ALISON

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår misjon

Alison er en for-profit sosiale foretak som tror på to ting: at alle har rett til en utdanning og at utdanning skal være gratis. Vi ønsker å tilby et gratis utdanning for alle med tilgang til internett, samtidig som en rimelig avkastning for våre investorer og tilbyr en kreativ, rettferdig og givende arbeidsmiljø for våre ansatte.

Hvem ALISON er rettet mot

ALISON er for alle som er interessert i å forbedre sine personlige forhold. Våre elever er fra alle samfunnslag, fra alle deler av verden og fra en rekke bakgrunner. ALISON blir også brukt av ulike grupper av mennesker for å overvinne en hindring for utdanning som tradisjonell undervisning har vært i stand til å bryte.

Alison pergamenter

Alisons kjernen formål og fokus er å gi gratis online læring til verden. De sterke relasjoner det har etablert med nøkkelpartnere, kombinert med sin klok bruk av ressurser, nettkanalen det gjør bruk av og de 6 millioner sterke kunderelasjoner har klart å skape, betyr at den er i stand til å støtte sin forretningsmodell, i hovedsak av annonseinntekter. Følgelig, i motsetning til andre online læringstilbydere, ALISON ikke insistere på at elevene kjøper pergamenter. Men noen elever ønsker å kjøpe pergamenter som en registrering av deres læringsresultater, mens andre bruker dem som en del av sin CV for å bevise for arbeidsgivere at de har den kompetansen de hevder. Der det er mulig, å Alison bestrebelser holde pergament prisene lave og kjører jevnlige kampanjer og tilbud for å sikre at prisene holdes på et minimum.

Steder

Galway

Address
Level One, Galway Technology Park
Galway, County Galway
Ireland

Galway, County Galway, Irland