Read the Official Description

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til entreprenørutdanning, basert på seks prinsipper. Våre nyutdannede vil være strategiske tenkere, med høyt nivå av designferdigheter, sterke industriinnsikt og evne til å skalere raskt og vellykket.

Seks teneter av entreprenørmessig suksess

Problem Definisjon

En av de viktigste årsakene til at det ikke er oppstart er at det er løst å løse feil problem eller en som ikke oppretter oppfattet verdi for brukeren i tankene. Problemformulering gjennom designledede metodologier skaper tillit og troverdighet i å bygge den rette løsningen.

Business Acumen

Mange ganger, entreprenører blir passioned og motivert av deres kreative kjøre, avstå viktige forretningsmessige grunnleggende som kan gjøre eller bryte arbeidet. Fra organisasjon til økonomi, til rekruttering til markedsførings-, kommunikasjons- og salgsstrategi, helt til operativ og teknologisk infrastruktur og produktstyring, blir avgjørende jevn og gradvis hver dag når vi går fra en ide til utførelse.

Personlighet

I begynnelsen av enhver entreprenørlig innsats er folk. Som alle vinner for det beste talentet i markedet, vil valg av partnere de rette rekrutterings- og utviklingsstrategiene, en sunn og motstandsdyktig kultur gi oppstart et tidlig vekstmoment og kan være en betydelig konkurransefortrinn

Strategisk fremsyn

Å være trukket av de tidlige kravene om å gjøre ideen til stede, krever kravene til hver dag operasjonelle krav, ofte oppstart av tidlig nærsynthet som tar bort evnen til å forstå og forutse nær- og lengre sikt påvirkninger av endringer i deres sammenheng. Det krever en konstant bred objektiv tilnærming for å kunne beskytte de tidligste og senere stadiene i sitt liv.

Business Model Innovation

Hverken dype lommer eller en banebrytende teknologi eller en vill ide garanterer suksess. Faktisk, mange ganger investering er ikke engang nødvendig for å ha en vellykket bedrift. Men å identifisere de avgjørende elementene i suksess er en god start for å identifisere muligheter for å forbedre den, omforme den, forstyrre den eller ødelegge den.

Brukeradferd / Design

Vi tilskriver aksiomet at våre virksomheter er menneskesentre, og sentient av de utviklende nødvendigheter og utfordringer i ulike befolkninger. Vi bruker brukeradferdets designmetoder, samfunnsvitenskap og human-sentrert grensesnitt for å skape muligheten til å skape erfaringer som er verdifulle, tilgjengelige og attraktive.

Hvem skal søke

  • Studenter som ønsker å utvikle design, innovasjon, fremsyn og entreprenørskap, lederegenskaper
  • Arbeide fagfolk som ønsker å bli intrapreneurs eller starte alene
  • Nåværende oppstart som ønsker å finpusse sine ferdigheter gjennom formell utdanning og veiledning for å lykkes

Vårt oppdrag i IfDE er å skape vellykkede gründere som trosser den vanlige statistikken om oppstartssvikt og bygger vedvarende, effektive og ansvarlige innovasjoner av global innflytelse.

Våre partnere

Human Factors International (HFI) er verdensledende innen brukeropplevelse (UX) design, med over 30 års erfaring. HFI har utviklet et modent rammeverk som er optimalisert for alle typer UX-prosjekter - komplekst, internasjonalt eller misjonskritisk. HFI tilbyr velprøvd designmetode, mens den tidskrevne HFI FrameworkTM knytter sammen hver eneste del av den bruker-sentrert designprosessen - fra ledelsens hensikt og digital strategi til det endelige designproduktet - i en ubrutt Golden Thread.

Yuj Design - Et topp design firma med mange forskjeller i UX, UI applikasjoner. Med en mangfoldig portefølje av prestasjoner og engasjementer som fører til en effektiv forretnings- og talentutvikling. En kultur med full eierskap og drive for å utmerke seg i påvirkning og levering ved hjelp av toppdesign talent og proprietære designmetoder for design lederskap i nesten to tusen internasjonale prosjekter og mer enn hundre kunder.

QAI Global Services tilrettelegger for forbedret konkurranseevne gjennom mangfoldige tiltak som fører til Bedriftsforbedring gjennom rådgivning, folk, prosess og operasjonell vurdering, benchmarking og ressursforvaltning gjennom Quality Outsourcing.

Programs taught in:
Engelsk