City Colleges - Online Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til College of e-læring på City Colleges

Ved College of e-læring, kan vi tilby samme by Høyskoler kurs, men i et elektronisk format. Studenter nyte fordelene av verdensklasse elektroniske ressurser, de beste og mest up-to-date undervisningsmateriell, og en nådeløs forpliktelse til personlig oppmerksomhet. By Colleges 'College of eLearning representerer en helt ny tilnærming til tredje nivå faglig utdannelse og eksamensforberedelser på nettet.

Mange av Irlands ledende foredragsholdere innen områdene Law, Revisjon, Media, Entertainment & Journalistikk, forretninger, Computer & IT, kunst, kriminologi og psykologi har kommet sammen for å tilby studentene en annen type pedagogisk erfaring, en hvor elevens behov er viktig, og hans eller hennes forventninger er stadig overgått.

Hvordan det fungerer

E-læring er bevist å være en svært effektiv metode for undervisning. Det har gitt millioner av elever med uvurderlige muligheter til å gå videre sine studier i en praktisk, mer rimelig og effektiv måte. En rapport bestilt av US Department of Education (Evaluering av evidensbasert praksis i Online Learning (2010)) fant at "klasser med elektronisk læring (enten undervist helt på nett eller blandet) i gjennomsnitt produsere sterkere student læringsutbytte enn gjøre klasser med utelukkende ansikt-til-ansikt undervisning ", og" .. at i gjennomsnitt, studenter i nettbaserte læringsvilkår utført beskjedent bedre enn de som fikk ansikt-til-ansikt undervisning. "Ta et kurs med Høgskolen i eLearning på City Colleges kunne ikke vært enklere. Du vil ha tilgang til omfattende tilbud av forelesninger (live eller opptak - valget er ditt), eksepsjonelle kursmateriell i nedlastbart format, og personlig, en-til-en støtte fra faglærer.

Steder

Ireland Online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ireland Online, Irland

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

USA Online

Address
USA Online, USA

Australia Online

Address
Australia Online, Australia

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

France Online

Address
France Online, Frankrike

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

De forente arabiske emirater online

Address
De forente arabiske emirater online, De forente arabiske emirater

Italia Online

Address
Italia Online, Italia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: