Eruditus Executive Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

Næringslivet endrer seg raskt. Så hvordan tilpasser du deg ikke bare, men holder deg foran konkurransen?

Eruditus Executive Educations brede portefølje av tilpassede og åpne programmer levert i India, Singapore, Dubai og andre globale steder tilbyr rammene som trengs for å møte utfordringer i dag og i morgen. Ledet av alumni i INSEAD og Harvard, og støttet av programeksperter fra hele verden, er programmene designet og utført i allianse med globale ledende handelshøyskoler.

Vi utformer programmer som lar deg kombinere læring med faktisk implementering. Når du registrerer deg i et av våre programmer, vil du få fordelen av å lære i en interaktiv ramme, med en variert gruppe kolleger. Programmene er utformet i en rekke formater, inkludert korte workshops som spenner over noen uker, elektroniske programmer eller komplette modulære økter, som alle fokuserer på å utvikle ansvarlige ledere i alle forretningsscenarier.

VÅR TILNÆRMING

I Eruditus er et av våre fokusområder hvordan man lager og gir relevante programmer som ikke bare hjelper deg med "hva som er", men også forbereder deg for "hva som kan være".

Dette omfatter et omfattende rammeverk som kreves for å håndtere iboende forretningsutfordringer.

VI VET

Ikke bare innhold, metoden er viktig også

Våre programmer er opprettet ved hjelp av et bredt spekter av læringsmetoder og moduler, alle sammen for å tilpasse seg dine travle rutiner og arbeidsforpliktelser. Sammen med dette legges det også vekt på hvordan du lærer. Lære gjennom faktiske klasseromsinteraksjoner, online-økter, casestudier, sanntids simuleringer og praktiske øvelser presser deg rett i møte med å håndtere utfordringer. Våre programmer vil oppfordre deg til å stille relevante spørsmål, provosere strategisk tenkning og debatt med jevnaldrende - ferdigheter du kan bruke til å bruke selv i ditt daglige kontormiljø.

Hvordan undervisning betyr noe

Eruditus samarbeider med noen av de beste handelshøgskolene og fakultetet som gir en komplett 360-graders læreropplevelse. De lærer ikke bare de nyeste innovasjonene som kreves for virksomheten, men designer også innovative kurs som er relevante i dagens faglige scenario.

Tilpassede programmer er påkrevd

Hvert selskaps behov er unike. Hver akademisk institusjons mål er forskjellige. Vi anerkjenner ikke bare dette, vi omfavner dette. Å bruke mye tid, forhåndsprogrammer, for å forstå de unike behovene våre partnere er en hjørnestein i Eruditus-tilnærmingen. For dette jobber vi kontinuerlig med å designe og ta med programmer i en rekke formater, for eksempel kortsiktige workshops, klasser som varer noen uker eller måneder, online økter eller komplette modulære programmer. Alle programmer er utformet rundt hva deltakere krever når det gjelder læreplan, tid tilgjengelig og rimelig.

Langsiktig forhold

De fleste av våre samarbeidspartnere har gjennomført opplæringsøkter med oss. Vårt engasjement for våre partnere går utover bare et læringsintervensjon. Vi legger stor vekt på å møte selskapets eller utdanningsinstitusjonene langsiktige mål.

Steder

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, India

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, India

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Singapore

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Singapore

Berkeley

Address
Berkeley, California, USA

Evanston

Address
Evanston, Illinois, USA

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland