Cochin International Language Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cochin International Language Academy (CILA) er en internasjonal institusjon for English Language Training and Teacher Training. Vi skaper internasjonale muligheter for engelskspråklige lærere i ikke-engelsktalende regioner som Vest-Europa, Sentral / Øst-Europa, Asia, Latin-Amerika, Midtøsten / Nord-Afrika og Afrika sør for Sahara. Vi tilbyr også engelsk språk opplæring til studenter som ønsker å studere eller arbeide i utlandet spesielt i et engelsktalende land.

Cochin internasjonale SPRÅK ACADEMY (CILA) eies og drives av JS opplæringsløsninger Private Limited, et selskap registrert og innarbeidet i henhold til aksjeloven, 1956. CILA ligger i Angamaly, i nærheten av Cochin internasjonale flyplass. Det er kun 2 minutters kjøring til Angamaly jernbanestasjonen.

Skolen ledes av engelsk som morsmål fra Storbritannia og Canada med flere års erfaring i å undervise engelsk. Vi tilbyr ulike kurs som treenigheten Cert. TESOL for engelsklærere til å bli en kvalifisert engelsklærer til snakker andre språk, IELTS for de som ønsker å jobbe eller studere i utlandet, Business English, Spoken engelsk for voksne, Muntlig engelsk for barn til og med 1-1 Skype økter.

Våre lærere er godt kvalifisert og opplært til å undervise i engelsk ved hjelp av moderne metoder. Studenter liker å lære engelsk i vårt senter. To av våre lærere er tidligere IELTS sensorer og har jobbet i land rundt om i verden som Storbritannia, Canada og i Midtøsten. Så du kan være trygg på at læring er 100% korrekt. Så blir CILA ditt førstevalg til å lære og undervise i engelsk språk.

Steder

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: