CEPT | Summer Winter School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mål

Disse programmene avviker fra de vanlige semesterene når det gjelder struktur, tilnærming og innhold. Søkeordene som fanger SWS-ånden er et eksperiment, variasjon og innovasjon. De utforsker nye områder, gir plass til å teste nye ideer og metoder, lette in situ-opplevelse, hjelpe til med å forstå kritiske områder og situasjoner, og skape muligheter til å lære ved å lage. Kursene i SWS er ​​intense og har kort varighet på mellom to og fire uker.

orientering

Hovedmerket til SWS er ​​den berikende varianten. De oppnår det ved å tilby kurs som dekker et bredt spekter av emner og problemstillinger og skaper en mangfoldig læringsgruppe ved å invitere studenter fra andre høyskoler til å søke om kursene. Det intellektuelle miljøet er også beriket ved å bringe inn potensielle fagfolk, akademikere, kunstnere og eksperter fra hele landet og utlandet for å undervise. For å tiltrekke seg flere ressursfolk fra utsiden og for å gjøre det praktisk, oppfordrer SWS CEPT-fakultetet til å være vertskap for kurs med dem. I slike tilfeller har universitetslærer en viktig rolle i å administrere kursene.

kurs

Fakultetets medlemmer hjelper studentene å forstå kursets natur og orientering og gjøre dem i stand til å gjøre velinformerte valg. For å oppnå dette oppgir de eksplisitt målene, undervisnings- eller arbeidsformen og læringsutbytte av kursene. I den forrige SWS har studentene foretrukket workshop-sesjoner, aktiviteter som er installasjonsorienterte og de som krever reiser; og muligheter som gir oppkjøp av spesifikke ferdigheter. I de kommende årene vil denne pallen bli utvidet ved å tilby flere kurs som vil stimulere intellektuelt, involvere multi-sensorisk læring, fokusere på spesialiserte prosesser og formidle ferdigheter.

SWS er ​​unike muligheter for å utvide læringshorisonten, samhandle med en stor gruppe entusiastiske og talentfulle studenter, utøvere og akademikere, og presentere CEPTs akademiske tiltak. Åpent for studenter med variert bakgrunn, blir kursene dynamiske og rike multikulturelle læringsmiljøer. I årene som kommer, vil programmene utforske flere veier og vokse i styrke.

Steder

Ahmedabad

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujarat, India

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: