Les den offisielle beskrivelsen

Cochin International Language Academy (CILA) er en internasjonal institusjon for English Language Training and Teacher Training. Vi skaper internasjonale muligheter for engelskspråklige lærere i ikke-engelsktalende regioner som Vest-Europa, Sentral / Øst-Europa, Asia, Latin-Amerika, Midtøsten / Nord-Afrika og Afrika sør for Sahara. Vi tilbyr også engelsk språk opplæring til studenter som ønsker å studere eller arbeide i utlandet spesielt i et engelsktalende land.

Cochin internasjonale SPRÅK ACADEMY (CILA) eies og drives av JS opplæringsløsninger Private Limited, et selskap registrert og innarbeidet i henhold til aksjeloven, 1956. CILA ligger i Angamaly, i nærheten av Cochin internasjonale flyplass. Det er kun 2 minutters kjøring til Angamaly jernbanestasjonen.

Skolen ledes av engelsk som morsmål fra Storbritannia og Canada med flere års erfaring i å undervise engelsk. Vi tilbyr ulike kurs som treenigheten Cert. TESOL for engelsklærere til å bli en kvalifisert engelsklærer til snakker andre språk, IELTS for de som ønsker å jobbe eller studere i utlandet, Business English, Spoken engelsk for voksne, Muntlig engelsk for barn til og med 1-1 Skype økter.

Våre lærere er godt kvalifisert og opplært til å undervise i engelsk ved hjelp av moderne metoder. Studenter liker å lære engelsk i vårt senter. To av våre lærere er tidligere IELTS sensorer og har jobbet i land rundt om i verden som Storbritannia, Canada og i Midtøsten. Så du kan være trygg på at læring er 100% korrekt. Så blir CILA ditt førstevalg til å lære og undervise i engelsk språk.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: