American College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

American College Dublin, en bestanddel college of Irish American University, er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, og er lisensiert som en institusjon for høyere utdanning i Republikken Irland og staten Delaware. Ligger på Merrion Square American College Dublin, i hjertet av Irlands hovedstad, og tilbyr en enestående etter videregående utdanning på bachelor- og masternivå i liberal arts, scenekunst, kreativ skriving, internasjonal business, regnskap og finans, gjestfrihet ledelse og event ledelse.

Etablert som en ikke-for-profit pedagogisk tillit i 1993 av Lynn University (ligger i Boca Raton, Florida), har College vokst fra en studie i utlandet campus for amerikanske studenter til en global institusjon med trettifem nasjonaliteter blant studentmassen. ACD har en søster campus i Delaware, USA, heter American College Delaware, der det tilbyr delte programmer og overføre muligheter mellom Irland og USA.

American College Dublin tar den hevdvunne amerikansk tradisjon av moderat størrelse, ikke-for-profit liberal arts institusjon og plasserer det i en internasjonal sammenheng, med studiesteder på begge sider av Atlanterhavet felgen. Institusjonen ønsker å tilby de beste egenskapene til irsk og amerikansk høyere utdanning i et intimt miljø understøttet av den helhetlige liberal arts modell for læring, slik at elevene til å realisere sitt potensial og delta hell i verden.

The College tilbyr en utdanning som er streng, stimulerende og verdifull, med vekt på kjerneverdiene i faglig dyktighet, nyskapning, etisk integritet og multikulturalisme. Klasse størrelser er små (vanligvis ikke mer enn tjue elever til en klasse) og læreren engasjerer student i en lærerik opplevelse som er aktive, deltakende og utfordrende. Mange av studieprogram har et internship komponent, som tillater elevene å anvende sin klasseromsundervisning i relevante industrimiljøer og gir dem praktisk erfaring knyttet til sitt fagområde. En høy andel av høgskolens studenter videre til videre studier på høyere nivå.

Fremfor alt, American College Dublin arbeider for å innføre en lidenskap for utdanning som fremmer utviklingen av den enkeltes talenter og en prosess for livslang læring.

Visjon

American College Dublin vil gi en høy kvalitet lavere og høyere utdanning: en som er streng, stimulerende og verdifull. Institusjonen skal legge vekt på kjerneverdiene i akademisk forskning, innovasjon, etisk integritet og multikulturalisme. Den institusjonelle ethos og studieprogram vil innprente og reflekterer det beste av de irske og amerikanske høyere utdanning tradisjoner, engasjerende studenten i en lærerik opplevelse som er aktiv, deltakende og utfordrende. American College Dublin vil opprettholde de høyeste standarder for etisk atferd i all sin virksomhet, inkludert støtte for akademisk frihet, hensiktsmessig utlevering av opplysninger til institusjonens interessenter, likestilling mellom tilgang og mulighet. The College tar sikte på å innføre en lidenskap for utdanning som fremmer utviklingen av den enkeltes evner og en prosess for livslang læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BA'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Master »