Anibrain School Of Media Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Anibrain School of Media Design, skaper vi magikere som er opplært til å trylle frem det umulige og lede an i digitale tidsalderen.

Lær av de bransjeeksperter: US!

Våre dyktige instruktører og lærere bringe års arbeidserfaring til bordet sammen med bransjens beste praksis som gjør dem godt egnet til å undervise og formidle kunnskap.

Med kreditter på over 65 Hollywood-filmer inkludert Harry Potter, Resident Evil, Death Race og Salt. Anibrain VFX er en av Indias ledende leverandører av Visual Effects til Hollywood filmindustrien.

Estd. i 2006

Grunnlagt i 2006 av Jesh Krishna Murthy, har Anibrain bli et ledende navn globalt i digitalt innhold, inkludert Film, TV, Apps, mobil og web. Våre kunder omfatter hvem som er hvem i den digitale verden, og det er denne erfaringen og ferdighet vi bringe til digital utdanning arena.Our unikt kurs ware og pedagogikk gjør oss i stand til å skape bransjens klar nye mediefolk som kan konkurrere på et globalt nivå i yrker inkludert VFX, animasjon, spill, mobile applikasjoner, Digital Pixel manipulasjon, web, interaktivitet media, Video Technology, Visual Design etc.

HVORFOR USA

Enten du er interessert i animasjon, til Visuelle Effekter for filmer, eller verktøy skape fabelaktig New Apps, spill, videoer eller starte en karriere i digital markedsføring, har vi et bredt spekter av kurs tilgjengelig for å passe dine behov, og hjelpe deg å ta fatt på en fantastisk karriere. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, Cats and Dogs John Woos Red Cliff og Resident Evil er bare noen navn i en lang liste av Hollywood-filmer hvor Anibrain sin trolldom har blitt anerkjent og verdsatt.

Steder

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, India
Telefon
+91 20 3056 0344