Les den offisielle beskrivelsen

Som medlem av VTC Group, den Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) er den ledende yrkes- og profesjonsutdanning leverandør i Hong Kong, er forpliktet til å pleie fagfolk verdsatt av bransjer. IVE har utviklet seg i takt med den økonomiske utviklingen i Hong Kong, og bygge en kompetent og innovativ arbeidskraft som trengs i en kunnskapsøkonomi.

utmerkede fasiliteter Å berike læringsprosessen av IVE studenter, er anlegg av industristandarder satt opp til å simulere arbeidsmiljø. Våre laboratorier og sentre er oppgradert med jevne mellomrom for å holde seg à jour med de nyeste trendene i bransjen.

levende studie~~POS=TRUNC Studenter inn en IVE programmet vil oppdage en berikende og morsom studere livet. Våre 9 Ive campuser skape et interaktivt læringsmiljø for elevene å dyrke en lidenskap for læring og utvikle sine interesser og talenter gjennom ulike idretter og kulturaktiviteter.

Ive studiesteder over hele territoriet er fullt utstyrt med essensielle state-of-the-art fasiliteter for å forberede studentene på en godt avrundet campus liv. Hver campus var spesialbygde med spesialiserte tilbud til studenter i ulike disipliner for å få kunnskap og praktiske ferdigheter i sine utvalgte områder.

Undervisning Excellence Våre høyt kvalifiserte lærerteam besitter solid bransjeerfaring. Med vår unike "tenker og gjør" tilnærming, våre lærere formidle balansert faglig kunnskap og praktisk kunnskap som kreves i selve arbeidsplassen avgjørende for profesjonell suksess.

Med implementeringen av personalet utviklingsprogrammer, lærere opphold på pulsen på utviklingen i bransjen. Elevene kan lære av sine lærere den mest up-to-date kunnskap og være utstyrt med kompetanse for deres videre utvikling.

Sterk Industry Network IVE tilstreber å smi langsiktig industri partnerskap til støtte for våre kurs planlegging og pensum design. Industri støtte også tar form av interaktive læringsaktiviteter, muligheter for industri vedlegget og jobb plasseringer.

lovende fremtid Våre studenter konsekvent får en rekke priser og stipender, vitnesbyrd til sin faglige dyktighet og fremragende prestasjoner. Over 300 stipender er levert av selskaper, faginstanser og entusiaster.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Hong Kong Institute of Vocational Education

Dette programmet tar sikte på å gjøre det mulig for studenter å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter med internasjonal handel og handel. Den legger vekt på prakt ... [+]

Programmål

Dette programmet tar sikte på å gjøre det mulig for studenter å forfølge karrierer i multinasjonale bedrifter med internasjonal handel og handel. Den legger vekt på praktisk opplæring og dekker forretningsspråk (japansk / koreansk / spansk), faglig, teknisk og ledelsesmessig kompetanse i et internasjonalt forretningsmiljø, juridiske og økonomiske aspekter, e-markedsføring, tverrkulturell ledelse, praktisk messehåndtering og kvalitetsledelse.

Dette programmet er designet med vekt på generisk og språkopplæring, helhetsutvikling og arbeidserfaring for å bedre utstyre studentene til videre studier og sysselsetting etter eksamen.

Karrieremuligheter

Nyutdannede kan ta et bredt perspektiv i internasjonale forretnings- og handelssektorer. De er rustet til å inngå karrierer på offiser / leder eller assistentnivå på områder som administrasjon, næringsliv, finans, frakt, utstilling, markedsføring, sourcing, logistikk og kvalitetskontroll i multinasjonale bedrifter.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Institute of Vocational Education

Dette programmet tar sikte på å forberede studentene den nødvendige faglige kunnskaper og ferdigheter til å forfølge karrierer i hotell- og cateringindustrien. Programmet ... [+]

Programmål

Dette programmet tar sikte på å forberede studentene den nødvendige faglige kunnskaper og ferdigheter til å forfølge karrierer i hotell- og cateringindustrien. Programmet fokuserer på både teori og praktisk opplæring. Gjennom simulerte arbeidsmiljøer og industrielt vedlegg kan studentene skaffe seg relevant teknisk kompetanse og faglig kunnskap om bransjen.

Dette programmet er designet med vekt på generisk og språkopplæring, helhetsutvikling og arbeidserfaring for å bedre forberede studentene til videre studier og sysselsetting etter eksamen.

Curriculum

Semester 1

Grunnleggende Business Studies for gjestfrihetMat og drikke Service prinsipper og praksisKulinariske grunnleggende og praksisInformasjonsteknologi Essentials - GjestfrihetOvernattingsoperasjoner IOvernatting PraksisModerne problemer i hotellbransjen (som skal gjennomføres i løpet av semester 1-5)EngelskHele Personutvikling - Samarbeid, Samarbeid... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Institute of Vocational Education

For å takle den raske utviklingen av digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asia, har dette programmet som mål å utstyre studenter med praktisk kunnskap og ferdi ... [+]

Programmål

For å takle den raske utviklingen av digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asia, har dette programmet som mål å utstyre studenter med praktisk kunnskap og ferdigheter til å bli profesjonelle for design og utvikling av dataspill, datamaskinanimasjon og visuelle effekter. Dette er også et unikt program der studentene vil få tilgang til banebrytende datasystemer og programvare for å realisere sine kreative ideer for produksjon av digitale underholdningsprodukter.

Dataspillstrømmen utformet med moduler for å utvikle kompetansen til nyutdannede i å bruke programmeringsteknikkgrafikkprogrammeringsteknikker i å utvikle interaktive spill og treningsimuleringsapplikasjoner.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK