å bli profesjonelle piloter på bare ett år. Ingen tidligere erfaring er nødvendig å starte dette kurset. Ved hjelp av state-of-the-art utstyr og fly, vil Superior Air gi opplæring på høyeste nivå for å fremme din kommende luftfart karriere.

Når du er ferdig med vår ATPL integrert kurs Du vil ha et kommersielt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) og ATPL Theory-kreditt, samt MCC-kurset. Det betyr at når du er ferdig med trening vil du vite alt du trenger og vil ha mottatt all nødvendig opplæring for å starte din karriere som pilot.

... [-]
Hellas Megara
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
16 - 16 måneder
Campus
Les mer på norsk
Superior Air

Hensikten med Commercial Pilot License (H) modulære kurset er å trene PPL (H) eller ICAO / JAA pilot lisensinnehavere til det nivået av ferdighet som er nødvendig for å d ... [+]

Vår ATPL Modular Course Er designet for å tilby høyt nivå trening til studenter som ønsker å bli profesjonelle piloter som fullfører trening som separate moduler. Dette kurset er vanligvis foretrukket fra folk som ønsker å ha fjernundervisning alternativ i bakken trening og / eller ikke har tid til å følge den integrerte program som er mer krevende. Ingen tidligere erfaring er nødvendig å starte dette kurset.

Ved hjelp av moderne utstyr og fly, vil Superior Air gi opplæring på høyeste nivå for å fremme din kommende luftfart karriere. Dersom søkeren er innehaver av et PPL eller et ikke JAA lisens, riktig -kurset for CPL, IR, ME, MCC, Night kvalifisering og ATPL teori har som skal følges. Søkere til dette kurset har valget mellom Bolig- og Fjernundervisning teoretisk opplæring kurs. Når du er ferdig med vår modulbasert kurs du vil holde et kommersielt flysertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), den Instrument Rating (IR) og ATPL Theory kreditt.... [-]

Hellas Megara
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator

Location address
Megara Airport
Megara, West Attica, 19100 GR
Social Media
Location address
12, Minoas St.
P.O. Box 147

Megara, West Attica, 19100 GR