Read the Official Description

Som en HøyskoleOppfordrer vi våre studenter til å fokusere på å nyte opplevelsen av å anskaffe nye ferdigheter som vil hjelpe dem i deres fremtidige valgte karrierer. Vi er stolte av å sikre våre lærere er kvalifi ed og erfarne fagfolk.

Vi ønsker å sikre at du har en utmerket opplevelse under din tid her på Central College - Både i klasserommet og utenfor den. Vår student vesenet team er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål om livet i Dublin og eventuelle andre spørsmål du måtte ha, og vårt sosiale aktiviteter programmet vil introdusere deg for mange di erent irske erfaringer. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår college!

Vår misjon Oppgaven til CCD er å gi fremragende pedagogiske kurs og student tjenester som oppfyller og overgår våre studenters forventninger:

College Ethos og strategi

Ethos av CCD er å ha velferden til våre studenter i hjertet av alt vi gjør for å sikre at hver elev har en utmerket opplevelse på CCD. Like CCD tilstreber at høgskolen er et positivt arbeidsmiljø for alle ansatte.

Den overordnede strategien for College er å posisjonere seg overtid som en ledende leverandør av kvalitets utdanningsprogrammer gjennom tilbudet av gode student støttetjenester og godt designet og godt levert pedagogiske kurs levert av kvalifiserte og erfarne undervisning fagfolk.

Vår visjon Central College Dublin visjon er å utmerke seg i å levere høy kvalitet på opplæringen til elevene.

Vi tar sikte på å forberede våre studenter med kunnskap og ferdigheter for å hjelpe dem å oppnå sine karrieremål.

Vi streber etter å skape en beriket læringsmiljø som gir studentene til å styrke sine kunnskaper og bli livslang læring.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Central College Dublin

De amenneskers nivå 6 kvalifikasjoner i helsevesenet ledelsen inkludere en 120 kreditt diplom og to sertifikater, men vi gir også utmerkelser i fag som økonomi i offentli ... [+]

Helse- og sosialfag Management (Non Visa påkrevd land)

De amenneskers nivå 6 kvalifikasjoner i helsevesenet ledelsen inkludere en 120 kreditt diplom og to sertifikater, men vi gir også utmerkelser i fag som økonomi i offentlig sektor, sammen med andre som er oppført blant våre ledelse kvalifikasjoner, og er også relevant å jobbe i helsesektoren.

Mens kjernen ferdigheter og konsepter for ledelse er fortsatt svært mye aktuelt for en leder i helsevesenet, er det også mange spesifikke områder der ledere som overføres fra andre bransjer kan kampen. Disse kvalifikasjonene vurdere og ta opp disse områdene, styrke elevens ferdigheter satt for et helsevesen leder posisjon.

Nivå 6 kvalifikasjoner i helseledelse Athe nivå 6 sertifikat i Healthcare Management (25 studiepoeng) AHTE nivå 6 sertifikat i International Healthcare politikk (30 studiepoeng) Athe Nivå 6 Diploma i Healthcare Management (120 studiepoeng) Athe Nivå 6 Diploma i Healthcare Management ... [-]
Irland Dublin
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Central College Dublin

Reiseliv og turisme er den raskest voksende industrien i verden, (delvis på grunn av økningen av internasjonal globalisering og forretningsreiser) og disse kvalifikasjone ... [+]

Tourism Management (Non Visa påkrevd land)

Reiseliv og turisme er den raskest voksende industrien i verden, (delvis på grunn av økningen av internasjonal globalisering og forretningsreiser) og disse kvalifikasjoner er som svar på den økende etterspørselen etter lederegenskaper kombinert med sektorspesifikke kunnskap.

Den athe Nivå 4 Utvidet Diploma in Management for Travel and Tourism er en 120 kreditt kvalifisering og, samt de 4 obligatoriske enheter og valgforvaltningsenheter, er det 7 spesialiserte enheter, inkludert forvaltningen av turistattraksjonene, passasjertransport Operations, Sustainable Tourism Development , Resort Management and Tourism Special Interest.

Nivå 4 kvalifikasjoner i reiseliv og turisme Athe Nivå 4 Sertifikat I Management for Travel and Tourism (30 studiepoeng) Athe Nivå 4 Diploma In Management for Travel and Tourism (60 studiepoeng) Athe Nivå 4 Utvidet Diploma in Management for reiselivet (120 studiepoeng) Athe Nivå 4 Utvidet Diploma in Management for Travel and Tourism ... [-]
Irland Dublin
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk