Hong Kong Design Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en ledende designinstitusjon under VTC Group. Det gir utdannelse av høy kvalitet for å dyrke kunnskap og profesjonalitet, og pleie nye talenter som understøtter de kreative næringene i Hong Kong.

Med mange års erfaring innen HKDI samler HKDI styrkene til sine designavdelinger - arkitektur, interiør og produktdesign, kommunikasjonsdesign, digitale medier og mote- og bildedesign - for å tilby over 20 designprogrammer. HKDI er svært fleksibel innen artikulasjon og avansert utdanning, HKDI tilbyr studenter en tre-årig universitetsgrad Pathway from a Higher Diploma to one-year Bachelor degree som tilbys av anerkjente universiteter i Storbritannia.

HKDI vedtar en "tenkemåte" -tilnærming gjennom sin moderne læreplan og aktive samarbeid med lokale og internasjonale akademiske og industrielle partnere. Studentene får muligheter til å skaffe seg praktisk erfaring og delta i globale utvekslingsprogrammer for å utvide sine horisonter samtidig som de øker kreativ tenkning og sosial følsomhet.

139939_HKDI_0007.jpg

Et dynamisk læringsmiljø

HKDI startet studieåret 2010/11 i sin prisbelønte nye campus i Tiu Keng Leng. Campus er dedikert til å tilby det mest dynamiske læringsmiljøet for kvalitetsdesignutdanning.

Kvalitetsprogrammer og studentstøtte

Læreplanen vår er utformet med innspill fra bransjeledere for å sikre dens relevans og respons til industriens utvikling. HKDI programmer er kvalitetssikret av Hong Kong Council for akkreditering av faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner.

Våre studenter og alumner får rådgivning og støttetjenester for karriereutvikling. Gjennom artikulasjonsordninger med anerkjente utenlandske universiteter kan HKDI Higher Diploma-kandidater forfølge Top-up Degree-kurs lokalt og oppnå HKDI innen ett eller to år.

Kreativitet i aksjon

HKDI omfattende designprogrammer inkluderer aktiviteter for å pleie kreative tanker og beslutningsprosesser, kulturell følsomhet og globalt perspektiv. HKDI opplevelsen er basert på en "tenk-og-gjør" -tilnærming som lar deg utvikle din lidenskap for design mens du formidler ferdighetene og kunnskapene som trengs for å lykkes.

Et verdsatt valg til suksess

Design kan tilby deg en givende og tilfredsstillende karriere. Vi gleder oss til å ha deg som medlem av HKDI familien.

Steder

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss