Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som medlem av VTC Group er Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den ledende leverandøren av yrkes- og profesjonell utdanning i Hong Kong, forpliktet til å pleie fagfolk verdsatt av bransjer. IVE har utviklet seg i takt med den økonomiske utviklingen i Hong Kong, og bygget en kompetent og innovativ arbeidsstokk som trengs i en kunnskapsøkonomi.

Utmerkede fasiliteter

For å berike læringsopplevelsen til IVE-studenter, er det satt opp fasiliteter med industristandarder for å simulere arbeidsmiljøet. Våre laboratorier og sentre blir oppgradert med jevne mellomrom for å følge med på de nyeste bransjetrendene.

129249_IVE_0004.jpg

Levende campus

Studenter som går inn i et IVE-program vil oppdage et berikende og morsomt studieliv. Våre 9 IVE-studiesteder skaper et interaktivt læringsmiljø for studentene å kultivere en lidenskap for læring og utvikle sine interesser og talenter gjennom ulike sports- og kulturaktiviteter.

IVEs studiesteder over hele territoriet er fullt utstyrt med essensielle moderne fasiliteter for å forberede studentene på et godt avrundet campusliv. Hvert campus var spesialbygget med spesialiserte fasiliteter for studenter av forskjellige fagområder for å få kunnskap og praktiske ferdigheter på de valgte områdene.

129250_IVE_0001.jpg

Undervisningsevner

Vårt høyt kvalifiserte undervisningsteam har solid erfaring fra industrien. Med vår unike "Tenk og gjør" -tilnærming gir lærerne våre balansert faglig kunnskap og praktisk kunnskap som kreves på den faktiske arbeidsplassen som er avgjørende for profesjonell suksess.

Med implementering av personalutviklingsprogrammer holder lærere på pulsen av industriutviklingen. Studentene kan lære av lærerne sine den mest oppdaterte kunnskapen og være utstyrt med kompetanse for deres fremtidige utvikling.129251_IVE_0005.jpg

Sterk Industri Nettverk

IVE streber etter å skape et langsiktig bransjepartnerskap for å støtte kursplanlegging og læreplanutforming. Bransjestøtte har også form av interaktive læringsaktiviteter, muligheter for tilknytning til industrien og stillinger.

Lovende fremtid

Studentene våre mottar jevnlig en rekke priser og stipend, vitnesbyrd om deres faglige dyktighet og enestående prestasjoner. Over 300 stipend tilbys av selskaper, profesjonelle organer og entusiaster.

Steder

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss