Hindihour

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hjem-opphold Hindi Immersion Program for utlendinger ved Hindihour

Intensiv språkstudie i hindi og et tre til fire ukes hjemmeopphold i Jaipur, som ytterligere legger til rette for tverrkulturell læring.

Programmet arrangerer hjemmeopphold i lokale familier hvor studentene har mulighet til å praktisere deres hindi med familien. Programmet er utført i Jaipur, Rajasthans fargerike hovedstad og en av de mest kulturelt livlige byene i India.

Studere hindi

Programmet tilbyr variasjoner i kurset, med tanke på variert nivå av elever fra nybegynnere til forhånd. Vårt standardkurs er delt mellom grammatikkklasser og individuelle økter hvor undervisningsmidlet forblir engelsk og hindi.

Programmets fleksibilitet er det viktigste elementet i det. Studentene kan også kreve tilpasset kurs med lengre eller kortere varighet.

Etter kurset kan elevene selv fortsette sin fremgang ved å ta våre online leksjoner.

Kursene kjører jevnlig gjennom hele året. For søknad, vennligst last ned og send inn søknadsskjemaet til hei @ Hindihour .com.

Besøk oss og ta en introduksjonsklasse gratis, du vil vite hvorfor Hindihour .com er det beste stedet for å lære hindi i INDIA.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Hindi

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Immersion Program I Hindi Språk

Campus Heltidsstudier 3 uker Åpen påmelding India Jaipur

Hindi Hour er en hindi språkskole i Jaipur, INDIA. Vi tilbyr intensiv språklæring i hindi og et tre ukers opphold i Jaipur, noe som ytterligere legger til rette for tverrkulturell læring. Vi har tilpasset kurs for studenter med varierende krav. Vårt program er høyt rangert blant 10 av de beste språkkursene med aktivitetsferier rundt om i verden av theguardian.com. [+]

Beginners Hindi Course

Kurset dekker grunnleggende språkene for å fungere i ditt indiske samfunn. På slutten av dette kurset får du et stort ordforråd for å håndtere hverdagslige situasjoner. Du vil kunne gi veibeskrivelser, snakke om deg selv og din familie, forstå navnene på vanlige gjenstander, kjøp, og til og med fortell en enkel historie!

Dette vil dekke alle aspekter av språket; lesing skriving

Kurset er utformet som en 3 uker / 40 timer nedsenkning på språket.

Intermediate Hindi Course

Kurset tar sikte på å skaffe seg ferdigheter utover overlevelse, mot mestring av hverdagens emner. Du vil fokusere på forståelse og boregrammatikk for å uttrykke deg selv nøyaktig. Ditt vokabular vil utvides i hverdagsfag som vennskap, familie og mat. Du vil lære språket som er nødvendig for å ansette noen, og du vil kunne uttrykke håp om fremtiden. Historier blir et stort fokus når du forteller om hendelser i livet ditt og forteller opplevelser du deler med hjelperen din.... [-]


Videoer

Hindi Hour Student's Review

Hindi Hour Student's Review