Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som medlem av VTC Group, den Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) er den ledende yrkes- og profesjonsutdanning leverandør i Hong Kong, er forpliktet til å pleie fagfolk verdsatt av bransjer. IVE har utviklet seg i takt med den økonomiske utviklingen i Hong Kong, og bygge en kompetent og innovativ arbeidskraft som trengs i en kunnskapsøkonomi.

utmerkede fasiliteter Å berike læringsprosessen av IVE studenter, er anlegg av industristandarder satt opp til å simulere arbeidsmiljø. Våre laboratorier og sentre er oppgradert med jevne mellomrom for å holde seg à jour med de nyeste trendene i bransjen.

levende studie~~POS=TRUNC Studenter inn en IVE programmet vil oppdage en berikende og morsom studere livet. Våre 9 Ive campuser skape et interaktivt læringsmiljø for elevene å dyrke en lidenskap for læring og utvikle sine interesser og talenter gjennom ulike idretter og kulturaktiviteter.

Ive studiesteder over hele territoriet er fullt utstyrt med essensielle state-of-the-art fasiliteter for å forberede studentene på en godt avrundet campus liv. Hver campus var spesialbygde med spesialiserte tilbud til studenter i ulike disipliner for å få kunnskap og praktiske ferdigheter i sine utvalgte områder.

Undervisning Excellence Våre høyt kvalifiserte lærerteam besitter solid bransjeerfaring. Med vår unike "tenker og gjør" tilnærming, våre lærere formidle balansert faglig kunnskap og praktisk kunnskap som kreves i selve arbeidsplassen avgjørende for profesjonell suksess.

Med implementeringen av personalet utviklingsprogrammer, lærere opphold på pulsen på utviklingen i bransjen. Elevene kan lære av sine lærere den mest up-to-date kunnskap og være utstyrt med kompetanse for deres videre utvikling.

Sterk Industry Network IVE tilstreber å smi langsiktig industri partnerskap til støtte for våre kurs planlegging og pensum design. Industri støtte også tar form av interaktive læringsaktiviteter, muligheter for industri vedlegget og jobb plasseringer.

lovende fremtid Våre studenter konsekvent får en rekke priser og stipender, vitnesbyrd til sin faglige dyktighet og fremragende prestasjoner. Over 300 stipender er levert av selskaper, faginstanser og entusiaster.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Høyere Diplom I Internasjonal Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Hongkong Hong Kong

Dette programmet har som mål å sette studentene i stand til å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter engasjert i internasjonal business og handel. Program vektlegger praktiske treninger. Faglige, tekniske og organisatoriske ferdigheter fra internasjonalt forretningsmiljø, juridiske og økonomiske aspekter og markedsføring for å krysse kulturelle ledelse, praktisk utstilling og kvalitetsledelse og akkreditering er inkludert. [+]

Dette programmet har som mål å sette studentene i stand til å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter engasjert i internasjonal business og handel. Program vektlegger praktiske treninger. Faglige, tekniske og organisatoriske ferdigheter fra internasjonalt forretningsmiljø, juridiske og økonomiske aspekter og markedsføring for å krysse kulturelle ledelse, praktisk utstilling og kvalitetsledelse og akkreditering er inkludert.

Dette programmet er utviklet med vekt på generisk og språkopplæring, hel-person utvikling og arbeidsplass for å bedre utstyre studentene for videre studier og arbeid etter endt utdanning.

Curriculum

Semester 1:

Whole Person Development: self-efficacy Enhancement Engelsk og Kommunikasjon: Administrative Interaksjon Informasjonsteknologi Essentials - Tjenester Business Statistics økonomi markedsføring Essential Global e-Logistics Operation ... [-]

Høyere Diplom I Mat Teknologi Og Sikkerhet

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Hongkong Hong Kong

Dette programmet har som mål å gi studentene med omfattende trening med en bred kunnskap og praktiske ferdigheter knyttet til mat, ernæring, mat produktutvikling og ledelse. Den dekker et spekter av moduler, inkludert mat teknikk, lovgivning, testing og sikkerhet, matkvalitet revisjon, og mat kvalitet systemadministrasjon. [+]

Dette programmet har som mål å gi studentene med omfattende trening med en bred kunnskap og praktiske ferdigheter knyttet til mat, ernæring, mat produktutvikling og ledelse. Den dekker et spekter av moduler, inkludert mat teknikk, lovgivning, testing og sikkerhet, matkvalitet revisjon, og mat kvalitet systemadministrasjon.

Dette programmet er også utformet med vekt på generisk og språkopplæring, hel-person utvikling og arbeidsplass for å bedre forberede studentene for videre studier og arbeid etter endt utdanning.

Curriculum

Semester 1:

Engelsk og Kommunikasjon: Administrative Interaksjon Whole Person Development: Self-effekt Enhancement Yrkes kinesisk Kommunikasjon I: Putonghua Samtale og rapporter Informasjonsteknologi Essentials - Applied Science Essential Kjemi og applikasjoner Statistikk Mikrobiologi Human Nutrition Sikkerhet og laboratoriepraksis Introduksjon til profesjonell praksis i Food Science and Technology ... [-]

Høyere Diplom I Spill Og Animasjon

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Hongkong Hong Kong

For å takle raske utviklingen av digital underholdning industrien i Hong Kong og Asia, har som mål dette programmet til å utstyre studentene med praktisk kunnskap og ferdigheter til å bli fagfolk for design og utvikling av dataspill, dataanimasjon, og visuelle effekter. Dette er også et unikt program der studentene vil være i stand til å få tilgang til cutting-edge datasystemer og programvare for å realisere sine kreative ideer for produksjon av digitale underholdningsprodukter. [+]

Studentene kan velge én av følgende bekker slik som å forbedre faglige kunnskaper og ferdigheter i bestemte områder:

Høyere Diploma i spill og animasjon (Spill) Høyere Diploma i spill og animasjon (animasjon)

Den første semester er et vanlig semester. Studentene skal videre til bekken i andre semester (foreløpig), i henhold til deres valg, akademisk ytelse og tilgjengelighet av steder i bestemte bekker.

For å takle raske utviklingen av digital underholdning industrien i Hong Kong og Asia, har som mål dette programmet til å utstyre studentene med praktisk kunnskap og ferdigheter til å bli fagfolk for design og utvikling av dataspill, dataanimasjon, og visuelle effekter. Dette er også et unikt program der studentene vil være i stand til å få tilgang til cutting-edge datasystemer og programvare for å realisere sine kreative ideer for produksjon av digitale underholdningsprodukter.... [-]


Høyere Diplom Sivilingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Hongkong Hong Kong

Dette programmet har som mål å gi studentene den nødvendige tekniske og faglige kunnskaper og ferdigheter til å forfølge en karriere som høyere teknikere i sivilingeniør eller relaterte felt. Den forbereder studentene for yrker som teknikere eller tekniker ingeniører i sivil / konstruksjonsteknikk og byggebransjen. Det har også som mål å utvikle studenter som kan tenke selvstendig, setter pris på tekniske, ledelsesmessige og sosiale begrensninger i sitt arbeidsmiljø og er i stand til å gjøre faglige vurderinger. [+]

Dette programmet har som mål å gi studentene den nødvendige tekniske og faglige kunnskaper og ferdigheter til å forfølge en karriere som høyere teknikere i sivilingeniør eller relaterte felt. Den forbereder studentene for yrker som teknikere eller tekniker ingeniører i sivil / konstruksjonsteknikk og byggebransjen. Det har også som mål å utvikle studenter som kan tenke selvstendig, setter pris på tekniske, ledelsesmessige og sosiale begrensninger i sitt arbeidsmiljø og er i stand til å gjøre faglige vurderinger.

Dette programmet er utviklet med vekt på generiske og språkopplæring, hel-person utvikling og arbeidsplass for å bedre forberede studentene for videre studier og arbeid etter endt utdanning. ... [-]


Kontakt
Besøksadresse
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

Hong Kong, HK