Les den offisielle beskrivelsen

Lingnan University, Hong Kong

香港嶺南大學 (referert Lingnan Lingnan, engelsk: Lingnan University , LU ) i Hong Kong, Fu Tei i Tuen Mun, Castle Peak Road Lingnan segmentet.

Lingda er den eneste institusjonen for høyere utdanning i Hong Kong som tilbyr kvalitet liberal arts utdanning. Det tilbyr en mastergrad i filosofi, næringsliv og samfunnsvitenskap og en doktorgrad. Skolen gir studentene et høyt akademisk miljø. Veiledere fra hver avdeling er fremragende lærde fra hele verden. De er alle studentorienterte og gir studentene riktig veiledning og støtte. Lærere og studenter er også venner.

Følgende Master of Philosophy og Doctor of Philosophy kurs tilbys ved Lingda University. Gradstuderende vil få grundig forskning på bestemte områder. Kurset starter i september 2016.

Litteraturkollegium - Kinesisk, Kulturstudier, Engelsk, Historie, Filosofi, Oversettelse og Visuell Studie ;

Business School - Regnskap, Finans, Informasjonssystemledelse, Forsikring, Internasjonal Business, Ledelse, Markedsføring, Operations Management Og Decision Sciences

og

Samfunnsvitenskapelige akademi - økonomi, statsvitenskap, psykologi og sosiologi og / eller sosialpolitikk

I tillegg er Ling større enn 2016-17 og vil tilby 8 hovedfagsstudier for å gjøre det mulig for studenter å lære relevante teorier og praksis i bestemte fag.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Lingnan University

Postgraduate Diploma i Business Program tilbyr avansert faglig opplæring å utstyre bachelorgrad holders med avanserte engelskspråklige faglige og analytiske ferdigheter, ... [+]

Postgraduate Diploma i Business Program tilbyr avansert faglig opplæring å utstyre bachelorgrad holders med avanserte engelskspråklige faglige og analytiske ferdigheter, og et solid grunnlag for næringslivskunnskap som kreves for å studere en mastergrad i en forretningsrelatert disiplin.Dette programmet drives av Lingnan Institute of Further Education i samarbeid med Divisjon for Graduate Studies, Lingnan University .

Nøkkelegenskaper1 års heltidsprogram utdelt av Lingnan UniversityFokus på videreføring av engelskspråklige faglige og analytiske ferdigheter, og kjernefaglig kunnskap som kreves for jevn progresjon til bedriftsrelaterte lærte mastergradsstudierÅ bli tilbudt ved Lingnan University , med et flott campus miljø og velutstyrte læringsfasiliteter og ressurserStudentene kan artikulere til næringsrelaterte lærte mastergradsprogrammer etter vellykket gjennomføring av programmet og oppnåelse av engelskkunnskapskravStudentene kan velge å ta valgfrie kurs oppnådd fra samarbeidende forretningsrelaterte mastergradsprogrammer ved Lingnan UniversityDette programmet er anerkjent under Kvalifikasjonsrammen (QF: nivå 6, QR-registreringsnummer: 17/000486 / L6)LæringsutbytteEtter avsluttet doktorgradsstudium i forretningsplan skal studentene kunne:Bruk avanserte engelskspråklige faglige ferdigheter, og en solid konseptuell og analytisk bakgrunn i virksomheten for å håndtere relaterte akademiske studier på masternivåBruk kvantitative og forskningsmessige konsepter og teknikker for å analysere et bredt spekter av komplekse forretningsprosesser, tolke funn og utarbeide rapporterBruk analytiske og problemløsende ferdigheter for å gjøre forretningsbeslutninger og anbefale løsninger for komplekse forretningsprosesserIntegrere et solid fundament av forretningsteorier med faglig kunnskap for å kritisk vurdere virkelige forretningsmiljøer og formulere bedriftsstrategier; ogDemonstrere avanserte ferdigheter i å kommunisere komplekse faglige og forretningsmessige synspunkter og analyser effektivtArticulation OpportunitiesEtter vellykket gjennomføring av programmet har studentene muligheter til å artikulere til de følgende forretningsrelaterte undervisede masterprogrammer tilbys av... [-]
Hongkong Tuen Mun
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Castle Peak Road,8
Tuen Mun, New Territories, Hongkong
Nettsted
Telefon
(852) 2616 8750