Les den offisielle beskrivelsen

For å registrere deg for eksamener som leveres i Sør-Afrika, vennligst klikk

Hvis du vil melde deg opp til eksamener, levert på Filippinene, vennligst klikk

Klikk på for å registrere deg for eksamener levert i Nigeria

Graduate Management Admission Council (GMAC) er en global ideell organisasjon som består av ledende handelshøyskoler over hele verden.

GMAC mener at virksomhet og ledelse er avgjørende for økonomisk og sosial velvære for mennesker over hele verden. Vi tar til orde for utdannelse innen gradsledelse og dens verdi for enkeltpersoner og samfunn. GMAC er eier og administrator av NMAT by GMAC og NMAT by GMAC ™ eksamenene.

GMAC forsøker å øke tilgangen for å vokse og diversifisere kandidatpuljen; utvikle vurderinger for å imøtekomme globale behov for lederutdanning; og utvide verdien til skolene med våre produkter, tjenester og bransjekunnskap.

GMAC oppfyller behovene til ledelsesskoler, og nåværende og potensielle studenter, gjennom et bredt utvalg av produkter, tjenester og programmer designet for å åpne dører for studenter, fagpersoner og studenterprogrammer over hele verden. GMAC fungerer også som den ledende kilden til forskning og informasjon om utdannelse innen kvalitetsledelse.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Hvorfor ta NMAT by GMAC ™

1. Akseptert av ledende handelshøyskoler i fremvoksende markeder

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC brukes til opptak til noen av de ledende hovedfaglige programmene i fremvoksende markeder, inkludert India, Sør-Afrika, Nigeria og Filippinene. NMAT by GMAC eksamenen ble brakt til deg av produsentene av NMAT by GMAC eksamen, og måler ferdighetene som kreves for akademisk suksess i lederprogrammer.

NMAT by GMAC eksamen er designet for å gi deg selvtillit til å prestere etter beste evne. Eksamen er kandidatvennlig, slik at du kan velge seksjonsrekkefølge, og det er ingen negativ markering. Viktig er at testforberedelsesmaterialet hjelper deg å bli kjent med spørsmålsformatet og innholdet som måles på NMAT by GMAC eksamen. Husk - forberedelse øker selvtilliten og ytelsen.

2. Vurdering av høy kvalitet fra produsentene av GMAT-eksamen

NMAT by GMAC eksamen har vært et symbol på kvalitet siden den ble introdusert i India for over 20 år siden - noe som gjør det mulig for testtakere å få tilgang til kandidatutdanning og en valgfri karriere, samtidig som skolene får tilgang til topptalenter.

3. Utformet for enkelhets skyld og for å bygge selvtillit

Når du dukker opp for noen test, er nerver alltid en medvirkende faktor i hvor bra du klarer deg på testdagen. I utformingen av NMAT by GMAC eksamen har vi sett på måter å tømme disse nervene slik at du kan prestere med selvtillit.

NMAT by GMAC eksamen er designet for å gi deg selvtillit til å prestere etter beste evne:

  1. Ta testen flere ganger: Du kan ta NMAT by GMAC tre ganger i et gitt NMAT by GMAC . Dette gir deg tilliten til at du har mer enn en eneste mulighet til å prestere ditt aller beste.
  2. Velg seksjonsrekkefølge: NMAT by GMAC eksamen lar deg velge rekkefølgen du svarer på hver av seksjonene på testen. Dette lar deg spille til styrkene dine.
  3. Ingen negativ merking: Noen ganger er du bare ikke sikker på det riktige svaret på testen og går tom for tid. Vel, du kan lage et informert gjetning uten frykt for en straff for et galt svar. Systemet med ingen negativ merking er i tråd med global praksis.
  4. Tilgjengelighet av offisielt praksismateriale: Det er viktig å forberede seg til testen for å prestere etter beste evne. Forberedelseshjelp gjør deg kjent med formatene til spørsmålene og innholdet som måles på NMAT by GMAC eksamen. Du kan få tilgang til NMAT by GMAC ™ Offisielt praksismateriale som har spørsmål hentet fra faktiske NMAT-eksamener administrert i det siste.
  5. Øv deg på å skjerpe ferdighetene dine: NMAT by GMAC offisielle treningsmateriell er designet for å gi eksponering og fortrolighet med spørsmål og stil. Forberedelser øker selvtilliten og ytelsen.

NMAT by GMAC eksamen er designet for enkelhets skyld:

  1. Testvindu: Du kan velge ønsket dato i løpet av testvinduet.
  2. Selvplanlegging: Du kan velge dato for tid, tid og sted for testavtale i sanntid basert på tilgjengeligheten av seter på hvert testsenter.
  3. Registrer deg for NMAT by GMAC ™ fra din mobil: Lar deg registrere deg når som helst og hvor som helst.
  4. Gjelder for handelshøyskoler etter å ha gjennomgått resultater: Du kan sende poengsummen din til den aksepterende B-skolen etter å ha gjennomgått resultatet ditt, med forbehold om søknadsfristen for skolen.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

NMAT by GMAC

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC er en datamaskin-adaptiv test og en global vurdering i Sør-Afrika, Nigeria og Filippinene, skapt for de fremvoksende markedene for å hjelpe de ... [+]

For å registrere deg for eksamener som leveres i Sør-Afrika, vennligst klikk Hvis du vil melde deg opp til eksamener, levert på Filippinene, vennligst klikk Klikk på for å registrere deg for eksamener levert i NigeriaStruktur

NMAT by GMAC ™ NMAT by GMAC er datamaskin-tilpasningsdyktig og gir hver kandidat en tilfeldig generert test fra en gruppe spørsmål, levert én om gangen. Antall spørsmål, vanskelighetsnivåer og tidsgrensen for hver av seksjonene er forhåndsbestemt, og under normale administrasjonsbetingelser er det samme uansett når og hvor testen blir utført. Kandidatene har valget mellom å velge rekkefølge / sekvens for prøveseksjonene.

NMAT by GMAC eksamen har tre seksjoner - Språkferdigheter, kvantitative ferdigheter og logisk begrunnelse.... [-]

Sør-Afrika Cape Town Filippinene Makati Nigeria Abuja  + 2 Mer
Desember 2019
Engelsk
Heltid studier
2 timer
Campus
Les mer på norsk