Birchwater Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår misjonserklæring

Birchwater Education er et utdanningsinstitutt som spesialiserer seg på språk- og forretningsstudier.

Vi prøver å få våre studenter til å lære og forvandle det til muligheter for deres fremtidige fremgang.

Vi forsøker å hjelpe våre studenter til å tilpasses både personlig og i arbeidsmiljøet ved å være utstyrt med kunnskap, ferdigheter og evner for å nå sitt fulle potensiale og være vellykkede fagfolk.

Som lærere tar vi sikte på å imøtekomme flere intelligenser gjennom varierte instruksjonsstrategier, innovative teknikker og for å forbedre studentlæring gjennom teknologiske metoder.

Som arbeidsgiver verdsetter vi våre medarbeidere og oppfordrer deres kreativitet og ideer og stoler på dem for å gjøre vår syn mulig.

Som en tjeneste verdsetter vi effektivt engasjement med bedriften, samfunnet, det sivile samfunn og staten.

Vår visjon

Birchwater Education søker å bli nasjonalt og internasjonalt anerkjent som et institutt med et globalt perspektiv, et innovativt, kreativt og adaptivt lærerforbund med dynamisk og spennende student-sentrert levering som fører til et rykte for utdannelse. Gjennom dette gjør vi mål for å forbedre våre studenters livsmuligheter både på nasjonal og global skala.

Kjerneverdier

  • Integritet gjennom ærlighet, høflighet og rettferdighet. Vi legger stor vekt på å være etisk i alle praksiser. Fakultetets medlemmer forsøker å imponere denne verdien på sine studenter.
  • Student sentrert: Vi er forpliktet til utdanning, forespørsel og service for å møte studenters skiftende behov. Vi fremmer livslang læring, samfunnsansvar og samfunnsansvar, lederskap og karrierevekst
  • Excellence gjennom en streng, høy kvalitet utdanning til alle studenter. Excellence kreves i undervisning og levering av tjenester.
  • Tilpasningsevne: Forbereder studentene på en global, teknologisk forandringsverden krever at fakultetet og medarbeiderne er adaptive og lydhøre i å utvikle og levere programmer og tjenester. Birchwater legger stor vekt på ledelsen vist av fakultetet og personalet
  • Et kollegialt miljø med moderne, funksjonelle og behagelige fasiliteter, et trygt college og ansvarlig finanspolitisk ledelse

Steder

Limerick

Address
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, Fylke Limerick, Irland