Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som medlem av VTC Group, den Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) er den ledende yrkes- og profesjonsutdanning leverandør i Hong Kong, er forpliktet til å pleie fagfolk verdsatt av bransjer. IVE har utviklet seg i takt med den økonomiske utviklingen i Hong Kong, og bygge en kompetent og innovativ arbeidskraft som trengs i en kunnskapsøkonomi.

utmerkede fasiliteter Å berike læringsprosessen av IVE studenter, er anlegg av industristandarder satt opp til å simulere arbeidsmiljø. Våre laboratorier og sentre er oppgradert med jevne mellomrom for å holde seg à jour med de nyeste trendene i bransjen.

levende studie~~POS=TRUNC Studenter inn en IVE programmet vil oppdage en berikende og morsom studere livet. Våre 9 Ive campuser skape et interaktivt læringsmiljø for elevene å dyrke en lidenskap for læring og utvikle sine interesser og talenter gjennom ulike idretter og kulturaktiviteter.

Ive studiesteder over hele territoriet er fullt utstyrt med essensielle state-of-the-art fasiliteter for å forberede studentene på en godt avrundet campus liv. Hver campus var spesialbygde med spesialiserte tilbud til studenter i ulike disipliner for å få kunnskap og praktiske ferdigheter i sine utvalgte områder.

Undervisning Excellence Våre høyt kvalifiserte lærerteam besitter solid bransjeerfaring. Med vår unike "tenker og gjør" tilnærming, våre lærere formidle balansert faglig kunnskap og praktisk kunnskap som kreves i selve arbeidsplassen avgjørende for profesjonell suksess.

Med implementeringen av personalet utviklingsprogrammer, lærere opphold på pulsen på utviklingen i bransjen. Elevene kan lære av sine lærere den mest up-to-date kunnskap og være utstyrt med kompetanse for deres videre utvikling.

Sterk Industry Network IVE tilstreber å smi langsiktig industri partnerskap til støtte for våre kurs planlegging og pensum design. Industri støtte også tar form av interaktive læringsaktiviteter, muligheter for industri vedlegget og jobb plasseringer.

lovende fremtid Våre studenter konsekvent får en rekke priser og stipender, vitnesbyrd til sin faglige dyktighet og fremragende prestasjoner. Over 300 stipender er levert av selskaper, faginstanser og entusiaster.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Høyere Diplom i spill og animasjon

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

For å takle den raske utviklingen av digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asia, har dette programmet som mål å utstyre studenter med praktisk kunnskap og ferdigheter til å bli profesjonelle for design og utvikling av dataspill, datamaskinanimasjon og visuelle effekter. [+]

Programmål

For å takle den raske utviklingen av digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asia, har dette programmet som mål å utstyre studenter med praktisk kunnskap og ferdigheter til å bli profesjonelle for design og utvikling av dataspill, datamaskinanimasjon og visuelle effekter. Dette er også et unikt program der studentene vil få tilgang til banebrytende datasystemer og programvare for å realisere sine kreative ideer for produksjon av digitale underholdningsprodukter.

Dataspillstrømmen utformet med moduler for å utvikle kompetansen til nyutdannede i å bruke programmeringsteknikkgrafikkprogrammeringsteknikker i å utvikle interaktive spill og treningsimuleringsapplikasjoner.... [-]


Diplom

Høyere Diploma I Internasjonal Business Management Med Språk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette programmet tar sikte på å gjøre det mulig for studenter å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter med internasjonal handel og handel. Den legger vekt på praktisk opplæring og dekker forretningsspråk (japansk / koreansk / spansk), faglig, teknisk og ledelsesmessig kompetanse i internasjonalt forretningsmiljø, juridiske og økonomiske aspekter, e-markedsføring, tverrkulturell ledelse, praktisk messehåndtering og kvalitetsledelse. [+]

Programmål

Dette programmet tar sikte på å gjøre det mulig for studenter å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter med internasjonal handel og handel. Den legger vekt på praktisk opplæring og dekker forretningsspråk (japansk / koreansk / spansk), faglig, teknisk og ledelsesmessig kompetanse i internasjonalt forretningsmiljø, juridiske og økonomiske aspekter, e-markedsføring, tverrkulturell ledelse, praktisk messehåndtering og kvalitetsledelse.

Dette programmet er designet med vekt på generisk og språkopplæring, helhetsutvikling og arbeidsplassopplevelse for å bedre utstyre studentene til videre studier og sysselsetting etter eksamen.

Karrieremuligheter

Nyutdannede kan ta et bredt perspektiv i internasjonale forretnings- og handelssektorer. De er rustet til å inngå karrierer på offiser / leder eller assistentnivå på områder som administrasjon, næringsliv, finans, frakt, utstilling, markedsføring, sourcing, logistikk og kvalitetskontroll i multinasjonale bedrifter.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

HK