Les den offisielle beskrivelsen

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School ble grunnlagt i 2003. Selv om vi startet med bare ett klasserom og en student, utvidet vi raskt til å bli en av de raskest voksende språkskolene i Irland. I dag er vi lokalisert i Portobello House, en vakker landemerkebygning i hjertet av Dublin. Vår nye skole er et toppmoderne anlegg med 25 klasserom, en studentkafé / restaurant, bibliotek, meditasjonsrom, datalaboratorium og stort studentrekreasjonsområde. Vi ønsker velkommen studenter fra hele verden på et bredt spekter av kurs, inkludert Generell engelsk, Eksamenforberedelse, Juniorprogram og Lærerutdanning. Vi tror at vår suksess hittil skyldes vår satsing på kvalitet, og vi er dedikert til å gi et profesjonelt, vennlig og støttende læringsmiljø. Med gode lærere og fasiliteter, et omfattende og morsomt sosialt program og en perfekt sentral beliggenhet, tror vi at vi er den beste skolen for å lære engelsk i Dublin.

Undervisningsmetode

Vår undervisning er basert på en kommunikativ og oppgavebasert tilnærming, som betyr at studentene alltid fokuserer på effektiv virkelighetskommunikasjon og måter å øve på og oppnå. I klassen arbeider studentene med å utvikle sine produktive og mottakelige ferdigheter, samtidig som de øker nøyaktigheten og flyten. Vi har utviklet en Language Learning Pathway for å gi alle elevene en klar beskrivelse av målene for hvert av våre nivåer. Uansett om studentene er med oss ​​i 2 uker, b 8 uker eller et år, hjelper vi dem med å utforme en klar læringsstrategi basert på deres individuelle mål.

fasiliteter

 • 25 klasserom
 • Student kafé / restaurant
 • Bibliotek
 • Meditasjon rom
 • Datalab
 • Stort student rekreasjonsområde

Sosial

Vi tror at for å få mest mulig ut av sin tid i Irland bør studentene bli utsatt for engelsk, ikke bare i klasserommet, men i en rekke miljøer og sammenhenger. Derfor er vårt sosiale og kulturelle program så viktig for oss, og hvorfor vi bruker så mye tid og energi for å sikre at det er så variert, levende og interessant som mulig. Vi har en dedikert sosial programkoordinator som organiserer aktiviteter, turer og besøk gjennom hele året for våre studenter. Disse aktivitetene er en planlagt del av nesten alle kurs og oppstår normalt etter klassen om ettermiddagen og kvelden. Vi arrangerer også dag og helg turer til naturskjønne områder utenfor Dublin, som Connemara, Clare og Galway.

Overnatting

 • Homestay
 • Studentbolig

Gjennom årene har vi opparbeidet sterke relasjoner med en rekke lokale familier som er vert for våre studenter i sin tid i Irland, som alle er personlig intervjuet av vår overnattingskonsulent og er valgt for deres erfaring og vennlighet.

Vi har også en rekke selvbetjente boliger som er tilgjengelige på forespørsel.

akkrediteringer

 • ACELS / QQI
 • Medlem av MEI
 • Anerkjent av Institutt for utdanning og vitenskap for undervisning i engelsk som fremmedspråk
 • Godkjent Cambridge Test Center
 • Godkjent TOEIC Test Center
 • Anerkjent Trinity Test Center
 • ALTO
 • BULATS
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Atlas Language School

General English Fluency kurset er et av våre mest populære General English kurs. Den består av 20 timer med generelle engelsk gruppeklasser per uke som fokuserer på å for ... [+]

20 timer gruppeundervisning / ukeEmnekode: GE20Nivå: Elementær - Avansert

General English Fluency kurset er et av våre mest populære General English kurs. Den består av 20 timer med generelle engelsk gruppeklasser per uke som fokuserer på å forbedre nøyaktigheten, flyt og tillit til engelsk. Våre General English-kurs er morsomme og utfordrende klasser som fokuserer på virkelighetsgrammatikk, vokabular og uttale, slik at du vil kunne kommunisere vellykket med mennesker fra hele verden.

I klassen vil lærerne dine overvåke fremdriften din og gi deg regelmessig tilbakemelding for å hjelpe deg med å bruke nytt språk med tillit og for å maksimere din læring. Våre General English-kurs er skreddersydd til kravene til de som deltar i kurset, og du vil også ha all mulighet til å kommunisere meningsfylt gjennom engelsk, bygge kompetanse og selvtillit, og forberede deg på vanlige virkelige situasjoner.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Atlas Language School

Her på Atlas Language School Dublin tilbyr vi fullstendig IELTS forberedelseskurs for studenter som ønsker å fremme sine engelskspråklige ferdigheter for å lykkes i IELTS ... [+]

20 timers gruppeundervisning (IELTS-forberedelse) / ukeEmnekode: IELTS20Nivå: Øvre Mellomliggende

Her på Atlas Language School Dublin tilbyr vi fullstendig IELTS forberedelseskurs for studenter som ønsker å fremme sine engelskspråklige ferdigheter for å lykkes i IELTS eksamen. IELTS står for jeg nternational Norsk L anguage T Esting S ystem. Det måler en studentnivå på engelsk og er akseptert av høyskoler og engelsktalende universiteter over hele verden.

Vi tilbyr IELTS forberedelseskurs hele året. Kursene er utviklet for å forbedre språket og ferdighetene du trenger for å forbedre IELTS-bandet score. Fordi våre IELTS-forberedelseskurs er strukturert for å gi deg muligheten til å utvikle og utøve de viktigste eksamensferdighetene rundt ulike faglige emner hver uke, kan du starte i begynnelsen av uken.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk