Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

Næringslivet endrer seg raskt. Så hvordan tilpasser du deg ikke bare, men holder deg foran konkurransen?

Eruditus Executive Educations brede portefølje av tilpassede og åpne programmer levert i India, Singapore, Dubai og andre globale steder tilbyr rammene som trengs for å møte utfordringer i dag og i morgen. Ledet av alumni i INSEAD og Harvard, og støttet av programeksperter fra hele verden, er programmene designet og utført i allianse med globale ledende handelshøyskoler.

Vi utformer programmer som lar deg kombinere læring med faktisk implementering. Når du registrerer deg i et av våre programmer, vil du få fordelen av å lære i en interaktiv ramme, med en variert gruppe kolleger. Programmene er utformet i en rekke formater, inkludert korte workshops som spenner over noen uker, elektroniske programmer eller komplette modulære økter, som alle fokuserer på å utvikle ansvarlige ledere i alle forretningsscenarier.

VÅR TILNÆRMING

I Eruditus er et av våre fokusområder hvordan man lager og gir relevante programmer som ikke bare hjelper deg med "hva som er", men også forbereder deg for "hva som kan være".

Dette omfatter et omfattende rammeverk som kreves for å håndtere iboende forretningsutfordringer.

VI VET

Ikke bare innhold, metoden er viktig også

Våre programmer er opprettet ved hjelp av et bredt spekter av læringsmetoder og moduler, alle sammen for å tilpasse seg dine travle rutiner og arbeidsforpliktelser. Sammen med dette legges det også vekt på hvordan du lærer. Lære gjennom faktiske klasseromsinteraksjoner, online-økter, casestudier, sanntids simuleringer og praktiske øvelser presser deg rett i møte med å håndtere utfordringer. Våre programmer vil oppfordre deg til å stille relevante spørsmål, provosere strategisk tenkning og debatt med jevnaldrende - ferdigheter du kan bruke til å bruke selv i ditt daglige kontormiljø.

Hvordan undervisning betyr noe

Eruditus samarbeider med noen av de beste handelshøgskolene og fakultetet som gir en komplett 360-graders læreropplevelse. De lærer ikke bare de nyeste innovasjonene som kreves for virksomheten, men designer også innovative kurs som er relevante i dagens faglige scenario.

Tilpassede programmer er påkrevd

Hvert selskaps behov er unike. Hver akademisk institusjons mål er forskjellige. Vi anerkjenner ikke bare dette, vi omfavner dette. Å bruke mye tid, forhåndsprogrammer, for å forstå de unike behovene våre partnere er en hjørnestein i Eruditus-tilnærmingen. For dette jobber vi kontinuerlig med å designe og ta med programmer i en rekke formater, for eksempel kortsiktige workshops, klasser som varer noen uker eller måneder, online økter eller komplette modulære programmer. Alle programmer er utformet rundt hva deltakere krever når det gjelder læreplan, tid tilgjengelig og rimelig.

Langsiktig forhold

De fleste av våre samarbeidspartnere har gjennomført opplæringsøkter med oss. Vårt engasjement for våre partnere går utover bare et læringsintervensjon. Vi legger stor vekt på å møte selskapets eller utdanningsinstitusjonene langsiktige mål.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Eruditus Executive Education

Berkeley CTO-programmet er utviklet for erfarne deltakere i teknologifunksjon for å komme inn i toppledelse roller i sin karriere. Gjennom en unik blanding av teori, prak ... [+]

Berkeley Chief Technology Officer (CTO) Program

Berkeley CTO-programmet er utviklet for erfarne deltakere i teknologifunksjon for å komme inn i toppledelse roller i sin karriere. Gjennom en unik blanding av teori, praktiske læringsmetoder og praktiserende interaksjoner, gir dette programmet den praktiske erfaring og ferdigheter som er nødvendige for å gjøre overgangen.

Programmet gjør det mulig for deltakerne å ta en mer strategisk oversikt over organisasjonens teknologiarkitektur og forretningslandskap, øke forretningsområden, utvikle initiativer for å lede teknologitransformasjonen og implementere endringsledelsen mot organisatorisk suksess.

Om BerkeleyBerkeley ligger i Berkeley, California, University of California, rangert som et av verdens beste offentlige forskningsuniversitetBerkeleys nåværende fakultet er mottakere av 8 Nobelpriser, med 31 flere holdt av Berkeley alumniFor tiden har Berkeley fakultet 3 Fields Medals, 4 Pulitzer-premier, 3 AM Turing-premier og 15 National Medals of ScienceUniversitetet tilbyr mer enn 10.000 bachelorstudier og merutdanning i mer enn 300-gradsprogrammer, og det er en av de fem beste doktorgradsinstitusjonene i USAAmerikanske nyheterUC Berkeley er også oppført på # 2 på US News-rangeringer av "2019 Top Public Schools"Hvorfor Berkeley Executive Education?Fordyp deg på den ikoniske Berkeley campus som ligger i hjertet av San Francisco Bay Area. Du vil kunne studere i hjertet av det spennende innovasjonsøkosystemet i Californias Silicon Valley - nær hvor mange av verdens ledende datadrevne oppstart og bedrifter har sitt hovedkvarter.Programmet bruker fem moduler, tre i person og to online.Personlige modulene finner sted på UC Berkeley campus.Lær av verdensberømte fakultet, fra Haas Business School og UC BerkeleyOpplev læreplanen skreddersydd til dyktige fagfolk.Koble til et nettverk som utfordrer og støtter... [-]
USA Berkeley India India Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Eruditus Executive Education

Cambridge Senior Management Programmet er et intensivt, seks måneder, multimodulært, generell ledelse og lederskapsprogram som tar sikte på å hjelpe deltakerne til å over ... [+]

Cambridge Senior Management Programmet er et intensivt, seks måneder, multimodulært, generell ledelse og lederskapsprogram som tar sikte på å hjelpe deltakerne til å overgå til toppledelse roller. Deltakere utforsker et bredt spekter av ledelsesemner under Cambridge Senior Management Program, gjennom samspill med verdensberømte Cambridge Dommer Business School fakultet, en variert peer gruppe og anvendelsen av læring gjennom prosjektarbeid.

Hvorfor bør du vurdere dette programmet?Lær av Cambridge Dommer Business School fakultet som er verdensberømte eksperter og tanke ledere på sine feltAnsikt til ansikt økter i en av verdens mest kjente læringsenter, Cambridge og en av de mest dynamiske forretningssentrene, SingaporeEn erfaren gruppe med jevnaldrende som tar med ulike erfaringer og perspektiver til klasserommetIdentifiser nye trender og krav til markedet i et stadig skiftende forretnings- og økonomisk landskapFleksibel læring som minimerer tiden vekk fra arbeidetLedelse coaching for å hjelpe overgang til toppledelse rollerBli en medarbeider i Cambridge Dommer Business Schools globale nettverk av alumnerCurriculum... [-]
India Mumbai Gurugram De forente arabiske emirater Dubai Singapore USA Berkeley India Online  + 5 Mer
Juli 2020
Engelsk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Eruditus Executive Education

Kelloggs Senior Management Program vil hjelpe deg å revurdere og forfine din tenkning om hva det betyr å være en vekstbevisst leder. Du vil stille deg sterke spørsmål og ... [+]

Kelloggs Senior Management Program vil hjelpe deg å revurdere og forfine din tenkning om hva det betyr å være en vekstbevisst leder. Du vil stille deg sterke spørsmål og få et utvidet perspektiv som er essensielt for suksess på toppen. Du vil bli rustet til å trives i dagens raske, sammenkoblede økonomi med verktøyene, innsiktene og rammene du trenger for å tenne vekst og drive din organisasjon fremover.

I løpet av 6 måneder vil deltakerne engasjere seg i Kellogg-økosystemet, som leder Kellogg-fakultetet og en global gruppe av høyt potensielle ledere for å lære ferdighetene til å navigere forretningsprosesser og samspill som kutter over geografiske grenser og kulturer; inspirere samtaler, tenne samarbeid og integrere flere perspektiver for å drive vekst og innovasjon.... [-]

India Mumbai Gurugram De forente arabiske emirater Dubai Singapore USA Berkeley India Online  + 5 Mer
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Sertifikat

Eruditus Executive Education

... [+]

Beslutningsanalyse og beslutningstrær Økonomiske kostnader vs. Regnskapskostnader Prissetting og fortjenesteoptimalisering Strategisk interaksjon Incentiver i organisasjoner

B. Data og beslutninger:

[-]
Singapore USA Berkeley India India Online  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk