Hong Kong Design Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en ledende designinstitusjon under VTC Group. Det gir utdanning av høy kvalitet for å dyrke kunnskap og profesjonalitet og produserer nye talenter som understøtter de kreative næringene i Hong Kong.


Et dynamisk læringsmiljø

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI prisbelønte campus er dedikert til å gi det mest dynamiske læringsmiljøet for kvalitetsdesignutdanning.


Kvalitetsprogrammer

Med mange års erfaring innen HKDI samler HKDI styrkene til fire designavdelinger - Arkitektur, interiør- og produktdesign, kommunikasjonsdesign og digitale medier, Design Foundation Studies og mote- og bildedesign - for å tilby 20 designprogrammer. HKDI svært fleksibel i artikulasjon og avansert utdanning, HKDI tilbyr studentene en treårig universitetsgrad Pathway fra et høyere diplom til bachelorgrad som tilbys av anerkjente universiteter i Storbritannia. Læreplanen vår er designet med innspill fra bransjeledere for å sikre dens relevans og respons på bransjens utvikling. HKDI programmer er kvalitetssikret av Hong Kong Council for akkreditering av akademiske og yrkesmessige kvalifikasjoner.

127859_HKDI_0008.jpg


Kreativitet i aksjon

HKDI vedtar en "tenkemåte" -tilnærming gjennom sin moderne læreplan og aktive samarbeid med lokale og internasjonale akademiske og industrielle partnere. Studentene får muligheter til å skaffe seg praktisk erfaring og delta i globale utvekslingsprogrammer for å utvide sine horisonter samtidig som de øker kreativ tenkning og sosial følsomhet.


Et verdsatt valg til suksess

Design kan tilby deg en givende og tilfredsstillende karriere. Vi gleder oss til å ha deg som medlem av HKDI familien.

Steder

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong